perjantaina, tammikuuta 20, 2012

Terveisiä TAYSista!

Tuli tossa keskiviikkoiltana lähtö tänne
sairaalaan jäätävän mahakivun takia... Eilen multa leikattiin umpisuoli pois ja tänään pääsen iltapäivästä onneks jo kotiin. Väsyttää vaan kun nukuin lähes koko eilisen ja viimeyönä en sitten tuntiakaan putkeen kun särkee niin helvetisti eikä lääkkeetkään meinannut tehota... Yritän parantua pian ;)

30 kommenttia :

 1. Voi raukkaa, pikaisia paranemisia♥ Onneksi kyse ei ollut kuitenkaan mistään vakavemmasta :-)

  VastaaPoista
 2. Mulla kävi sama homma toissa syksynä. Tsemppiä ihan kamalasti, vaikka leikkaus on takana päin niin toipumisessa kestää.. :/ Kuitenkin iso leikkaus tehty vaikka tähystyksella varmaan sutkin operoitiin. Ei jää onneksi isoja arpia! Koita jaksaa, pikkuhiljaa helpottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tää meni onneks tähystämällä ja sain aika hyvät reseptilääkkeet jotka on toiminu, ei oo siis kärsiä tarvinnu :>

   Poista
 3. Voi ei! :'( Parane pian <3<3<3<3

  VastaaPoista
 4. Ohhoh! Koitahan lepäillä ja parantua. Toivottavasti ei käy jonneaaroneita ;)

  VastaaPoista
 5. Kääk! Onneks saatiin leikkattua ettei vaivaa enää :-)

  VastaaPoista
 6. btw. ei pahalla, mutta pienenä korjauksena, että se on yleensä umpiLISÄKE joka poistetaan, ei umpiSUOLI :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama, koska mulla ei oo sitä enää HAH

   Poista
 7. Hui! :( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Hyi :(
  Muista ottaa rauhassa, vaikkei varmaan malttaiskaan lojua vaan kotona. Paranee nopeemmin :)

  VastaaPoista
 9. Vakavasta ja vakavasta...
  Anniinalle kyllä pisteet siitä, että toimi ilmeisen ajoissa eikä sinnitelly ja ootellu puhkeamista ja vatsakalvontulehdusta.

  VastaaPoista
 10. Paranemisia sinne päin !:) En tiedä oonko ihan sokee mutta sun näköinen
  tyttö pääsi jatkoon idolssissa, jos se olit sinä niin hurjasti onnea :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku muukin ehti jo kysymään, mutta en ollu minä
   :D

   Poista
 11. Parane pian! Aika sitkee bloggari oot ku sairaalan pedistäki tulee postausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D oli niin tylsää ja sielä osastolla sai käyttää kännykkää ! :D

   Poista
 12. Uaa, kylläpäs pelästyin kun klikkailin itseni tänne :O. Paranemisia sinne :)!

  VastaaPoista
 13. Voi eei !! :(( Parane pian! <3

  VastaaPoista
 14. Oliko ihan viallinen umppari, vaiko turha leikkaus?Kuulemma joka kolmas on turha. Itse jouduin tuonne joku vuosi taakse päin, juuri silloin kun oli tulossa hoitajien lakko. Arvaa vain, kuinka kivaa oli olla ilman ruokaa ja kipulääkkeitä, kun jokainen hoitaja jolta apua kysyin, tokaisi vain, että ei ole minun hoitajani, joka oli kuulemma lähtenyt kotiin. Leikkauksen jälkeen olin 10 tuntia ilman särkylääkettä. Eräs kylkiluunsa katkaissut vanhempi rouvakin joutui odottamaan vessaan pääsyä puolisen tuntia, kun hoitajat vain juorusivat käytävällä. Leikkauskin luvattiin tehdä tähystämällä, mutta kappas, kun heräsin, oli vatsassa iso vekki. Ei jäänyt Taysista hirveän hyvä maku suuhun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se joo iha aiheellinen. Harmi jos sulla ei menny ihan putkeen :D

   Poista
 15. heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Voi ei, eipä kuulosta (eikä näytä :D) kivalta! Pikaista paranemista sinne! (:

  VastaaPoista
 17. oi ei! :( Hirmu pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 18. "Eräs kylkiluunsa katkaissut vanhempi rouvakin joutui odottamaan vessaan pääsyä puolisen tuntia" kuulostaa niin mun työpaikalta ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti asiaan tulee muutos, sillä ei varmasti ole asiakkaasta, eikä teistäkään mukavaa siivota niitä pissoja sieltä sängyistä. =/

   Poista
  2. en nyt oo sairaalan tasoisessa paikassa töissä. et pelkkiä pitkäaikais sairauta vanhuksia hoitelen. elii tuol ei oo yhtäkää vanhusta joilla ei oo vaippaa suojana (= ei kastu sängyt)
   Meillä yhellä asukkaalla on tapana, soittaa tasan tai 5min yli 11:sta(tietäen siis hyvin et meillä ruoka sillon) kun meillä on just alkanu ruokkis ja saatu lämpöiset ruuat eteen. On kai hoitajillakin oikeus syödä?
   Ei siis juoruamisen yms takia puoltatuntia joudu odottaa..
   Ja hoitajia on varmaa joka paikassa vähän. varsinkin tuol taysis. kyllä ne soittajat joutuu välillä odottaan sen puoli tuntia kun jotain toista pesee esim.

   Poista
 19. Uskokaa pois se ei ole aina niiden hoitajienkaan vika. Resurssit meinaan! Aina ei vaan riitä hoitajia vuoroihin, tai sitten on muuten vaan alimiehitys työpaikalla. Enkä kyllä oikeasti usko, että kukaan joutuu odottamaan kymmentä tuntia särkylääkettä. RagDoll: Väitätkö, että kun soitit kelloa ja joku tuli käymään ja pyysit särkylääkettä, et saanut sitä?

  VastaaPoista
 20. Pakko oli kirjoittaa tänne, kun huomasin kirjoituksesi.. Olen itse lähihoitajana mahakirurgisella osastolla, jossa hoidetaan mm. umppari potilaita. Edelliset puhuu aivan totta tuossa, että kun joutuu odottamaan kipulääkettä. Itsehän en saa antaa mitään lääkkeitä, koska ainoastaan sairaanhoitajilla on lupa täällä meidän yliopistollisessa sairaalassa. Joten kun potilas pyytää lääkettä, joudun ainoastaan sanomaan asiasta työparilleni eli sairaanhoitajalle. Yleensä meidän osasto on täysi tai yli paikoilla, eli ainakin se 30 potilasta. Jokaisessa moduulissa on n. 10 potilasta, joten kun olen sanonut sairaanhoitajalle asiasta, toivon vilpittömästi että hän veisi mahd. nopeasti lääkkeen potilaalle, mutta kun näin ei koskaan käy. Ymmärrän heitä täysin, koska heille kuuluu lääkärinkierrot, lääkkeiden päivittäminen, kotiuttaminen yms. joten tämän takia kipulääkkeiden antaminen voi kestää :( valitettavasti. Johtuen myös siitä, että meillä on kova pula sairaanhoitajista. Mutta eipä siitä sen enempää. Toivon sinulle pikaista paranemista leikkauksesta! ja muistahan liikkua ja kuntoilla, niin leikkaushaava/alue paranee piakkoin :) tsemppiä :)

  VastaaPoista