sunnuntaina, marraskuuta 25, 2012

Hyvää palvelua

Oon ollu taas ihan muissa maailmoissa, enkä oo jaksanut avata tietokonetta maanantain jälkeen ollenkaan. Tiistaina poikkesin Helsingissä yhdessä seminaarissa, jossa vierähti koko päivä, keskiviikkoillan vietin kaverin kanssa, torstaina poikettiin Annan kanssa bodycombatissa GoGolla, joka oli mulle ihan uus kokemus :D

GoGolla oli tarjous, jossa sai 20,00 €:lla käydä salilla ja kaikissa ryhmäliikunnoissa jne niin paljo kun lystää 12 päivän ajan ja todellakin halusin testata tota, kun en oo ikinä sellasissa käyny, mutta aina ne on kiinnostanut :) Voin kertoo että oli ihan mahtavaa ja perjantaina oli piiiiikkusen paikat kipeenä :D Olin suunnitellut meneväni perjantaina illalla pumppiinkin, mutta aloin jo hannaan niitten tuskieni takia. Kuitenkin Anna toimi mun motivaattorina ja totesin et okei, en oo mikää luuseri ja niin me mentiin vähän urheileen taas. Pumppikin oli kivaa, vaikka vedin varmuuden vuoksi kaikin pienimmillä painoilla :D Illemmalla mentiin vielä Fat Ladyyn, mutta ei oltu kovin myöhään liikenteessä :) Eilen poikkesin samassa paikassa vielä pikkujouluja juhlimassa toisen kaverin kanssa.

Tossa ylläolevassa kuvassa on jotain ihan randomeita Instagram -juttuja. Oikeessa yläkulmassa on kuva Koskikeskuksesta viime viikolta, oltiin Oonan kanssa siellä pyörimässä ja osuttiin sopivaan aikaan paikalle, koska siellä alko justiinsa JVG:n keikka :D

Sitä alemmassa kuvassa oleva clutch on Cubuksesta, en ostanu sitä, koska ei oo tarvetta, mutta halusin ottaa kuvan, koska ihastelin ekassa Costumessa jossakin julkkiskuvassa esiintyvää vaaleensinistä Valentinon pikkulaukkua, jossa on tollanen samanlainen niitein koristeltu "kahva" edessä, josta siis saa käden laitettua läpi niin laukku pysyy matkassa kovemmissakin riennoissa.

Tässä postauksessa ei oo nyt päätä eikä häntää, kunhan hypin asiasta toiseen :D

Yks mitä halusin tulla tänne ilmotteleen on, että sain loistavaa palvelua Hemtexiltä. Ostin sieltä kesän alemyynneistä ihan hirveen nätin kylppärinmaton ja samansävyisiä pyyhkeitä ja muuta kivaa, ihastuin niihin ihan täysin. No, mulle kävi niin ikävästi, että menin tuhoon sen maton ensinnä hiusvärillä ja sit kun heitin sen pesukoneeseen, mokasin ihan täysin koko jutun, olin nimittäin idioottina pessyt koneellisen kaiken näköstä 90 asteessa ja joukkoon oli livahtanu uudet tummanpinkit alkkarit, jotka oli tietysti päästäny väriä kaikkeen mahdolliseen ja miten ihmeessä mä sain ton astemäärän valittua, en todellakaan ymmärrä :DDD Pistin sitten Hemtexiin sähköpostia ja kysyin, löytyykö näitä mattoja mahdollisesti enää mistään ja sainkin yllättävän nopeesti vastauksen, että he selvittää asiaa. Parin päivän päästä sain viestiä, että Iso Omenan liikkeestä löytyy vielä yksi kappale ja se on varattu mulle! Maksoin maton ja se lähetettiin mulle sitten postissa :)

Tossa vielä vertailun vuoksi noi molemmat, vanhempi on siis tuolla alla ja siitä ei nyt ne hiusväritahrat näy, mutta varmasti huomaatte, että sen väri on ihan muuttunut sen pesukonekierroksen takia.

Ens viikolle on suunnitelmissa käydä mahdollisimman paljon siellä GoGolla ja testata erilaisia jumppia, vahvasti näyttää jo nyt siltä, että mun täytyy hommata sinne jäsenyys ton lyhyen pätkän jälkeen. Juokseminen on ihanaa, mutta noi on niin monipuolisia ja lenkkeily talvella on vähän ikävää. Viikonloppuna ois työpaikan pikkujouluja ja kaverin tupareita, lisäks pitäs vielä tehdä noita joulukalenteripostauksia valmiiksi ja se lupailemani arvontakin on tulossa.

Muistakaahan käydä vielä jättämässä kysymyksiä kysymyspostausta varten TÄNNE jos on jotain mielessä, aikaa on kyllä perjantaihin asti, mutta ettei sit unohdu :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille.

1 kommentti :

  1. OOo eile kattelin sun kaikkii postauksii tääl ja mietinki et millo postaat ni ah nyt <3

    VastaaPoista