keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2012

31 Päivän kynsihaaste, päivä 8

Mulla on muutama todella ihana metallinhohtonen kynsilakka, esimerkiks yks H&M:n tummansininen, ihana haaleenvihree, muutama pronssinen ja kultanen, mutta nyt teki mieli laittaa ihan puhtaasti hopeen väristä.

Valittin Hard Candyn hopeisen Trailer Trash -sävyn, jota piti levittää 3 kerrosta, että väristä tuli tarpeeks peittävä. Luonnossa toi on tosi nätti, mutta kuvassa se "metallisuus" jotenki häipyy? Koristelin joka kynnen timangiparilla. Kivat kynnet arkeen, joissa on kuitenkin vähän jotain spesiaalia :)

Näin jälkikäteen harmittaa, etten oo hirveesti panostanu näihin haasteen kynsiin, mitä nyt ne violetit ja seeprat, koska joissain blogeissa näkyy tosi upeita toteutuksia... Jos jollain on vinkata muitakin kynsihaasteita niin kertokaa mullekkin, että voin sitten toteuttaa niitä, kunhan pääsen tästä haasteesta läpi, eihän tääkään oo vielä edes puolessavälissä :D


EDIT// Huomatkaa uus kysely blogin sivupalkissa!!! ------>

14 kommenttia :

 1. Mun mielestä noi on kivan simppelit :)

  VastaaPoista
 2. hahah liityin lukijaks :---) ylikivoja noi kirppis-postaukset, kaikkia sitä ihmiset laittaakin myyntiin, huh huh :D

  VastaaPoista
 3. Kun olis edes kynnet mitä lakata :P Mulla on vaihteeks taas kynsienhuolto ihan retuperällä ja kynnet iljettävän liuskottuneet... huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on taas aika huonoina noitten geelien jäljiltä, mutta eiköhän nää taas tästä 8)

   Poista
 4. Sähän voit panostaa noihin loppuihin, vaikuttaa muutenkin vähän vaikeemmilta mitä pitemmälle mennään... :) Ihanat nääkin taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeen odotan, että 'joutuu' tekeen noita kuviointeja ja kaikkee :D

   Poista
 5. ihanat nämäkin,mut mun sydän suli niille seeprakynsille♥ :-)

  VastaaPoista
 6. aina noi samat tylsät timantit...

  VastaaPoista