tiistaina, marraskuuta 08, 2011

Kynsien liukuvärjäys

Mulla OLI vielä pari päivää sitten tällästä kynsissä:


Valkonen MNY:n lakka pohjalla ja liukuvärin toteutin kolmella ei pinkillä, H&M:n Kikon ja No7:n lakoilla ja koristelin kirkkailla pikkutimangeilla ja isoilla valkosilla helmenpuolikkailla.

Liukuväri on helppo tehdä ja yleensä hienokin, välineiks et tarvi mitään ihmeellistä ellet sitten halua hifistellä; lemppareimmat kynsilakkas, miksei ainoostaan yhdenkin? ja palan esim. keittiösienestä.


Voit tehdä liukuvärin ihan vaikkei alla oliskaan värillistä kynsilakkaa, tai niinkun mä tein niin värillisen lakan päälle. Levitä kynsilakkaa johonkin alustalle, kasta sienen reuna siihen ja töpöttele kärjestä juurta (? :D) kohti väriä mihin asti haluatkaan. Toista pari kertaa, niin, että töpöttelet sitten aina vähän lyhyemmälle matkalle. Viimeistele läpinäkyvällä lakalla.

No oliko vitun hyvin selitetty sitte :D:D:D:D

YouTubesta löytyy hyviä tutoriaaleja ja inspiraationlähteitä esim. hakusanoilla "gradient nails".

5 kommenttia :

 1. Kiitti vinkistä <3 Ite oon taas hurahtanu kynsiin ja kynsien koristeluun, niin tosi kiva kun saa välillä myös helposti hoidettavia koristeluvinkkejä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tää sun blogi :) ja oot kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat♥ sun pitää alkaa laittaa kaikkee kynsijuttuja tänne useemmin

  VastaaPoista
 4. oi kiitos vinkistä!! oon ite nii mahottoman surkee tekee mitää koristeluita kynsii, mut tää saattais ehkä jopa onnistuu multa :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi:
  Pyrin laittaan jatkossakin jotain helppoja koristeluvinkkejä :)

  Selina:
  Kiitos! :)

  Carita:
  Joo niin täytyy :)

  Anonyymi:
  Kiitos! Koita ihmeessä, kyllä se onnistuu! :>

  VastaaPoista