perjantaina, maaliskuuta 18, 2011

PDLC

En jaksa alkaa mitenkää sen tarkemmin kertoileen meiän reissusta, niin lisään tähän nyt läjän kuvia sitten vaan ja ehkä muutaman sanan niitten kaveriks :) Olen kyllä todella onnellinen, että tuli hankittua toi järkkäri, koska sillä tulee kyllä niin paljon parempia kuvia, mitä tolla mun ruoskalla Samsungin pokkarilla!


Lentokentällä lähtövalmiina, vähän siideriä lipittäen.


Lento lähti Turusta. En ees tienny siellä olevan lentokenttää :D


Maisemat <3 br="">

Mustahiekkainen ranta


Breezereitä tuli nautittua lukemattomia määriä kaikissa sateenkaaren väreissä.


Toi ravintola tuolla luolassa näytti niin mielenkiintoselta, että sinne oli heti illalla suunnistettava.

Loro Parque on ihan must Teneriffalla. Päivä meni hujauksessa ja paikka miellyttää varmaan kaikkia vauvasta vaariin.


Apinanpoikanen

Miekkavalas oli taatusti siisteintä mitä oon ikänä nähny. Olin iha fileis kun se hyppi tuolla ja loiski vettä :D Siis ihan älyttömän kokonen, miten voi ollakkaan mitää noin isoo :D En saanu vaan hirveen hyviä kuvia siitä kun halusin nähdä sen muutenkin kun kameran linssin läpi :D


Hai ottamassa lepoo 8)


Käytiin pyörähtään yhdessä kauppakeskuksessa ja syötiin nopee mäkkärissä. Miks Suomessa ei oo noin hienoja Happy Meal bokseja :D Muut ateriat oli hyvin pitkälti saman hintaset mitä Suomessa, lastenateria 2,95e ja siihen sisälty vielä jälkkäri.


Ajettiin sitten itärannikkoo pitkin Playa De Las Americasiin, jossa oon tosiaan käyny ennen. Näin sen hotellinkin (ei kuvassa) ja muistin seutuja hämärästi.


Sinne me suunnattiin.


Tuolla ylhäällä oli oikeesti kylmä ja luntakin maassa, naureskeltiin, että tänne asti täytyy tulla lunta katteleen niinkun sitä ei kotosalla olis tarpeeks :D Siellä oli ihme dyynejäkin, joitten hiekka oli tosi isorakeista.


Tässä ollaan vuoren toisella puolella ajelemassa jo takasinpäin. Tosta kaiteelta oli hienot näköalat.
Tarkkasilmänen voi huomata massiivisen mustelman mun reidessä, onnistuin tokana päivänä kaatuun kylpyammeessa (kyllä, kaikki on mahdollista jos on kyse musta)... :D

Edit: Tekstiä muokattu, Tinypicin kautta ladatuista kuvista osa vanhentunut.

8 kommenttia :

 1. No olisit nyt kertonu kans et miltä toi mansikkarööki maistu :D?

  VastaaPoista
 2. Mulla kans tuli sama mieleen :D En ite polta, mutta nuo syöpäkääryleet näyttää sen verran ihanilta että melkein polttasinkin :D tuli matkakuume ku luin tän. Onneksi huomenna lähetään miehen kans vähän kylpylöimään niin pikkusen helpottaa matkakuumetta 8) Hauskaa vloppua!

  -Janica

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:
  Hyvältä :D Perus röökiltä mansikkaisella vivahteella :D

  Janica:
  Ooh, kylpylään! Pitäkää kivaa! :) Toivotaan kuitenkin että kukaan ei maista minkäännäkösiä tupakkatuotteita ton kuvan perusteella :D

  VastaaPoista
 4. Millon paljastat arvonnan voittajan :) ?

  VastaaPoista
 5. Osaatko kertoa tarkemmin Puerto de la cruzin shoppailu mahdollisuuksista? :) Olen lähdössä viikon päästä itsekin tuonne ja odotan kovasti!

  VastaaPoista
 6. Lindsay:
  Keskustassa on kauppakeskus olikohan nimeltään Martinez tms, näkyy tossa yhessä kuvassa sen kattoo jossa on noi pyramiidit päällä, sitä ei voi olla huomaamatta ja sitten Orotavan puolella on joku toine iso, siellä ei keretty käymään, mutta kannattaa kysyä taksikuskeilta, ne vie kyllä perille asti kun sanot vaa centro commercial la orotava tai mitä vaan, ei ne hirveesti englantia ymmärrä, mut jonkun verra :D kaikki kaupat on iha selkeesti keskittyny sinne rantakadulle, siellä on sit vaik mitä :)

  VastaaPoista
 7. Oi vitsit, oltiin kanssa viime vuonna Teneriffalla ja näitä kuvia katsoessa tuli kyllä niin kaipuu takaisin! Ootte ilmeisesti pyörinyt täysin samoissa paikoissa kun mekin. Niin tutun näköisiä maisemia :)

  Anniina

  VastaaPoista
 8. Anniina:
  Voi ei! :D Niin paljon nähtävää jäi vielä että pakko sinne on taas joskus päästävä! :)

  VastaaPoista