tiistaina, elokuuta 07, 2012

31 Päivän kynsihaaste, päivä 16

Päivän 16 haaste oli siis tribal print, eli siis jotaki heimokuosia... Tykkäilen niistä ihan hirveesti varsinkin huiveissa ja kynsiinkin ajatus tuntuu tosi eksoottiselta, mutta että ite pitäs ne värkkäillä niin huhhuh... Takkus ja tosi pahasti, siks jätin suosiolla parit kynnet iha yksivärisiksi :D Ois varmaan ollu hauska toteuttaa tää esim Konadeilla tai jollain tarkemmilla välineillä, varsinkin jos olis vakaat kädet toisin kun mulla. Onneks kuvasta ei tullut kovin tarkkaa, mutten hävettäis ja paljon, päivän verran näitä jaksoi kattella :D

Lakkojen koodeja en ottanut ylös, mutta harmaa on Evelinen Happy Coloursia, valkoinen MNY, mintunvihree Dependin ja violetti Kiko Milanon.

Oon tykänny tehdä tätä kynsihaastetta ja pyrin jatkaan tän kunnialla loppuun :D

7 kommenttia :

 1. Hauskat. Kynsissä on se hyvä puoli, että ihmiset saattaa niihin kiinnittää huomiota, mutta ei kukaan niitä ikinä lähempää tarkastele eli ne voi olla huonostikin tehdyt :D (mun motto)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä totta! :D mutta hermostuttaa kun sen huomaa ite :D

   Poista
 2. Hei Anniina. Tiedätkö mihin Sadun Pimeä tie, hyvää matkaa-blogi on kadonnut? Onko Satu kokonaan lopettanut?

  Kiitos muuten blogistasi! Ihanaa kun postailet nykyään niin usein!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satun blogi on siirtynyt ajasta ikuisuuteen, mutta me kaikki toivotaan, että Satu jatkaa bloggailua välittömästi!

   Niin ja kiitos mukavasta palautteesta :)

   Poista
 3. Teitkö joskus ite geeli/rakennekynsiä? Muistelin et sul oli joskus tosi pitkät kynnet.Mut noi o toisiaa hianot, hyvä idea lyhempiikin kynsii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut useaan otteeseen geelejä, viimesiä teki entinen työkaveri. Myös ite väkertelin tippejen kanssa aikoinaan itse pitkiä kynsiä ja omatkin oli jossakin vaiheessa pitkät. Ne vaan rajoittaa huomattavasti pianon soittamista, joka on mun mieluisimpia harrastuksia, joten oon nyt päättäny tyytyä oleen kynsitön :F

   Poista
 4. Noi on just söpöt :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista