torstaina, kesäkuuta 28, 2012

Viros

Jokos siellä on toivuttu juhannuksesta? :D Läjäytän tähän nyt kasan kuvia ja vähän jotain tekstiä siitä, miten kyseinen pyhä meni ittellä.

Niin tossa edellisessä postauksessa horisin nauttivani vähän viiniä ja juustoja himassa ja "ehkä poiketa kylällä" - no ei vissiin tarvi kertoo, ettei se ny ihan niin menny. Alta aikayksikön olin tempassu koko pullon huiveloon ja lähdin sitten kylille ja pilkkuun asti siellä tais taas mennä 8)

No aamulla sitten herätys pienessä kohmelossa pakkailin nopeesi ja lähdin kaverin kanssa Subin kautta rautatieasemalle ja siitä jo hyvissä ajoin Helsinkiin.

Ylläri, heti ekana ruokakuva :D Poikettiin Vltavaan syömään ja sitten vielä yhdelle terassille istuskeleen ja nauttiin auringonpaisteesta.

Joku on vähän innoissaan ottamassa loivaria :D
Tässä muistaakseni elehdin luontevaa...
Meinas tulla vähän kiirekkin siinä kun terassilla oli niin mukavan lämmin istua, taksilla satamaan ja suoraan Baltic Princessiin (jolla en ikinä ollu ennen käyny?) ja ylläri että sielläkin tuli samantei nälkä. Laivalla oli tosi hienot puitteet ja kuvailin niitä jonkin verran. Sori muuten sukupuolisyrjintä, mutta kaikki saa olla nyt hellokittyjä.Ite Tallinnaanhan ei laivalla kauaa kestä seilata, meillä oli tällänen järjestely, että 1 yö laivalla ja toinen siinä sataman lähellä Tallink Express hotellissa.


Perus juhannuksen lavatanssit
Yökerhosta otin oikeesti ihan pirusti kuvia, mutta en todellakaan jaksanu alkaa hellokittyileen niitä kaikkia. Mut siis huhhhuhhuhh se meno oli kun... laivalla konsanaan :D Perus oksennuksetkin lattialla ja hajonneita muovimukeja, sit jotku kävelee siellä paljain jaloin. Vastenmielistä.

Niin muuten, rakkaat terveiset eräälle neidolle, joka tunnustautui lukijaksi kun kävin kysäsemässä, mistä hänen ihana mekko oli peräisin! :)

Lauantaiaamuna taisteltiin ittemme hotellille ja jostain syystä päästiin heti sisään, vaikka normaalisti olis pystyny vasta kolmelta iltapäivällä? Aina vaan parempi, käytiin heti aamupalalla ja mentiin nukkuun univelkoja pois.

Tallinnassa sää oli mitä hirvein :D Siis just niin mun tuuria, aivan järkyttävä vesisade ja kova tuuli :D Olis ollu kiva pyöriä ja kattella vanhaa kaupunkia ja muuta mukavaa, mutta tyydyttiin vaan sitten pyöriin perus Virukeskuksessa ja poikettiin Vapianoon syömään.

:D:D
Niin kai mä jo kerroin, että laivalla tuli pieni fuck my life -elämys, kun huomasin darrassa pakanneeni ihan hevonpaskaa mukaan, yhden paidan ja yhden topin, sekä farkkulegginssit, mennessä mulla oli päällä shortsit, jotka ei sopinu kun sen yhden paidan kanssa :D Myös hiusharja oli jääny kotiin eikä missään vaiheessa tullu mieleenkään esim. ostaa uutta... EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI, mulla oli hajonnu meikkivoide laukun sivutaskuun ja voitte kuvitella sen sotkun.Vapianossa söin hyvää pitsaa, mutta sikana kävin heti siihen käsiks, niin ettei saanu enää kuvaa 8)
Mulla ei ollu mitään erityistä shoppailufiilistä, poikkesin vaan nopeesti niissä kaupoissa mitä ei kotosalla oo ja ostin jopa huiman yhden mekon/paidan.
Illemmalla lähdettiin vielä pyöriin kylälle ja vitsi en kyllä muista millon olisin ollu viimeks niin onnellinen tosta iPhonesta kun tuolla, wlani kun on joka puolella nii Foursquare vaan päälle ja sieltä tsiigaileen mihin seuraavaks suunnistais :D Ihan superia.

Sunnuntainen kotimatka meni laivalla aika joutusasti baarin penkillä nukkuessa, mutta junamatka oli yhtä tuskaa. 

Sellanen oli siis juhannus tänä vuonna, ei enää ees puolta vuotta kun on jo joulu taas ;)

4 kommenttia :

  1. Ei vittu, puukkoo haavassa kun näin noi Vapiano kuvat :D Itelläkin on samanlainen kuva sieltä kun kerkesin olla 5min sisällä ja sit tuli sellanen fuck my life olo ja separit et piti lähtee nopee helvettiin sieltä............ :D :D :D

    VastaaPoista
  2. kuukauden putki...hiaanot sormuukseet

    VastaaPoista