maanantaina, maaliskuuta 12, 2012

31 Päivän kynsihaaste, päivä 4


Vihreä on yks mun tän hetken suosikkivärejä, mutta ei kyllä välttämättä kynsilakassa... Ainakaan tän sävysenä :D Mintunvihree tai lime nyt on asiat ihan erikseen ;) 

 Levitin kynnelle 2 kerrosta Dependin sävyä 249 ja kärkiin ropsin vielä tollasta ihanaa isoo omenanvihreetä hilettä peukaloita lukuunottamatta. Nää vähän epäonnistu, enkä muutenkaan tuntenut oloo kovin kotosaks näissä niin lakat oli vaan yhden päivän ja lähti sitten poistoon ;)

8 kommenttia :

 1. Ihanat noi! Ihan kun jotkut karkkikynnet :) muutenkin ootan aina ihan innolla näitä:D Äkkiä päivä vitonen pliiis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitonen taitaa olla jo huomiselle ajastettuna :D vai tälle päivälle, en muista :D

   Poista
 2. mikä sormus toi on ,mistä ja paljon hintaa:))?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi löyty kerran maasta kevättalvella kun olin ihan pikkulikka, varmaan alle viiden, että en osaa sanoo mistä ja mitä maksanut, hopeinen toi on, että varmaan jostain kultasepänliikkeestä tms kun on noin pienikin :)

   Poista
 3. Mistä tollasia hileitä saa ja miten ne "kiinnitetään"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä voi tilata vaikka Cesars Shopista tai löytäähän niitä ihan kaupan hyllyltäkin, vaikka esim tiimarista, ihan mitä vaan irtonaista glitterhilettä voi käyttää, sitten läpinäkyvää kynsilakkaa kynteen ja sirottelee noita tai dippaa kynnen sinne hileeseen =) Ja läpinäkyvää vielä päälle niin pysyy kunnolla! :)

   Poista
 4. Nää kynsijutut on kivoja (okei, kaikki on kivaa sun blogissa :P) ja nimenomaan nää haastekynnet.. :)
  Tosin en itse ole mikään vireäfani ja omistan just saman värisen lakan ja varmaan prikulleen noita samoja hileitä - ja voin kertoo etten oo kertaakaan käyttäny... :D Näkipä nyt, ettei tarvi käyttääkään, vois vaikka antaa poies..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin käytin ekaa kertaa noita kumpaakin, enkä tiiä jaksanko ainakaan tota kynsilakkaa käyttää toiste, varsinkaan koko kynsiin, joihinkin koristeluihin ehkä :D hile on ihanaa, sitä taidan käyttää kyllä! :D

   Poista