perjantaina, joulukuuta 16, 2011

Viime hetken joululahjavinkkejä!

Kaikilla varmaan alkaa oleen nyt jo joululahjat hankittuna (paitsi mulla), mutta tässä tulee nyt vielä muutamia lahjavinkkejä, jos jollain lyö päässä tyhjää, niin näistä voi ehkä olla apua!

Isälle, veljelle, kaverille, poikaystävälle...


Äidille, siskolle, kaverille, tyttöystävälle...


Lemmikille...


Lapsille on mun mielestä aika helppo keksiä lahjoja. Teillä varmaan osalla on lapsia, nuorempia veljiä/siskoja, kummilapsia tms. Niille käy tyyliin mikä tahansa :D Kirjat, lelut, petivaatteet, vaatteet... Mulle ei ainakaan tuottais ongelmaa, mutta lähipiirissä kun ei tän ikästä porukkaa oo.

Nuorelle väelle on myös aika helppo keksiä kaikkee (paitsi omalle veljelle), hajuvedet, meikit, dvd:t, cd:t, pieni elektroniikka, kirjat, pelit, korut... Tai sitten vaikka lahjakorttia kehiin.

Vanhemmille ja isovanhemmille on taas tosi hankalaa ostaa mitään, koska niillä tuntuu olevan jo ihan kaikkee. Äiti oli onneks ihana ja toivoi suolakivilamppua :D Jos isovanhemmat on hyvässä kunnossa, niihin voi soveltaa samoja ideoita, kun keski-ikäiseen porukkaan, mutta kaikkee ite tehtyä ne yleensä arvostaa. Omista kuvista teetetty kalenteri tai kuvakirja vois olla hyvä idea, tai vie vaikka mummo teatteriesitykseen ja ravintolaan syömään, yhteinen aika on aina mieleen.

Muuten voisin listata, mitä ite oon hankkinu/meinaan vielä hankkia, mutta EN USKALLA kun noi kuitenkin kyttää tätä ja sit menee yllärit pilalle.

8 kommenttia :

 1. Oi rakastan sun hiuksia tossa bannerikuvassa! Ja kiitti vinkeistä joululahjoihin :)

  -Jasmine
  www.aamihh.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa, ostin eilen ensimmäisen joululahjan jollekin muulle kuin itselleni... :D Sain ihan oikeasti vinkkejä tästä sun postauksesta, että kiitoksia vaan! :)

  Moiety Diaries

  VastaaPoista
 3. mistä noi glitterflexit on? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:
  Kiitos :))

  Saara:
  No hyvä jos sait!!! :))

  Anonyymi:
  Ei kyl mitään tietoo, kuva googlesta :/

  VastaaPoista
 5. ahahahah oli pakko nauraa tolle Koskenkorvalle :'DD olis kyl varaa suomalaisiehen mieleen :D:D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi:
  Kysyin miespuoliselta työkaverilta lahjavinkkiä, niin se sano että pullo aitoo raakaa Koskenkorvaa sulattaa miehen sydämen :D

  VastaaPoista
 7. Heippa, heitän sua haasteella. Toteuta jos jaksat/vaivaudut/kiinnostaa :'D

  http://cutesyxoxo.blogspot.com/2011/12/b-c-d.html

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana blogi sulla! :3 Ootko ollu/olet cocacolaan/pepsiin riippuvainen? :--D Jos, niin et ole ainoa :p

  VastaaPoista