lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Farkkujen kloorivärjäys

Niinkun jotku tarkemmat saattaa muistaa, löysin tossa jo jokunen aika sitten kirppikseltä hyvät Onlyn farkut ja uhkasin vähän taiteilla niillä.

Kloorivärjäsin noi jo kertaalleen ihan muutaman päivän päästä ostosta, mutta kun tulos ei miellyttäny niin jätin projektin vähän hautuun. Jossain välissä ihana Domino päätti taas vaihteeks tuhota mun kameran muistikortin, joten mitään kuvia siitä alkutaipaleesta ei jäljellä ole.

Toissapäivänäkö sain taas inspiraation ja heitin farkut kylppärin lattialle ja aloin suihkiin ja loiskiin kloriittia minne sattuu ilman sen kummempaa päämäärää.

Oranssissa pullossa oli jotain huonoo hiustenselvityssuihketta joten kaadoin sen meneen, mutta toi suihkepullo olikin niin paska, ettei siitä ollu mitään apua.


Tälläset niistä sitten tuli:

Toi koko 32/32 on mulle perfect, mutta ton värjäyksen ansiosta ne levis jonkun verran reisistä. Tulos (kirjotin eka tulevaisuus :DD) on ihan hauska, kuvissa noi ei näytä kauheen hienoilta kun hovikuvaaja ei ollut paikalla, mutta parempiakin kuvia tulee varmasti vielä ;)

Noi lahkeet on suorat, haluisin kaventaa ne pilleiks, mutta se olis varmaan kannattanu tehdä ennen tota operaatioo. Pitää nyt kattoo vielä. Ja saksia ja juustoraastintakin farkut tulevat varmaan näkemään.

Mitäs tykkäätte?


2 kommenttia :

  1. mulle noi jalat ja farkut, kiitos ;D! miten pitkä oot ja paljo painat?...oot just sopiva!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:
    Saat mielihyvin, olen 165 cm pitkä ja painan mitä millonkin :D

    VastaaPoista