perjantaina, joulukuuta 07, 2012

Kynsilakat

Tässä on vissiin mun kaikki kynsilakat, nothing special :) Onnistuin tarkentaan taas vähän mihin sattuu tolla kameralla, mutta älkää vihatko :D Yritän sanoo kaikista sanasen, tai ainakin suosikeista!

Näistä tykkään eniten tuosta kullan oranssista Kikosta ja tosta alakulman Eveline Happy Colours -kynsilakasta, se on ihan täydellinen nudensävy. Noita Evelinen lakkoja myy esim Tokmanni/Vapaa Valinta jne, ne on halpoja ja niissä on paljon kivoja värejä. Yläkulmassa oleva tosi nätti, vaaleen kullan värinen Color Clubin lakka on crackle, niin sitä tulee käytettyä ihan liian vähän.

Vasemmalla oleva Dependin lakka oli ihan pettymys, sävy on tosi kiva, kimlatava vaaleenpunanen, mutta se on ihan läpikuultava, ei peitä yhtään :( Tota täytyy aina käyttää jonkun toisen lakan päällä. Toi keskimmäinen on joku halppis, eikä mikään kovin hyvä, vaikka vähän kameleontihtava vaaleenpunanen sävy onkin kiva. Toi Miners on mun suosikki, ihan mahtava vaahtokarkin vaaleenpunanen, näin hyvää sävyä löytää tosi harvoin mistään :)

Nuo 3 keskimmäistä näistä on mun ihan huippusuosikkeja kanssa, toi H&M:n pinkki on aika läpikuultava ja sitä saa laittaa monta kerrosta, mutta se on kyllä koko vaivan arvosta. Kimaltava pinkki on CCUK:n ja ihan älyttömän hieno. Ja mites toi Kiko, melkein neonsävynen pinkki. Ihan täydellinen.

Tummanpunanen on aina varma valinta, näissä ei nyt mitään ihmeellistä oo.

Korallisista tykkään kaikista tosi paljon, nää vaan sopii paremmin kesään ja ruskettuneen ihon kaveriks, talvella ei tuu käytettyä tälläsiä sävyjä.

Toi oikein kylmä Dependin vaaleenkeltanen on tosi hieno sävy ja varsinkin turkoosin kanssa liukuvärinä tykkään siitä tosi paljon. Keltanen Happy Coloursikin on aivan ihana ja toi sumee pullo on joku halppis ja luonnossa ihan neonkeltanen, sävy on hieno, mutta ite lakka tosi huonoo... se on muuten UV -reaktiivista btw :)

Tota toisiks reunimmaista turkoosia Rimmeliä tulee käytettyä tosi usein, se kuivaa nopsaan ja pullo siveltimineen on tosi hyvät. Toi mintunvihree Depend on mun yks eniten lemppareita ja se alkaakin oleen jo vähän hankalasti saatavilla tuolta pullosta :)

Sinisistä tykkään hirveesti, tällä hetkellä mulla on tota kimaltavaa H&M:n tummansinistä, tosi kiva sävy. Wet n Wildista tulee mieleen sadepäivä ja vaaleensininen Dependi nyt on vaan ihana :D Toi tummansininen Color Club on myös crackle, joka on vähän harmi sinällään, koska toi sävy on aivan upea.

Toi vaaleenlila H&M on kiva, hyvää vaaleenlilaa on hankala löytää, koska kaikki meinaa olla vähän sellasta siniseen tai vaaleenpunaseen taittavaa kameleonttia jostain syystä? Toi Kikon lakka näyttää taas ihan siniseltä, mutta luonnossa se on sellanen ihan pikkusen siniseen vivahtava vain ja tykkään siitä tosi paljon.

Reunassa oleva Dependin lakka on jotain mintunvihreen ja hopeisen välimaastosta, sellanen jännä veden värinen. En uskalla käyttää tätä kun pelkään tän loppuvan ja sit en löydä mistään vastaavaa :D Noi hopeiset Miners ja Hard Candy on aika lailla samanlaisia, jälkimmäinen on vähän rakeisempaa. Harmaa Happy Colours on sellanen aina varma valinta ja Wet n Wildi ja toi reunimmainen on aikalailla samanlaisia, hopeisia glitterlakkoja vaan, toi pienempi tosin on koristeluun, että siinä on sellanen superohut sivellin.

Valkoista, mustaa ja kirkasta. Pitäs ostaa uusi musta. Ja toi Color Club on taas crackle.

Dermosilin kynsinauhaöljy ja Yves Rocherin pikakuivattaja menee semisti ohi aiheen, mutta pistin nekin nyt tähän :)

Onko teillä jotain tiettyä väriä, joka on kynsissä ihan superlemppari? Tai muuten jotain lempikynsilakkamerkkiä tms?

5 kommenttia :