tiistaina, tammikuuta 22, 2013

Viikon 3 liikunnat

Koitan nyt alkaa aina kertaan täällä blogissa viikon liikunnat, hauska kattoo jälkikäteen, mitä kaikkee on tullut tehtyä :)

Maanantai: Taisin olla koko edellisen viikonlopun, kuten maanantainkin ihan lepopäivänvietossa, koska ajattelin, että loppuvikosta tulee käytyä kyllä ihan riittämiin salilla. Pumppiin on varsinkin tosi kiva mennä kun on ihan uutta virtaa täynnä parin vapaapäivän jälkeen.

Tiistai: BodyPump

Keskiviikko: Käytiin Annan ja Oonan kanssa syömässä ja oli vähän puhetta, että mentäs Annan kanssa Attackiin, mutta oltiin sit molemmat ihan täynnä ja Anna sai mut jotenkin houkuteltua kuntosalin puolelle, jossa en oo siis ikinä käyny. Siis oikeesti, en oo käyny ikinä tota ennen 'oikeella' kuntosalilla. Lämmiteltiin vartti juoksumatolla, tunnin verran tutustuin sitten laitteisiin pienillä painoilla kun kaikki oli ihan uutta ja ihmeellistä... Tein lähinnä 3 15 toiston sarjaa per laite, jossain rintalihaskoneessa vähän pienempää, koska mun yläruumis on oikeesti tosi voimaton. Oli tosi kivaa ja tuli hirvee himo varata aika PT:lle, jonka kanssa sitten voidaan kattoo sopivat painot ja laitteet, mitä käyttää. Lopuks vielä tuli jyystettyä 10 minuuttia juoksumatolla.

Torstai: Torstaicombat on ihan must, sitä en vois jättää väliin, mutta saatiin Oona houkuteltua myös GoGolle ja oltiin sovittu et nähdään Pumpissa niin piti sitten jäädä siihenkin :) Ihan hyvin jaksoi molemmat putkeen.

Perjantai: Perjanti ilman Pumppia on perseestä, siihen oli vaan pakko päästä.

Lauantaina oli paikat niin romuna, että oli pakko lepäillä ja sunnuntaina mulla olikin sitten muuta tekemistä.

Vajaa 5,5 h tuli touhuiltua.

Mites teidän viimeviikko meni? :)

16 kommenttia :

 1. onks toi joku kunto-ohjelma sun kännykässä ? Jos niin mikä nimi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on HeiaHeia, löytyy ihan intternetistä! :))

   Poista
 2. Hyvältä näyttää todellakin :))) eikä tarvii sielä ittees soimata jos et jonain päivänä liiku! Levossa kehittyy oikeesti :) ps pieni vinkki että saat pumpista eniten irti / paras jos et vedä niitä peräkkäisinä päivinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti vinkistä :P On vaan niin vaikee välillä pysyä sieltä pois kun tekis mieli käydä joka päivä :D Tykkään pumpista niin paljon!

   Poista
 3. kuntosali on iha sika ihana ku on hyvä treeniohjelma. ite en oo oikee syttyny noille ryhmäliikuntatunneille. pumpis x 2 ja muutamas spinningis. jotenki... äääh pitääs käyä useammi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäs opetella käymään kuntosalilla enmmän, oon kyl alkanu nyt tykkään siitäkin, mutta pitäs olla joku henkinen ruoskija tai kaveri aina mukana, ettei voi luistaa :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Meet vaan, vaikeinta on päästä ylös ja ulos, muu menee ittestään! :P

   Poista
 5. Mä en ikinä jaksais neljää päivää putkeen salilla, ihan maksimi kolme ja sit pakko pitää yks välipäivä. Olen heikko :-D Eipä sillä, harvoin ees käyn sen neljä päivää viikossa salilla vaik kuinka ois niitä välipäiviä välissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tarvis käydä vähän tasasemmin, pitää viikolla ehkä joku lepopäivä vaikka keskiviikko.... Käyn niin vaihtelevasti :)

   Poista
 6. Painoharjoittelu on tehokkainta lihaksille ja gluteus maximus on tärkein.

  VastaaPoista
 7. Ei kannata käydä peräkkäisinä päivinä body pumpissa että lihakset palautuu. Vinkkinä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun siellä on niin hirveen kivaa, enkä malttas olla menemättä! :p

   Poista