keskiviikkona, syyskuuta 22, 2010

Ime musaa


Jos kuvista ei käy tarpeeks hyvin ilmi, niin toi kuvasarja liittyy edellisessä postauksessa mainittemaani hiustenvärjäysoperaatioon :D Valittin jonku 7.13 sävysen paketin iha mielenkiinnosta ja vaikka lopputulos alkuun vähä järkyttikin niin oon loppujenlopuks ihan tyytyväinen tulokseen 8)

9 kommenttia :

 1. Ihana iho! Mitä meikkivoidetta käytät? :>

  VastaaPoista
 2. Ihanan väriset noi uudet hiukset, käy sulle tosi hyvin :> Ite ei voi kun haaveilla moisista... Onkin ollu ikävä jo näitä sun postauksias, hoidahan hommat kondikseen eläkä ota ressiä mistään bloggailusta, "take your time" :>

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:
  Mulla on sekasin jotakin Mary Kay -merkkistä liian tummaa ja sitten Maybellinen affinitone(?) tms joka on vähän liian vaaleeta. On toiminu ainakin mulla 8) En tiiä mistä tota Mary Kayta saa kun itte löysin sitä monta tuubia kirppikseltä.

  Venla:
  Kiitti kommentista =) Emmä stressaa, tää bloggailu on hyvää terapiaa, harmittaa vaan kun ei pääse vuodattaan niin usein :) Mutta kiva jos sieltä vielä löytyy lukioita, joita kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 4. oks teillä nii tulehtuneet välit et yhdes asuminen ei enää onnistu mitenkään ? :/ voimia ja tsemppiä et saisitte nopeasti myytyä asunnon<3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi:
  No ei nyt varsinaisesti huonot, kyllä me varmaan pystyttäis asuun kaksin, mutta kun ollaan molemmat löydetty jo uudet heilat ja kumpikin haluis olla täällä kotona niin parempi olla vuorotellen =) Ja kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Sul on iha paras blogi mitä oon seurannu;oon tykänny noista sun meikkivinkeistä yms.ja oot ihan törkeen nätti!=)toi ruskee väri pukee sua hyvin!ja toi teidän asunto on tosi kiva,varsinkin tuo musta olkkarin seinä=)tsemiä asunnon myyntiin!

  VastaaPoista
 7. Jesjee! Löysin sun blogin uudestaan, tää oli ehtinyt hukkua ja eilen muistin tän ja nyt löysin. I'm happy :> Tykkään blogista hirveenä :)

  VastaaPoista
 8. Pakko avautua et rakastan niitä sun vanhoja kuvia ja esim. tätä http://i45.tinypic.com/1936he.jpg ! oot niissä niin ihanan kaunis ja luonnollinen 8) tollanen luonnonkaunis- look takas !!!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi:
  Kiitos kovasti kommentista!!! :) Yritän jatkossakin tehä noita meikkipostauksia kun niistä tunnutaan tykkäilevän! :)

  AnsQ:
  Kiva et löysit takas ja vielä kivempi kuulla että tykkäät! :)

  Kiivi:
  Voi jessus mistä sää ton kuvan löysit :"D Kiitos kommentista, mutta oon tossa 6 vuotta nuorempi, että tohon lookkiin on aika hankala palata enää takasin :) Vaikka luonnollinen look onkin kyllä tosi kiva :)

  VastaaPoista