torstaina, toukokuuta 26, 2011

Päivitystä hiuksiinJohtuuko sitten vuodenajasta vai mistä, kun taas piti päästä vähän leikkiin hiusvärien kanssa ja vaalentaan hieman. Suihkun jälkeen tukka näytti ensin aivan keltaselta yhdistettynä valkoseen tyveen, mutta kun alkujärkytyksestä selvisin ja kuivasin niin ihan hyvältä näyttääkin, tossa on oikeen nätti ja hiekkanen sävy 8) Suhtaudun noihin värjäysmogiin yleensäkin aika iisisti, yleensä vaan naurattaa tai maksimissaan vähän kelailen, että olikohan tää ihan fiksua, mutta onneks hiukset on uusiutuvaa luonnonvaraa!

Seuraavaks ajattelin laittaa jonkun lilan suoravärin(/sävytteen/mitä-ikinä-onkaan) päähäni ja ehkä sitä ennen vielä tehä jotain pientä vaalennusoperaatioo tai raitaa tms 8) Lisäks pitäs käydä ihan oikeella tukkalääkärillä ja antaa sen huoleks keksiä jotain noihin mun sivuhiuksiin kun ne ei oo ollu yli kahteen vuoteen hyvät, sen jälkeen kun se sivuilta lyhyt malli kasvo yli. Mulle hiukset on tällänen ikuisuusprojekti :D Koskaan en oo niihin täysin tyytyväinen ja suunnittelen jo uutta 8)

Uudistusta kaipaa myös tää blogin ulkoasu, joka on ollu varmaan yli vuoden jo samanlainen, mikä on sinänsä omituista, koska alkuun jaksoin samaa ulkoasua tyyliin huiman viikon verran :D Tykkäisin vähän korkeemmasta yläpalkista, jossa olis oma kuva, värimaailma vois olla sama ja bannerin fontti. Myös noi sivupalkit kaipaa kipeesti uudistusta, etenkin toi linkkilista :D Pitää päivittää noita muhin blogeihin vieviä linkkejä ja lisätä uusia tuttavuuksia!

Ihme selityspostaus tuli tästä :D Mut kivaa torstaita kaikille!

16 kommenttia :

 1. Aivan täydellisen väriset!! :) Mun mielestä sulle sopi kaikista parhaiten se musta, koska se toi sun silmien sinisyyden aivan täydellisesti esiin. Tai sitten ne vaaleat, jotka sulla oli joskus vuonna nakki, kun valmistuit. Tai sitten se ihana pesukarhuvärjäys (valkoinen päällä ja musta alla).... Sä oot niin kaunis.

  VastaaPoista
 2. munkin mielest mustat parhaaT! :)

  VastaaPoista
 3. oon ihan samaa mieltä mickeyn kans! :)

  VastaaPoista
 4. ^ samaa mieltä. nääki tosi kivat mut mun mielestä ne mustat oli ihan täydelliset! :)

  VastaaPoista
 5. Mää muistan ku sulla oli sellaset blondit hiukset ja mustat alta, oli ihan sika hienot sun päässä! :)
  Tästä ulkoasusta, lähtisin ite (jos saisin päättää) niin tätä pohjaa vähä operoimaa jos on mahollista, tää on niin hirveen kiva! :)

  VastaaPoista
 6. Sulle sopi parhaiten se blondi päältä ja alta tumma, kuten muutama onkin jo sanonut! :) ja siis kivat nytkin, tosin pidennykset erottuu tummempina jotenkin, ellen väärin nää ;o

  VastaaPoista
 7. AnsQ:
  Kiitos!! :)

  Mickey:
  Kiitttiii! Nyt on vaan selkeesti vaalee kausi menossa ja ihan mustaan tuskin palaan ihan lähitulevaisuudessa! ;)

  Anonyymi:
  Kiva jos tykkäsit niistä! :>

  Anonyymi:
  Kiitos kommentista! 8)

  Anonyymi:
  Kiitos kiitos mutta musta ne oli liian mustat ;)

  Hautsi:
  Ai kiitti! :) JA kiva jos tykkäät blogin ulkoasusta, mäkin tykkään!! :))

  Anonyymi:
  Heh, kiitti, mun mielestä se vaan on vähän yesterday, että sellasta ei mulla tulla enää näkeen :P Ja on muuten totta, noihin pidennyksiin väri ei käyttäytyny samalla tavalla miten omaan tukkaan ja vähä häirittee, mutta ehkä tilaan uudet tai koitan parannella näitä vielä! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana sävy,musta sulle taas käy tosi hyvin tuo vaalea:)tykkäsin myös siitä tummasta,se korosti kivasti sun kasvonpiirteitä:)
  Olet tosi kaunis ja symppis,tykkään!:D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi:
  Kiva jos tykkäät, kiitos kommentistasi! :))

  VastaaPoista
 10. Mitä väriä/värejä oot käyttäny, että sait tän väriset hiukset? tykkään tooosi paljon näistä, ja oon yrittäny itellekkin samansävyisiä hiuksia, joten haluaisin vähän tietää tästä sun hiusoperaatioista? :p

  VastaaPoista
 11. Anonyymi:
  7.1 ja 7.13 kierteen jälkeen taisin laittaa 9.1, en enää muista :D ja seuraavaks laitan varmaan samaa!

  VastaaPoista
 12. Mutta eiks sulla ollu tollanen ruskea tukka ennen tätä, nii jouduitko heittään jotain värinpoistoo tj. vai laitoitko suoraan noi värit päähän? :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi:
  Siis joojoo suoraan päälle vaan 9.1 kyllä se siitä vaalenee asteen verran kun tossakin noita vaalentavia myrkkyjä on =)

  VastaaPoista
 14. Seelvä, katsotaan mitä tästä mun operaatiostani tulee :-)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi:
  Siis apuaaaaaa!!!! Mee kampaajalle älä tee niinkun mää teen! Voi tulla ihan mitä tahansa :D Mä vaan oon tottunu raiskaan mun tukkaa :D

  VastaaPoista