lauantaina, tammikuuta 19, 2013

Lepopäivä

Ajattelin olla lepopäivää koko viikonlopun. Mun piti ahkeroida myös la ja su, mutta mulla on kaikki paikat ihan romuna, niin totesin, että pakko taas ottaa iisisti viikonlopun verran.

Kävin tänään tupatarkastuksella mun mummin uudessa kodissa. Koska tänään oli selkeesti lauhempaa, mitä eilen, ajattelin ensin Dominon kanssa kävellä sinne, mutta heti kun päästiin pihalle, totesin, ettei neidillä oo aikomustakaan kävellä sitten metriäkään. Koira kainalossa en jaksanut lähtee kolmen kilsan matkaa taivaltaan, joten hyppäsin bussiin, jonka kuvittelin menevän oikeeseen suuntaan ja jotenkin siinä vaikka huomasin, et nyt tää kääntyy risteyksestä ihan väärään suuntaan, en tajunnu heti hypätä pois vaan matkasin sillä idioottina jonnekki kaupungin laidalle ja siellä vasta vaihdoin bussia, palasin alkuruutuun ja ettin oikeen bussin :D Tällänen väärillä busseilla seikkailu ei ees oo mulle mitään uutta.

Mummin koti oli kiva, mukavalla paikalla ja tärkeimpänä tietysti että tuun nyt näkeen mummia useemmin. Hän oli mulle tehny ruokaakin, alkupalaks kasvissosekeittoa, hirvenlihapullia ja jälkiruuaks luumurahkaa. Kyllä kelpas ja evääkskin sain vielä mukaan :P

Mun piti käydä iltapäivästä vielä kaupoilla, mutta vastenmielisen lumisateen takia en viitsinyt lähteä kylille kuitenkaan ja päätin jo aikasemmin, et tän viikonlopun oon taas ihan neljän seinän sisällä, enkä lähe minnekkään illalla huvitteleen. Tähän voisi jopa tottua :D

Mukavaa viikonloppua kaikille!

20 kommenttia :

 1. Kyllä kroppa kertoo kun se tarvii lepoa, eli fiksu veto!:) rentoudu nyt!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sen huomaa aina kun tarvii vähän lepäillä, sillon kun perse ja reidet on niin kipeet, että itkettää! :D

   Poista
 2. Hehe no toisaalta lepo on aina hyvä, mutta oon huomannu myös sen, että ne jumit lähtee myös usein sillä millä ne on tullutkin ;) Ei aina tartte vetää täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten toikin, että lähtee millä on tullutkin, välillä tekee vaan hyvää kun menee vähän rauhallisemmin jumppaileen romuttuneen ruumiinsa kanssa :D

   Poista
 3. Mulla on kans paikat niin rikki, et itku melkein tulee :D Hienoo kun ei kädet nouse tiettyä kulmaa ylemmäks ja kaikki jalkatyö on TUSKAA! Jos sit maanataina pääsis taas salille ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaahahhhaah oikein :P Kauheeta pelkkää kärsimystä tää aiheuttaa :P

   Poista
 4. vau oot niin kaunis! ja tos kuvas sullon ihan sika ihanan värinen naama! älä laita siihe enää rusketusta xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos, mutta en kyllä ihan taida itseruskettavista luopua ;))

   Poista
 5. Oottekohan te nyt itsipitsi liian verenmakusuussa ton liikunnan kanssa.
  Sitä pitäs harrastaa mieluummin sellasella tahdilla, että jaksaa seuraavat vähintään 80 vuotta, paitti tietenkin jos tähtäätte olumpialaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olymppialaisiin me treenaillaan, meistä tulee hirveitä salimarkkuja - eiku mirkkuja.

   Poista
 6. oot niin kaunis ja ihana blogi :)!
  sattuks nuo lävistykset paljoo? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei ne sattunut kovin paljoo, ensimmäinen ei ollenkaan, toinen vähän nipisti, mutta paljon vähemmän, mitä vois olettaa! :)

   Poista
 7. Muistakaa venytellä ennen ja jälkeen reenien! ;) Tuskin verenmaku on suussa, kyllä se siitä aina kehittyy eikä lihakset kipeydy enää yhtä paljon.. Mutta toki lepoa sitten ku siltä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs yrittää venytellä paremmin, se on vaan jotenkin niin kovin tylsää! Siks oon yrittäny käydä vähän venyttelytunneillakin tai bodybalancessa esimerkiksi! :)

   Poista
 8. wow, you look a little bit like angelina jolie!!

  VastaaPoista
 9. ihana kuva, oot mielettömän kaunis! :)

  VastaaPoista