perjantaina, helmikuuta 15, 2013

Ei kuvia, vain tekstiä

Alkuun mietin pitkään, viitsinkö kertoa tästä aiheesta tarkemmin blogissa, mutta koska oon joskus avoimesti täällä maininnut olevani aikeissa hankkia silikonit jossain vaiheessa elämää, niin päätin nyt kertoa sitten tästäkin. Kyllähän viimeistään asukuvat myöhemmin herättäisi aika paljon kysymyksiä, koska muutos on kuitenkin varsin selvä. Ja nyt kun on alkuun päästy niin annetaanpa mennä.

Tissileikkausta oon halunnut niin kauan kun muistan ja oon ylipäänsä tiennyt sellasen mahdollisuudesta, varmaan jostain 13-14 -vuotiaasta, kun totesin ettei mulle oo rintoja muuten tulossa :D Oon lukenut netistä muitten kokemuksia ja kahlannut aiheeseen liittyviä sivustoja netissä vuosien varrella tuntikaupalla, että mikään hetken mielijohde ei oo kyseessä.

Tottakai tää on herättänyt lähipiirissä keskustelua, kummastelua ja ikäviä kommentteja ja jokaisella on oikeus reagoida asiaan tavallaan, vaikka saatankin pahoittaa mieleni. Kun oon mun haaveesta ja suunnitelmista puhunut, on reaktioina ilmennyt niin aidosti kiinnostuneita ja hyväksyviä eleitä, kuin päin naamaa nauramista, totaalista tyrmäämistä ja silmienpyörittelyäkin taholta jos toiselta.


Esimerkiksi seuraavanlaisia kommentteja oon kuullut...

"Ei miehet tykkää silareista." 
 ...Yleistystä, ja miksi mua ylipäänsä pitäs kiinnostaa, mitä mieltä joku mies on? Ja jos ne olis joku ylitsepääsemätön este tapailulle/parisuhteelle - hyvä että selviää jo alussa, että toinen on niin pinnallinen, koska sisimpään ihmisessä rakastutaan. Tietysti luomut on se paras mahdollinen varmasti kaikkien mielestä, mutta koska sellasta vaihtoehtoo ei isona oo itelle nyt valikoimissa, niin mennään tällä tyylillä :) Yleisesti rintojen suurennusta pidetään pinnallisena, onhan se tavallaan joo, mutta kyllä mun mielestä on ihan yhtä pinnallista muuttaa käsitystään toisesta ihmisestä vaan siks, että sille on tehty plastiikkakirurginen operaatio. Jostakin blogista luin kommentin, jossa uhottiin, että bloggaaja tulee saamaan paljon vihamiehiä leikkauksensa takia - mitä vittua :D Jos joku mua alkaa vihaan tän takia, niin aivan rauhassa. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia, niin miks jaksais koittaa miellyttää ketään muuta kun itteensä.

"Oo vaan onnellinen pienistä tisseistä, tälläset isot on vaan tiellä."
...Miten tätä voi edes kommentoida? Oo sä onnellinen siitä, että sulla on isot omat tissit. Mä en ees saa välttämättä isoja vaan "normaalit" ja oon niihinkin jo äärimmäisen tyytyväinen.

"Ei noin sievä tyttö tarvi silikoneja."
...Totta, en mä niitä mihinkään tarvitse. Vaan haluan. En koe tissittömyyden vaikuttaneen mun itsetuntoon juurikaan, se on aina ollut hyvä, tai sanotaanko, että terve. Tiedostan varsin hyvin että mulla on "pieni" (xD) ongelma, mutta ikinä en oo asian takia hävennyt tai antanu sen haitata mun menoo.

"Maksaa hirveesti."
...Ehkä eniten ihan jokaisen oma asia, mihin rahansa pistää. 3700 €, operaation hinta on mulle iso raha. Saisin tolla rahalla vaikka mitä muuta: matkoja, materiaa, tai vaikka niitä bombshell -rintsikoita loppuelämäkseni. Se, että oon työskennellyt satoja tunteja toteuttaakseni tän haaveen kertoo jo, että oon tosissani.

"Riskit"
...Tiedostan varsin hyvin, että tää voi mennä ihan päin persettä, pahimpana etten herää nukutuksesta, mikä nyt on äärimmäisen epätodennäköstä, tai implantit kapseloituu niin pahasti, että joudun uusintaleikkaukseen - ehkä jopa poistaan koko proteesit omakustanteisesti ja ajaudun johonkin leikkauskierteeseen, mutta kaikessa on riskinsä ja ne täytyy vaan tiedostaa. Toivotaan parasta, mutta varaudutaan pahimpaan :)


Ajoittain operaatio on pyörinyt mielessä enemmän, välillä vähemmän ja olin jo jossain vaiheessa päättänyt, että sitten vasta kun oon saanut lapsia. Lasten saaminen tuntuu tällä hetkellä aika kaukaiselta haaveelta ja tässä syksyn ja talven aikana kypsyttelin ajatusta, että miks en tekis sitä nyt - mikä mua estää.

Otin tammikuussa yhteyttä Plastiikkakirurgia Fin-Estiin, kävin konsultaatiossa 12.1. ja muutaman päivän päästä varattiin aika leikkaukseen, päiväksi sovittiin torstai 21.2.2012, joka silloin oli reilun kuukauden päässä.

Leikkauksen suorittaa plastiikkakirurgi Jüri Kullamaa Ferilitas -nimisessä yksityisaairaalassa, eli etelänaapuriin mennään. Henkilökohtaisesti en pidä merkittävänä sitä, missä päin maailmaa leikkaus tapahtuu, kunhan olosuhteet on muuten asianmukaiset. Ite ainakin lähden luottavaisin mielin matkaan.

Mulla ei oo mitään ns "yhteistyö" systeemiä tän välittäjäfirman kanssa, mutta koska tää tapahtuma on yks isoimpia juttuja, mitä mun elämässä on tapahtunu niin haluan jakaa mun mietteitä ja fiiliksiä tähän liittyen, onhan tää kuitenkin tavallaan mun päiväkirja, vaikken tänne nykyään mitään kovin henkilökohtasia juttuja kirjottelekkaan.


Jos teillä herää kysymyksiä tähän tapahtumaan tai mihin tahansa aihetta sivuavaan liittyen, voisitte vaikka tähän alle esittää niitä niin kokoon kaikki yhteen ja teen vastauspostauksen vaikka pikimmiten, jos kysymyksiä tulee paljon.

Operaatiohan on vasta edessä, että mitä tahansa voi vielä sattua, mutta jos oletetaan, että viikon päästä mulla on jotain ylimäärästä tuolla ihon alla niin tottakai kerron sit vielä siitä tarkemmin ja paranemisprosessiahan saatte täällä seurata jne. Mitään ennen ja jälkeen topless kuvia ei oo kuitenkaan siveellisyyden nimissä tulossa, siitä voitte olla varmoja :D

Kirjoituksilla tästä aiheesta en missään nimessä halua ketään rohkaista kirurgin veitsen alle, toivon kaikkien olevan tyytyväisiä itteensä just sellasena kun on. Henkilökohtasesti nimittäin en usko siihen, että vaikkapa isommat tissit parantais kenenkään itsetuntoa jos se on heikolla tasolla, ongelma on sillon jossain aivan muualla, mutta toisaalta en asiasta mitään tiedä. Kai se riippuu ihan ihmisestä. Toisaalta varmasti ruudun toisella puolella on lukijoita, jotka on paininut samojen mietteitten kanssa kun minä ja haluan kertoo ihan rehellisesti omista fiiliksistä yms ihan tavallisen naisen näkökulmasta.

Kysymyksiä ja mielipiteitä kehiin sitten, mutta asiallisella tasolla! :)

158 kommenttia :

 1. Toivottavasti sä ne saat, jos se sun unelmas on !(-: Ite kuitenkin oon vasta 15, ja mulla on tosi isot tissit. Mä vihaan isoja tissejä. En voi kuvailla millasia kipuja mun selässä on, ja kuinka jotkut vaatteet valehtelematta näyttää aivan kamalilta mun päällä. En nyt kuvittelekkaan että sä mitään jättitissejä olisit ottamassakaan, halusin vaan kertoa(-: Pidän peukut pystyssä sulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, voisin ottaa mielelläni sulta osan :)

   Kiitos tsempistä! :)

   Poista
 2. onnea sulle, toivottavasti leikkaus menee siis hyvin :) itse olen sitä mieltä, että jokainen päättää omasta kehostaan.

  VastaaPoista
 3. Zau, oon itekin käynyt juurikin tuossa samassa sairaalassa ja sama mies leikkasi jopa. Silloin se työskenteli lastukirurgialle mutta potkittiin ulos siitä yhteistyöstä koska se laittoi rahankiilto silmässä kiellettyjä implantteja ihmisille salaa. Näin se siis säästi rahaa. Vaikka olen siis käynyt siellä itse, Virossa siis, en todellakaan suosittele kenenkään tekevän leikkausta ulkomailla. Jos käy huonosti niin joudut itte maksumieheksi. Halvan hinnan takia ei kannattais valita viroa, nyt pari vuotta viisaampana ymmärrän. Mullahan siis kaikki meni hyvin ja on edelleen mutta silti. Jotkut sai kärsiä sen kullamaan toilailuista. Monta desiä sulle on suunniteltu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohon Laatukirurgia - Kullamaa -juttuun en aio ottaa kantaa täällä, koska siihen liittyy niin paljon muutakin, eikä kaikki oo niin mustavalkosta :)

   Päädyin lähteen Viroon, koska luotan Kullamaan ammattitaitoon enemmän kun yhdenkään suomalaisen kirurgin - tosin mun tieto on vaan luettua. Toimenpidehän on hänelle ihan rutiinia ja liukuhihnaa, eikä komplikaatioihin, kuten kapseloitumiseen vaikuta millään tavalla se, kuka toimenpiteen suorittaa ja missä. Yhtälailla leikkaus voi onnistua tai epäonnistua ja lopputulos olla toivottu tai epätoivottu, maksoi se 10 000 € tai 3 000 €.

   Poista
  2. Neljä desiä näillä näkymin vois laittaa, mutta se katotaan nyt sit siellä vasta sit :)

   Poista
  3. Just niin Anniina! Mun päähän ei jaksa mahtua nää viron asiantuntijat. Mun leikkaus onnistu todella hyvin virossa ja luojan kiitos en mennyt suomeen kun virosta sain sen halvemmalla ja musta se on vaan plussaa vaikka kyse onkin siitä ''loppu elämän sijoituksesta''

   Poista
  4. Hyvä et sun leikkaus meni hienosti! :)

   Mites tää, että ensin maksat operaatiosta sen vähintään 5000 €, kapselitakuun jos haluat niin +700 €, sulle runtataan paikallispuudutuksessa huippulaatu Silimedit sisään ja lähetetään samana päivänä kotiin kun et halua maksaa useempaa sataa euroo sairaalassa yöpymisestä ja kun lopputulos ei miellytäkkään ja vetoot potilasturvaan ei kirurgi nää lopputuloksessa mitään moitittavaa ja oot ihan omillas? Ei nauti paljoo mun luottamusta ja tällästä juttua oon kuullut ihan koto-Suomesta. Suomalainen kirurgi muutenkin operoi huomattavasti vähemmän potilaita saman ajan sisään, mitä moni ulkomainen ja tekemällähän sitä taidot karttuu.

   Kyllähän noita puoskareita löytyy, jossain Thaimaassa tyyliin 2000 e pöytään ja saat valita ihan mitä tahansa toimenpiteitä kun buffetista konsanaan. Kuka noihin menee, on sitten sen oma asia :D

   Poista
  5. Niinku mä sanoin ni mulla meni kaikki siellä hyvin, mutta jäin se ajankohtaisohjelman jälkeen jossa tuli ilmi toi kullamaan vilppi miettimään mitä olis voinut käydä.. Muutamille kävi tosi huonosti.. Se on omalla hengellä leikkimistä mun mielestä. Et sen verran viro-asiantuntija, heti ollaa haukkumassa kun kertoo oman mielipiteensä, hyvä meininki. Mutta toki olen leikkauksen kannattaja, sillä se paransi omaa elämänlaatua, enää ei tartte kärsiä häpeästä. Mutta mieti vielä sitä neljää desiä, ne on melko isot! Yhdellä hoikalla kaverilla on sellaset ja ne on luonnottomat.. Ja varmaan myös vaikeat. Mutta tsemppiä, varaa kipulääkettä ja hiustenpesijä -mun kädet ei ilman kipua noussu pariin viikkoon! :)

   Poista
  6. Voi olla, ettei ihan niin isoja voikkaan laittaa, jännittää kun sen saa vasta siellä sitten tietää, kyllä selvästi harmittais jos ne oli "liian pienet", mutta toisaalta, kyllähän nää jo tyyliin desin implantillakin tuplaantuis :D Just eilen kaverit kännissä lupaili tekeen mulle kaikkia palveluksia, sanoin että muistutan kyllä mitä lupasivat :D Että ne saa sit tulla peseen mun hiuksia xD

   Poista
  7. Moi! Tää on eka kommenttini täällä sun blogissas! Mulle laitettiin 300cc 70b kokoisiin tisseihin ja lopputulos tulee olemaan 70d..tässä vielä parantuminen kesken,mutta kuulemma eivät pienene tästä enää. Joten tuolla 400cc saa ainakin näyttävät..ehkä liiankin..?
   Kuulemma 1,5dl vastaa yhtä kuppikokoa ja omalta kohdaltani voin sanoa että hyvin pitää paikkaansa.
   Itse kävin suomessa leikkauksessa, koska itseäni vaan hirvitti ajatus mennä viroon leikattavaksi olemattoman kielitaitoni ja pitkän välimatkan takia, ei siis sen takia että olisin epäillyt viron lääkäreiden ammattitaitoa. On mielestäni sama, meneekö leikkaukseen virossa,ruotsissa vai suomessa, vain ammattitaitoiset kirurgit näitä operaatioita tekee.

   Poista
  8. Mua vähän jännittää nyt toi koko et minkä kokoset sit loppujenlopuks laitetaan :)) No, alle 12 tuntia niin se nähdään :)

   Poista
 4. Mä en voi ymmärtää tätä ihmisten hirveää tissivihaa, kun niin usein jostain aina tulee jotain negatiivista jos sulla on silarit :D

  Itse pitkän harkinnan jälkeen kävin leikkauksessa, koska oon koko ikäni ollut pienintä mahdollista kuppikokoa. Sen jälkeen oon paljon saanut kuulla haukkumista ja lutkittelua(silarit=lutka?) ja ihmiset on kokenut asiakseen arvostella ja spekuloida mun päätöstä ja mun tissejä ympäri nettiä, mutta onneksi semmoset ihmiset voi jättää omaan arvoonsa :)

  Tsemppiä sulle tän homman kanssa! Voin kertoa, että omalla kohdalla ainakin parantelu oli varsinaista herkkua kun kivut oli aivan järkyttävät, mutta olihan se sen vaivan arvosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on usein A-kuppikin liian iso :D

   Ite kans noita kipuja odottelen, saas nähdä mitä siitäkin tulee! :D

   Poista
 5. Mun mielestä jokainen tälläinen asia on jokaisen henkilökohtainen, eikä sitä olisi kenenkään varaa arvostella. Sellaista en itse ymmärrä, että leikataan sitten ihan kaikki naama, peppu, tissit eli ihan kun mikään oma ei kelpaisi. Sitäpaitsi yleensä se tulos on jo aivan kaamea.

  Ymmärrän ihan hyvin sun tissileikkauksen, paljon onnea ja tsemppiä siihen! Mä olen itse joutunut 25-vuotisen elämäni aikana viisi kertaa leikkauspöydälle terveydellisten syiden takia. Sen takia mua ei innostaisi enään vapaaehtoisesti lähteä kirurgin veitsen alle, koska oon saanut ihan tarpeeksi siellä muutenkin jo aikaa viettää. Tosin mä suunnittelen myös silmien laserointia, mutta koen sen myös olevan hyödyllistä ja silmälasitkin on kalliita.

  En tiedä onko tässä kommentissa päätä tai häntää, mutta mä en ainakaan tuomitse! Kuitenkin sanoit todella hyvin, että jos on itsetunto-ongelmia niin pelkillä uusilla tisseillä ne ei korjaannu ja se on ihan fakta.

  Hassua muuten, että enpä ole edes ajatellut koskaan, että sulla olisi jotenkin pienet rinnat kuvien perusteella. Mutta kuten sanoin onnea operaatioon ja uteliaana odottelen kuulumisia!

  Ainiin ja se nukutus on ihan helppo juttu ja kyllä siitä taatusti heräät. Se tuntuu kivalta kun sekunnissa tulee vaan sellanen lötkö olo ja sit on jo taju kankaalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut on kerran nukutettu, vähän reilu vuosi sitten kun umpilisäke leikattiin, eikä se ollut kauheeta.... paitsi herääminen oli! :D

   Mä oon oikeesti aivan täysin tissitön, otin pari "ennen" kuvaa pelkkä toppi päällä, jotka tuun laittaan tänne ja hyvä kun ei montulle mee toi yläruumis niissä kuvissa! :D Käytän niitä bombshellejä aina :D

   Kiitos hirveesti tsemppauksesta! :)

   Poista
 6. Minkä kokoisen implantin otat ja pyöreän vai anatomisen? Oon ite käynyt leikkauksessa virossa ja harmittaa, että tuli vähän liian pieni otettua vaikka suurempaa ei silloin olisi mahtunutkaan luultavasti. Tsemppiä leikkaukseen! Hyvin se menee (: Mutta varaudu myös henkiseen tunnemyrskyyn se tuli mulle aika yllätyksenä (: Mutta paras päätös silti ja oon tosi tyytyväinen se vain vei hetken aikaa sisäistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöreet, koosta ei vielä varmuutta :) Toivottavasti tulee sen kokoset, että oon tyytyväinen :)

   Luulen kans, että mulle on luvassa aikamoinen tunnemyrsky, jotenkin haikeeta kun tietää, että alkuperäseen ei oo enää koskaan paluuta, vaikka implantit poistettais... Uskon kuitenkin, että tää päätös on oikee! :))

   Poista
 7. Mä oon myös miettinyt jo monta vuotta rintaimplantteja kun mulla ei mitään tissejä koskaan kasvanut, tai no tietysti poikaa odottaessani kasvoi parilla kuppikoolla mutta pienenivät takaisin ja haluaisin pyöreämmät, "täydelliset" rinnat. :D
  Mun äiti on kauhistellut aina kun oon todennut hankkivani jossain vaiheessa silarit mut tarkoituksena mulla ei ole hankkia mitään ökyjä tupla F-kuppikoon rintoja vaan saada vähän enemmän muotoa ja kokoa niihin. Ei tietenkään mitään pahaa missään Pamela Andersoneissakaan, mulla ei taitas vaan kunto enää riittää sellasten kantamiseen. :--D

  Onnea leikkaukseen ja kerro ihmeessä miten sujui! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :P Mä pelkäsin porukoitten reaktioo, mutta ne otti asian ihan mielettömän hyvin kun kerroin tästä :D Pelkäsin iskän suuttuvan ihan v*sti, mutta se suhtautu ihan tyynesti ja kyseli hirveesti mun fiiliksistä yms :D

   Poista
 8. Mä kävin viime huhtikuussa myös Fin-Estin kautta silarit ottamassa (olin 19v silloin) ja en voi kyllä kun suositella heitä! :) Kaikki sujui tosi hienosti, tottakai kipuja oli eikä eka viikko leikkauksen jälkeen ollu mitenkään mukava... mut ehdottomasti sen arvoista! Ainoo "ongelma" oli että toinen leikkaushaava tulehtui muutama viikko leikkauksen jälkeen, mutta soitin Fin-Estille ja he laittoivat samantien lähetin mukana mulle antibioottikuurin tulemaan ja sainkin sen vielä saman päivän aikana!
  Lähtökohta oli mulla myös suhteellisen "ei-mikään", laitettiin pyöreät 385g ja tuli kyllä ihan kiitettävästi kokoa :D Ei mitenkään luonnolliset mutta se ei mulla ainakaan ollut tavoitekkaan.
  Mut ehken läpinöi tässä mun leikkauksesta sen enempää, ihan hurjasti tsemppiä sulle leikkaukseen ja toivottavasti sujuu kaikki hyvin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että sulla meni hyvin! Mulle tulossa varmaan jotain samaa kokoluokkaa! Toivottavasti mulle ei tuu mitään tulehduksia tai muuta, ne pelottaa mua! :I

   Kiitos tsempistä ja toivon kans et menee hyvin! :)

   Poista
 9. Ihanaa, että toteutat noin rohkeasti oman unelmasi, muilla ei siihen ole mitään sanomista kuten jo totesitkin. Hoikka + vähän isommat rinnat: munkin unelmien vartalo. :D Paljon tsemppiä operaatioon <3

  VastaaPoista
 10. hyvä etten ole ainut kenellä on tämmöinen unelma :>! nimittäin oon myös haaveillut silikoneista varmaan reilu 8vuotta ja ne aion hakea heti kun on vain tarpeeksi rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästökuurille vaan!! :) Täältä voit seurata ainakin mun prosessia rehellisestä näkökulmasta :P

   Poista
  2. Todellakin pitää ruveta säästökuurille :)

   Poista
  3. Kyllä se siitä kun karsii vähän menoja, varsinkin rintsikkaostokset voi jättää sitten sinne tulevaisuuteen ;)

   Poista
 11. Mullakin joskus haaveissa siintää toi leikkaus. Tosin ensin pitää pudottaa painoo, ei siis että olisin mitenkään megasuperylipainonen, eikä mua uskallettais sen takia nukuttaa tai mitään, mutta että niiden koko pienenis kuitenkin painonpudotuksen yhteydessä ja sitte ne tissit saatais kerralla korjattua kunnolla. Eli muotoiltua kivemmiks, toivon mukaan nännipihoille saatais tehtyä jotain ja sitte tietty vähän sitä täyttöö. Mulla on luonnostaan ihan tosi rumat tissit!! >:( Vihaan näitä ku mikään ei oo niissä oikein :D Okei, ne on ihan kivan kokoset nyt, mutta tosiaan sitte painonpudotuksen jälkeen ei varmasti enää oo ja löytyy varmana löysää ihoo ja muutenki. Joo, en tiiä miks mää nyt kirjottelen jotain omien tissien elämäntarinaa tänne, mutta anyway, pointtina se, että joskus tulevaisuudessa toivon mukaan itekin.

  Kiva, että kerroit tästä täällä ja toivon mukaan sulla menee kaikki hyvin - tsemppiä! :) Tosi mielenkiinnolla odotan sit tulevaisuudessa jos ja kun kerrot prosessista vähän tarkemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja tsemppiä sun laihikseen ja oman unelman toteuttamiseen!! :)

   Poista
 12. Mulla jäi muuten tosi hyvät fiilikset fin-estistä kaikin puolin, mutta se jäi kyllä totisesti harmittamaan, että konsultaatiossa oli puhe huomattavasti isommista implanteista, kuin mitä kirurgi suostui laittamaan :/ rintojen koko oli siis pettymys, vaikka toki ymmärrän, että muutoksia tehdään vielä juuri ennen leikkausta, mutta silti. Kannattaa siis varautua siihen, ettet ihan noin isoja implanteja tule kerralla saamaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi jännittää muakin, että sit ei saadakkaan niin isoja.... Toivottavasti vähintään se 3,5dl! Haluaisin kuitenkin oikeesti ihan hävyttömän isot :D

   Poista
  2. mulla tulossa kans vielä yks leikkaus että sais vähän lisää kokoa :D just oli puoli vuotis jälkitarkastus, niin nyt ois jo lupa uuteen leikkaukseen, mutta mun tapauksessa fiksumpaa odottaa, että toinenkin muksu on saatu maailmaan ja imetykset ohi.

   Poista
  3. Aijaa, onnee perheenlisäyksestä ja sitten kun pienokainen on saatettu maailmaan ja tissit on taas tasottunu niin uutta leikkausta kehiin vain:P

   Poista
 13. Moikka! Oon lukenu sun blogia niin kauan ku muistan (pari vuotta :D ) ja oon tykännyt sun teksteistä hirveästi. Oot mun lempparibloggaaja!! Toivotaan että leikkaus menee hyvin eikä komplikaatioita tuu. Sairaanhoitajaopiskelijana tiedän että joka leikkaukseen sisältyy riskejä, mutta mun mielestä ei pidä elää niin että pelkää kaikkea. Unelmia pitää toteuttaa, koska muuten myöhemmin voi kaduttaa. Itselleni omat isot rinnat ovat olleet lähinnä tiellä, mutta ymmärrän kyllä jos pienirintainen haaveilee isommista. Se on ihan ok! Älä välitä siitä jos joku sulle niuhottaa asiasta. Se on sun elämä ja sun kroppa :) Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsemppaamisesta ja toivotaan, että kaikki menee ok!

   Poista
 14. Minusta sä oot rohkea! :)

  VastaaPoista
 15. Sä oot kyllä niin sirorakenteinen, että vähän pelottaa mimmoset tykit meet hankkimaan.

  Joku kerran tokaisi jonkun blogin kommenttiboksissa ripsienpidennyksistä että mitä järkee niitä on ottaa, kun kaikki kuitenkin heti huomaa, ettei ne oo aidot. Sama vois pätee tähän. Toiset ottaa tekoripsiä ja toiset tekotissejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta toisaalta, mitä sitä ottaan mitään luonnollisen näkösiä, koska feikit ne on joka tapauksessa! :D

   Poista
 16. Mielenkiintosta lukee tästä koska itekkin oon miettinyt silikooneja vaikka kuinka kauan. Varmaan just siitä lähtien kun kuulin että sellasia on. Mutta rahatilanne ei vaan oo niin hyvä tällä hetkellä :/ Mutta tosi kiva lukea kokemuksia ja ajatuksia jos sama tilanne sattuu omallekkin kohdalle vielä joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankasti duuniahan toi raha vaatii, mutta kun tarpeeks unelmoi ja työskentelee, voi unelmansa toteuttaa! :) Toivotan sulle onnea omaan projektiisi! :)

   Poista
 17. Go girl! Hienoa, että joku uskaltaa toteuttaa haaveensa! Itselläkin samaisia haaveita :) Kerro ihmeessä sitten kaikki siitä leikkauksesta ja toipumisesta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kerron kaiken rehellisesti täällä, kiitos tsempeistä ja samaa sinne! :)

   Poista
 18. Ite oon kohta 16 vuotta ja miettiny kans samaa operaatioo jo pari vuotta. Jänskättää vaan , että mitä mieltä kaverit yms muut tulee olemaan ,vaikka eihän se heille kuulukkaan :)! Toivottavasti sulla menee leikkaushyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, miltä se tuntui tossa iässä odottaa 18 vuoden ikää kun on oikeus päättää itse omista asioistaan :) Mutta eipä sitä koskaan tiedä, miten lähimmäiset suhtautuu, toivottavasti sulla on yhtä ihana ystäväpiiri kun mulla! :)

   Poista
 19. oiii! oon lukenut sun blogia jo aika kauan ja nyt oikein osu ja upposi! :) oon itse menossa the lookin kautta maanantaina leikkaukseen. jännittääkö? äää pelkään et kuolen kohta :D mut ihanaa kun saa toteuttaa pitkä aikaisen haaveensa! tsemppiä sulle! sanottiinko sulle että tuleeko lihaksen päälle vai alle? :) itselle konsultaatiossa päätettiin kooksi hiukan vajaa 4dl ja lihaksen päälle. mut näkee sitten mitä kirurgi sanoo maanantaina. olisi tosi kiva jos vaan "uskallat/viitsit" tänne sitten laittaa tuntemuksia leikkauksen jälkeen niin olisi ihan varmasti vertaistukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUHHUH, HUOMENNA!!! Hirveesti tsemppiä leikkaukseen!!!

   Mua jännittää ihan helvetin paljon, ihan vittu helvetisti :D Mulle tulee osittain alle vajaa 4dl konsultaation mukaan, mutta tosiaan kaiken kerron sitten kyllä täällä! :)

   Vielä kerran tsemppiä!

   Poista
 20. Hieno teksti Anniina ja upeeta et kirjotat tästä niin avoimesti:)

  Hyvin kaikki menee, pidän sulle peukkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ystävä rakas ja tervetuloa kuivaamaan mun hiuksia ;P <3

   Poista
 21. Voi, minäkin haluan!

  VastaaPoista
 22. Eikö implantit pidä uusia tyyliin 8-10 vuoden välein (vaikkei mitään kapseloitumisia tms. ongelmia olisi)? Paljonko nää uusimiset maksaa? Tuntuu vaan, että monet puhuu niin että kuhan saa säästettyä rahaa siihen varsinaiseen ensimmäiseen leikkaukseen, vaikka tulevaisuudessa rahaa menee vielä lisää uusimiseen, tai mahdollisiin korjausleikkauksiin...

  -k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykypäivän implanteista ei varmuudella voida sanoo, miten kauan ne kestää, koska tekniikka ja implantit on muuttunut niin paljon, voi olla, että nää joutuu uusiin kerran- pari loppuelämänsä aikana, mutta eipä tuo rahasumma niin iso oo, ettenkö esim. 10 vuoden päästä voisi sitä uudestaan maksaa, mikäli tarve niin vaatii :) Aika näyttää :) Toivotaan vaan, että säästyn komplikaatioilta :)

   Poista
 23. Siinä on kyllä etunsa, että ottaa silarit vasta lasten syntymän jälkeen, mutta toisaalta taas jos sulla olis lapsia niin et välttämättä uskaltaiskaan lähteä leikattavaks! Äitinä voin sanoa, etten uskaltais ottaa mitään riskejä sen kanssa, että mulle tapahtuis jotain ja mun lapsi jäis äidittömäksi. Ennen lasta joskus itsekin mietin puolitosissani tissileikkausta nuoruuden epävarmuuksissani, mutta nyt ei tulis kuuloonkaan. Eli ehkä sun etu on se, ettei sulla niitä lapsia vielä ole :)
  Ehkä sun pitää ajatella, että tää kaikki on kohtaloa ja kaiken on tarkoitus mennä just tässä järjestyksessä ;)

  Mä toivotan vilpittömästi onnea leikkaukseen ja jaksamista toipilasaikaan! Toipilaana olo voi olla henkisesti todella raskasta, kun pienimmätkin arjen rutiinit vaatii ponnisteluja, mutta vahvana tyttönä sä kyllä pärjäät :)

  (Kysymys vielä: kauanko joudut oleen töistä pois? Miten oot asian pomolle kertonut? Itse en osaa kuvitella tällästä tilannetta päässäni :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsempeistä ja toi mitä puhut on niin totta, tossa vaiheessa kun on pieni lapsi, vois olla todella raskasta toipilasaikana kun ei voi ottaa omaa lasta syliin viikkoihin jne :(

   Lapsettomana taas tuottaa ongelmia se, että tulevaisuudessa raskausaikana rinnat paisuu ja sit lörpsähtää ja uusintaleikkaus on varsin todennäkösesti edessä, eikä imettäminen välttämättä onnistu, siitä on niin ristiriitasta juttua, että voiko silikonia imeytyä maitoon jne, en missään nimessä vois riskeerata lapsen henkee sillä. Aika näyttää :)

   Kerroin pomolle jo syksyllä kun kävin ensin toisen firman konsultaatiossa, että voinko ottaa palkatonta vapaata - se oli ok, että kunhan kerron ajoissa. Kerroin syynkin, eikä pomolla nyt siihen ollu sanottavana tietenkään mitään :) Mun ei tarvi olla poissa kun leikkauspäivä ja sitä seuraava, eli to ja pe, mutta saan ne palkallisina vapaina, kun mulla on 2 TES vapaata käyttämättä ja maanantaina voin mennä jo töihin, koska mun työ ei vaadi mitään fyysistä ja työmatka on lyhyt kävellä :) Saikkua saa jos on tosi kipee, mutta tälläsissä tapauksissa se on palkatonta ilmeisesti.

   Poista
 24. Minusta se on jokaisen oma asiaa jos haluaa hankkia enkä tuomitse niitä jotka siihen ratkaisuun päätyvät =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että oot avarakatseinen! :) Kiitos kommentista!

   Poista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoo et aika törkeetä sun poikaystävältä kiristää sua tolleen.. :(

   Poista
  2. Eiks kirjoittaja tajua et huonoon itsetuntoon ei tekorinnat auta....huoh. poikaystävä on oikeessa.

   Poista
  3. Mun mielestä toi on kyllä sun poikaystävän osalta törkeetä :/ Mulle kans entinen poikaystävä sano, että jos tissit otat niin suhde menee poikki. Paljastui siitä miehestä muitakin vikoja niin onneksi erottiin :) Mut oon varma et säkin pääset vielä joskus leikkaukseen! Tsemppiä! :)

   Poista
 26. Ei kannata liikaa kuunnella muitten mielipiteitä, koska sullehan ne silikonit on tulossa! Oon itekkii miettinny monta vuotta niitten hankkimist, mut en oo uskaltannu tehä asialle mitää, koska se kapseloituminen pelottaa niin paljo :/ Se kuitenkii mun käsittääkseni on aika yleist :S Mutnii olisko mahollist jotenkii kirjottaa sun vaiheist leikkaust ennen ja sen jälkee? Eli kokemuksii jne.. Monet käsittelee noit silarijuttui esim. blogeis niin pintapuolisest, ni olis kiva saaha tietää vähä tarkemmin? No mut tsemppii leikkauksee! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua pelottaa kans ihan vitun paljon toi kapseloituminen, koska jos se tulee, todennäkösesti se aina uusiutuu ja lopulta vaatii kokonaan proteesien poiston ja sillon edes alkuperäseen ei oo enää paluuta. Sekin kun riippuu tasan ihmisestä, ei kirurgista tai mistään muustakaan :/

   Mä kerron kaiken vielä tarkemmin tässä kun ehdin ja keksin vähän mihin tapaan postauksen toteutan :)

   Poista
 27. Ymmärrän sinuu täysin :) omalla haavelistalla myös... Onnea sulle leikkaukseen !!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja toivottavasti voit joskus toteuttaa sun haaveen! :)

   Poista
 28. saat mun 75a/bt jos annat omas :D vihaan tissejä,.... miehet vaa tuijottaa niit ja inhoon muutenki omiani.

  VastaaPoista
 29. Hyvin kirjoitettu. Tekstistä paistaa läpi se, ettet oo hetken mielijohteesta/jonkun äijän pyynnöstä ottamassa uusia tissejä, vaan siksi että ihan itse niin haluat tehdä. Vartalon muokkaus on jokaisen oma asia, eikä kenelläkään pitäisi olla mitään sanomista siihen miltä joku toinen haluaa kroppansa näyttävän. Tsemppiä operaatioon! :)

  VastaaPoista
 30. Tsemppiä!! Mulla on kans tuossa kirjahyllyssä tissirahasto ja ei oo enää kauaa, jotta saan oikeet tissit! Ei paljoo AA-A:lla juhlita. Ja kiitos postausideasta, ehkä mäkin uskallan nyt tästä asiasta kirjoitella, kun pitkään oon siitä haaveillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kirjottele vaan, tuntuu tavallaan hyvältä ja puhdistavalta kun saa jakaa ajatuksiaan julkisesti! Onnea tissirahaston keräämiseen! :)

   Poista
 31. Mun mielestä tissit ON tärkeät naiselle, en ymmärrä, miksi siitä kiistellään. Ennen raskautta, mä RAKASTIN mun tissejä. Ne oli niiiiin täydelliset. Joten mä ymmärrän sua ihan täysin tässä tissiongelmassa :) Nyt mä voisin mennä korjauttamaan mun tissejäni, että saisin edes jotenkin kivat tissit. Nyt vihaan näitä riippiksiä ihan yli kaiken, eli lyhyen ajan sisällä mä olen käynyt tissieni suhteen sellasta tunnekuohua.
  Mutta silti. Mä ehkä uskaltaisin mennäkin leikkaukseen ja pystyisin kestämään ne kivutkin. Mut en usko, että MÄ pystyisin elämään muiden kuin luomutissien kanssa. En pystyis edes ottamaan hiusten- tai ripsienpidennyksiä :'D Meikkikerroksessakin mulla on ihan luonnoton olo, tai jos mun hiukset on "liian laitetut" kaikilla tököteillä :D En tiiä, mistä se tulee..... Se ei vaan oo mua, ja se ÄRSYTTÄÄ. Nyt mä sitten tyydyn vaan ihailemaan kaikkien muiden tissejä, pitkiä hiuksia ja ripsiä ja taidokkaita meikkauksia.
  Joten GO GIRL!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein henkilökohtasesti sen mayor mistaken, eli menin katsoon dokumentin, jossa laitettiin implantit ja hitto et oli lähellä, että peruin koko leikkauksen! Kyllä mä tiedostan sen varsin hyvin, että mun sisään survastaan möhkäleet sinne kuulumatonta tavaraa, mutta jotenkin siinä kun ajattelin itteni siihen operoitavan tilalle, se tosissaan iski päin naamaa ja mietin et mitä hittoo mä oon itelleni tekemässä.... Mutta toisaalta, se nyt vaan menee noin, enkä voi sille mitään, tässä se tuntuu tosi kuvottavalta, mutta varmaan leikkauksen jälkeen vielä hirvittävämmältä. En usko, että päivääkään voin olla ajattelematta sitä, että mun sisällä on jotain ylimäärästä, mutta kai sen kanssa oppii elämään :) Kiitos tsempistä!

   Poista
  2. Tämä on sun pitkäaikainen haave ja unelma, ja varmasti sä opit elämään asian kanssa :) Nyt vaan huoli pois!

   Poista
  3. Joo nyt on onneks pahimmat kauhukuvat laantunu ja odotan jo innolla! :))

   Poista
 32. Mulla ei oo mitään silikoneja vastaan, ymmärrän kyllä jos on aivan lättärinta, että haluais tuntea itsensä naiseksi. Itselläni ei mitkään isot ole, 75b on koko, mutta oon ihan tyytyväinen omien rintojen kokoon/muotoon, joskin pikkusen isommatkin ne saisivat olla en pistäs pahatteeks :D Mutta näillä mennään mitkä on saatu :) Toisaalta sellaset silikonit menee vähän ylitse että on ihan koripallokokoset tai että niitä oikeen esitellään että melkee nännit paistaa :D Ehkä jos joskus saan lapsia ja rinnat läsähtää imetyksen myötä, sillon kyllä voisin harkita kirurgiaa siihen. Ja kyllähän ne miehet niistä tykkää ;) Toki makunsa on kullakin, mutta tuskin tulet ilman miestä jäämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tissit lässähtää kyllä jo raskausaikana/jälkeen eikä imetyksellä ole asian kanssa mitään tekemistä. Tissit turpoo jo odotusaikana eikä vasta synnytyksen jälkeen kun maidontuotanto alkaa. Ihan yhtä tyhmä harhaluulo kuten se että ihminen saa perspukamia kun istuu liian kauan vessassa tai että itsetyydytyksestä voi tulla raskaaks :D
   Ei siis missään nimessä pidä jättää vauvoja imettämättä vaan siks että pelkää tissien kärsivän!

   Poista
  2. Toi sun koko ois ihan täydellinen, en hetkeekään harkitsis mitään leikkauksia, jos mulla olis sen kokoset! Noista raskaus/imetysjutuista en mitään tiedä, mutta faktahan on se, että tissit on ainoostaan jälkikasvun ruokkimista varten ja tottakai niitä siihen pitää käyttää :))

   Poista
 33. Niin ja muakin kiinnostaa se että kuinka pomolle/töihin informoit asiasta? :) Mutta onnea leikkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kerroin asiasta suoraan, mulla on tosi rento esimies :) Kerron vielä tarkemmin tästä myöhemmin :)

   Poista
 34. Kävin samassa Ferilitas-sairaalassa, mutta Lookin kautta ja eri kirurgi leikkas. Oon ollut supertyytyväinen tulokseen. :) Ihailen, että uskallat puhua tosta näin avoimesti! Munkin tekisi mieli joskus kirjoittaa blogipostaus aiheesta, mutta mietin liikaa, että mitäköhän ne muut mahtaa ajatella. :D

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli sit vissiin Troost? :) Kirjota ihmeessä aiheesta, se tuntuu ihanan puhdistavalta! Musta tuntuu tosi hyvältä, että kirjotin tän! :)

   Poista
 35. oivoi mäki haluisin silarit mut tiiän että en kuitenkaan tarvitse niitä ku muutenkin laittaisin varmaa gramman verran täytettä ku en kuitenkaa NIIIIIIIIIIIIN pieni tissinen ole :D (Bkokoa :D) tuli sitten kerrottua.


  Must siinä ei oo mitään pahaa jos ihminen haluaa silikonit :) Se on jokaisen oma asia ja ymmärrän jos on A kupin tissit!

  Sitä en ymmärrä että mennää ottaa jotkut H kupit :D rajansa kaikella mutta jos nyt haluuaa ees ne tissit, ni menoks vaa :)!! jännityksellä odotan mitä sieltä tulee xD ja tsemppia leikkaukseeen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta kyllä että rajansa kaikella! Kanna sä sun B:t ylpeinä!!! :) Ja kiitos kovasti tsemppaamisesta!

   Poista
 36. Hyvä, kannatan! Juurikin siksi kun sanoit ettet halua niitä ketään muuta kuin itseäsi varten! Ei niillä saa miehiä, tai no ehkä tietyn tyyppisiä miehiä, eikä pidäkään. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 37. Moikka, kommentoin nyt anonyyminä.. Vaikka blogiasi paljon luenkin.

  Ymmärrän täysin sua, miks otat silarit. Oon itse kolmekymppinen, akateeminen, parisuhteessa oleva ja otin silarit jokusia vuosia sitten. En oo tippakaan katunut. Samassa paikassa otin kun sä, tosin Lookin kautta.
  Toista ihmistä ja sen tekemiä ratkaisuja ei voi täysin koskaan ymmärtää, niinpä on turha tulla kenenkään valittaan. ;) Sellanen ihminen jolla ei mitään kroppakomplekseja oo, ei voi näitä asioita vaan tajuta. Vähän sama kun se että jos ei oo koskaan vaikka sairastanut syöpää (ihan teoreettinen esimerkki) niin ei sitä oikeesti voi tietää.

  Siitä tulikin mieleeni että oot aika rohkea kun asian täällä ilmoitat, et kai vähän liiankin rohkea? :) Ootko miettiny tulevaisuuden kannalta, esim työpaikat jne, onko tällä jotain vaikutusta? Koska tosiaan, kaikki ei ymmärrä eikä hyväksy (eikä tosiaan tarviikaan), mutta se voi aiheuttaa ongelmia. Itse seison 100 % tekoni takana, mutta en siltikään oo kertonut kun ihan muutamalle, vuosienkaan jälkeen. Koska en jaksa olla mikään sanansaattaja tai silareiden puolustaja, siitä ei oo mulle itelleen mitään hyötyä- päinvastoin. Tärkeintä että itse tiedetään miten asiat ovat. Mutta ehkä oot nää jutut jo harkinnut. :)

  Tsemppiä sulle, lähteekö joku seuraks? Paluumatka on vähän kivulias, mut äkkiä ne palautuu, pari päivää on pahinta. Tällä kelillä uusia tissejä ei saa sit palelluttaa, voi olla tosi vaarallista.. Pidän peukut sulle kaikkeen! :)

  Ja ps. neljä desiä sulle kuulostaa aikas isoilta, tavoittelitko selkeesti näkyvää lopputulosta? Kun oot ilmeisesti aika siro ja pieni, ne sitten näkyy todella kauas.. :) Itsellä on 3, 75 dl, ja oon sua fyysisesti aika paljon isompi. Ja nekin on jo isot rinnat, tosin vielä luonnolliset jos niin voi sanoo. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!! :) Jos esim tulevaisuuden mahdollinen työnantajaehdokas päätyis tänne ja lukis tän ja sen takia jättäis mut valitsematta, luotan sen olevan vaan kohtaloo, ettei kyseinen virka ollut mulle tarkoitettu :) Vaikka työ onkin iso osa elämää, vaikuttaa onnellisuuteen niin monet muutkin asiat, että voin olla tyytyväinen elämääni kuitenki :)

   Mulle ei oo ketään saattajaa mukana, mutta hakija on satamasta Helsingissä :) Puen paljon päälle ja koitan tehdä kaiken parhaani mukaan oikein!

   Tavottelen ihan selkeetä muutosta, enkä nää luonnollista lopputulosta oleellisena, feikit ne on jokatapauksessa :)

   Poista
 38. Ihanaa että kerrot näin julkisesti asiasta. Päivittele ensimmäisiltä päiviltä rutkasti, mutta pliis vähättele kivun määrää :D Oon kanssa sen 6v harkinnut silareita kun mulla ei oo tissiä sen vertaa, että tarttis rintsikoita. Bombshellit täälläkin siis käytössä. Mä oon niin innoissani mukana tässä sun jutussa, niistä tulee upeet<3

  Toi "ei kannata mennä viroon" juttu on sitä -90 lukua. Venäjällä ja Virossa on nykyään lääketiede paljon kehittyneempää kuin täällä suomessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinen lause oli potaskaa. :) Suomessa lääketiede on hyvin korkealla.

   Poista
  2. No en sanoisi että kehittyneempää hoito siellä kuin täällä :D miksi venäjästä ja virosta tullaan suomeen leikkauksiin? ;) ehkä, tissipuoli on siellä hallussa mut sillon pitäs puhua rinta implanttileikkauksesta, eikä suinkaan kirurgiasta :)

   Poista
  3. Kiitos kommentista ja toivotaan, että lopputulos on onnistunut! :) <3

   Lääketieteen tasosta mulla ei oo mitään kokemusta, luotan siihen, että joka maasta löytyy oman alansa asiantuntijat! :)

   Poista
  4. mm. Venäjältä pyydetään lääkäreitä Suomeen! :) Ja tulossa onkin, yksi maan kuulu erikoissairaala herää parin vuoden takaa taas henkiin kun Venäjältä tulee kirurgit. Myös mm. lähistön Mehiläisestä tulee miehistöä vastaanottovirkailijoiksi ja terveydenhuoltoon.....

   Hmm, kuka olikaan puhunut kirurgiasta vielä ennen tätä? :)

   Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  6. Näihin en voi mitään sanoo, koska mulla ei oo asioista tietoa, mutta uskon joka maasta löytyvän myös ne oman alansa ammattilaiset :)

   Poista
 39. Ilman näppituntumaa on vaikee kommentoida. Hoikassa vartalossa vähän pienemmät on hyvät, ja oikeestaan sopivammat, kun ne on aerodynaamisemmat ja funktionaalisemmat. Mutta tietenkin, jossei niitä tosiaan oo ollenkaan niin on vaikeaa ruveta arvostelemaan.
  4000 eellä saa tosin 500 kg Fazerin sinistä suklaata Kitimarketin +-kortilla tai 1000 kg juustoa. Se olis luonnollisempi ja maukkaampi tapa hankkia muotoja, jos niitä noin hirveesti haluaa.
  Jos tästä tulee joku nettiäänestys, niin tämänhetkisten tosiseikkojen perusteella mä kyllä äänestän kuitenkin: EI , siis mitä jos miehetkin olis silikonia. Vähän empatiaa, pliiis.
  "Puhtain asein Puhtaan asian puolesta"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD

   Aivan kuin 500kg Fazeria sen normikäyttöä enempää tissiä kasvattaa? Se valitettavasti kertyy myös muualle. Joillakin AINOASTAAN muualle. Itse syön vaikka ja mitä, 1500kcal yli kulutuksen päivässä ja ei tissiä näy edes A-kupin vertaa. Ja mitä kaikkea edes tuo määrä Fazeria tai juustoa tekisi elimistölle, vaikka sen jakaisi tasaisesti vuodeksi? Saat diabeteksen ja kolesterolilääkkeet kalkkeutumiis! hahhahah

   Poista
  2. Mulla se suklaalevy lävähtää suoraan kylkiin :D

   Tietysti aito on aina parasta, ois se kyl kieltämättä pirun omituista, jos miehellä ois silikoniset rintalihakset/hauikset/sikspäkki :D Helvetin hankala muuten kuvitella, miten ite suhtautuis tähän :D Toisaalta, ne saa treenaamalla (todennäkösesti) joka ikinen, vaikka se rankkaa työtä vaatiikin, isoja tissejä ei saa kun rahalla :((

   Poista
  3. No hyi. Ensinnäkään läski ei mene aina sinne minne sen haluaisi menevän ja toisekseen läskitissit on jotain aivan kamalaa. Mielummin hyvä kroppa, hyvä terveys ja hyvät kiinteät tissit! :)

   Poista
 40. tarkotat varmaa että vuonna 2013 eikä 2012?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juuri, en aio matkustaa ajassa, vaikka se oiskin aikamoista!! :D

   Poista
 41. Mun mielestä ihmiset on kauheen vanhanaikaisia tässä silari-asiassa!! Ihmistä joka ottaa silarit pidetään hirveenä bimbona ja huomiohuoraajana. Noh onhan tietysti näitä poikkeuksia kuten Neiti Tukiainen...muttamuttaa... :D Itsekkin ajattelin että jos mulle joskus vahinko tapahtuu ja lapsia siunaantuu niin korjailen kyllä varmasti rupsahtamisen merkkejäni kauneuskirurgilla :D

  Tsemppiä leikkaukseen ja parantumiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja tsemppailusta + tervetuloa seuraileen mun taistelua tän asian kanssa! :D

   Poista
 42. Miksei hankkis isompia tissejä ku niitä luonnostaaki jollakin on, kaikille niitä ei vaan oo suotu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, harmittaa olla just se, joka oli siellä kylkijonossa kun jaettiin lihaa tisseihin :D

   Poista
 43. Paljon tsemppiä leikkaukseen! Oon sulle niin kateellinen!

  Itsekin tajusin jo varhain etten koskaan tuu saamaan rintoja ja aloin haaveilla silareista. Nyt mulla on 2 ihanaa lasta ja imetyksen jälkeen antaisin mitä vaan, että saisin takaisin edes ne pienet AA-tissini! Imetysaikana mun kuppikoko kasvoi c-d kuppiin ja voit varmaan kuvitella miltä tissit näyttää kun niissä on nyt AA:n verran täytettä, mutta ihoa C:n verran! :D
  Kyllä mäkin vielä joskus käyn ottamassa täytettä näihin tyhjiin pusseihin, se on aivan varma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja suomen potilasturva ei päde ulkomailla! Joten jos jotain käy, olet velvollinen itse kustantamaan. Se kannattaa kans tiedostaa. Joten leikkaus kannattaa tehdä kyllä Suomessa jos ihan järkeviä ollaan.

   Poista
  2. Anonyymi: Mulle kävis varmasti täsmälleen samanlailla, tiedän sen 100 varmaksi! :) Oot kaks lasta niillä ruokkinu, joten ne on tehnyt jo tehtävänsä ja se on hienoa, mä en tiedä vielä varmaks, voinko imettää sitten tulevaisuudessa niitten silikonien kanssa :)

   Unknown: Pitää paikkansa, mutta riskejä on otettava :) Voi olla et kaikki menee ihan fine ja ei mitään ongelmaa, tai sitten päin persettä, kuten sanoinkin tuolla tekstissä varmaan :)

   Poista
 44. Mua kiinnostaa muuten vielä se, että mihin se leikkaushaava tulee? Tuleeko se kainaloon, rinnan alle vai otetaanko nänni pois ja sujautetaan pussukat sitä kautta? Ohjelmissa vaan näkee aina eri versioita, en oo sen enempää asiaan perehtyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettiny ihan samaa! Mistähän se riippuu mitä tapaa käytetään? Ja mikähän olis "paras"?

   Poista
  2. Mun mielestä useimmille tehdään rinnan alle, eli piiloon.

   Poista
  3. En tiedä millä perusteella se tapa valitaan, varmaan sen, tarviiko tehdä muita korjauksia, (esim nännien siirtoa tms - tosiaan en tiedä varmaksi) mutta kaikki mitä mä oon nähnyt, on tehty rinnan alta :)

   Poista
 45. Voi etttä ihanan avoimesti kirjoitat ja kerrot lukijoille tästä asiasta :) Sisko otti noin vuosi sitten silikonit ja itse olen 18 vuotias (kohta 19) ja olen kanssa aika pitkään miettinyt silikonien hankkimista, en vain tiedä että onko esim tuolla fin-estillä mitään osamaksu mahdollisuutta, koska sais montamonta vuotta säästää rahaa että pystyis kerralla maksamaan.. :/
  Mutta kamalan paljon onnea ja tsemppiä sulle sinne leikkaukseen kaikki menee varmasti hyvin :) Toivottavasta oot tyytyväinen lopputulokseen! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä osamaksumahdollisuuksia löytyy ja lainaa voi aina hakea, mutta itse suosittelen säästämistä - vaikka se aikaavievää onkin, kyllä se myös palkitsee :)

   Ja kiitos kovasti tsemppailuista!!! :)

   Poista
 46. Mitä sukulaistytöistä on havainnu ei ne tisut välttämättä läsähdä, jos painonnousu raskausaikana pysyy kohtuullisena. Tosin yhtä tärkee syy on myös se, että geenit on erilaisia = ihmiset on erilaisia = iho/kudostyypit on erilaisia.
  Mä oon muuten kuullu ettei miehilläkään se yks paikka kasva vaikka kuinka treenais, monet on yrittäny. Ja niillä ei syöminenkään auta, vaan rasvakudos vain pahentaa tilannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no SE ei varmasti treenailemalla kasvakkaan miehillä :) Niillekkin vissiin nykyään on jotain leikkauksia, en oo asiaan perehtyny lainkaan :)

   Poista
 47. Itsekin oon haaveillu silareista, mutta oon myös miettiny NS. rasvansiirtoa.
  Eli esim vatsasta siirrettäis ylimääräiset rasvat tisseihin. Kokoa tulis mutta varmasti myös roikkuis.
  En tiedä sit onko mahdollita mennä johonkin ihonkiristykseen jotta ei tissit roikkuis sit polvissa.
  Eniten NIINSANOTUSTI oksettaa miettiä miten sun tisseissä on melko kovat klöntit jotain ylimäärästä, ihan helvetin ahdistavaa.
  Oma koko on 75D mutta ei oo niin isot miltä kuulostaa, onhan mulla toki vielä pari vuotta tässä aikaa että tissit ees kasvaa omaan kokoonsa muttamutta...
  Jos silarit otan niin vasta kun lapsi on hankittu ja imetetty, eli ehkä lähemmäs 25-vuotiaana!
  Päivittele sit tänne blogiinki olosta ja siitä miten meni, onnea sulle matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, oispa mullakin ton kokoset tissit omasta takaa! Katoin dokumentin, jossa tehtiin toi rasvansiirto, operaatio näytti nopeelta ja kivuttomalta, mutta tulos ei vissiin oo kovin pysyvä ja hinta oli ilmeisesti hyvin lähellä perinteistä silarileikkausta, mutta toisaalta, onhan se luonnollisempi ja kun tietää, ettei oo mitään "ylimäärästä" ihon sisällä :)

   Kiitoksia kovasti tsemppaamisesta! :)

   Poista
 48. tosi kiva että viitti kirjottaa tämmösistä ''henkilökohtasemmista'' asioista, tuntuu mukavalta että huomioit meitä lukijoitakin 8) onnee leikkaukseen!!

  VastaaPoista
 49. Äh, mä olen vähän kiikunkaakun näitten tissiasioitten kanssa. Onhan se samalla tavalla kehon ja ulkonäön muokkaamista kuin esim hiusten värjääminen, mutta oon pitkään ajatellut kirurgian olevan vähän turhan radikaalia. Ja en vain ole jaksanut ymmärtää, miksi ihmiset haluavat isot tissit. Itselläni on tullut isot tissit painon nousun myötä ja vihaan näitä. Ne on isot, ne on edessä, kaikki tuijottaa, ei voi ostaa avarakauluksisia paitoja kun muuten näyttää huoralta. Myös selkäongelmat tuli kaupanpäällisiksi. Ja tietenkin painonnousun myötä tissit roikkuvat. Antaisin mitä tahansa, että pääsisin ajassa taaksepäin viisaampana :/
  Nykyinen poikaystäväni sanoi, että ahkeralla liikunnalla ja ruokavaliolla voisin saada vähän terhakammat tissit aikaiseksi, mutta hieman epäilyttää. Olen pohtinut tuota kirurgiaakin myös. Olen lueskellut, että lihasten alle voi laittaa implantit, joilla tissit tulisivat terhakkaammiksi, mutta kuppikoko ei kasvaisi. Mutta en tiedä, koitan ekaksi "luonnollisilla" keinoilla. Koitan ensiksi opetella pitämään tisseistäni näin!
  Mutta kuten jokaisessa asiassa, kaikilla on omat mielipiteet ja ajattelin ilmaista omani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä kannattaa ensin koittaa noita luonnollisia keinoja, varmaan treenaamalla yläkroppaa ja selkää kun ryhtiä tulee ja rintalihakset kasvaa, tissitkin terhakoituu? Ite ainakin oon huomannu tisseissäkin pientä muutosta kun rintalihakset on kasvanut! :) Ja tosiaan, kyllähän noita kohotusleikkauksiakin on, joissa laitetaan pienet implantit lihaksen alle, vähän kohottamaan povea :> Toivottavasti kuitenkin opit rakastaan sun rintoja just sellasina kun ne on!

   Poista
 50. Musta on rohkeeta kirjottaa tästä asiasta omalla naamalla - toki, lopputuloksesta kyllä varmasti huomaa eron, joten mitä sitä salailemaan. Ja mun mielestä on fiksumpaa myöntää suoraan että rintoja on "paranneltu" kun et koittais väittää että ne on itsestään suurentunut tai jotain :D Jos ja kun se tekee sut tyytyväisemmäksi, se on oikee päätös sulle, ja muilla ei siihen ole mitään sanomista. Itse en menisi veitsen alle vastaavasta syystä, mutta musta ei ole lainkaan väärin jos joku muu niin tekee. Täällä kumminkin eletään vaan kerran, joten parempi tehdä just niitä juttuja mitä haluaa, ja hankkia just niitä asioita kun haluaa. Tsemppiä hurjasti matkaan, toivottavasti kaikki menee hyvin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsemppailuista ja toivotaan todella, että onnistuu hyvin ja voin olla tyytyväinen lopputulokseen vielä vuosienkin päästä!! :)

   Poista
 51. JUMANKEKKA ANNIINA! Ollaan samiksia :) Mullakin leikkaus pkohta (pari kk vielä, apua) ja kauhee hinku avautua asiasta blogissakin. En pelkää niskaan tulevaa paskaa, vaan jotain mutten tiedä mitä siinä kertomisessa pelkään :D

  Olin jotenkin unohtanut sun blogin, mutta Annan blogista bongasin sut siitä kimppakuvasta ja pärähdin tänne taas. Kyllä kannatti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitto sentään!!! :D Todellakin kirjotat aiheesta, se tuntu ihanan PUHDISTAVALTA!

   Poista
 52. Öö no jatkan vielä, ei tartee vastata. Kunhan jorisen. Toi "ei miehet tykkää silareista" kohta oli hyvä. Siis totaa, ihan riippuu miehestä tykkääkö vai ei. Ja mitä helvettiä, ei tosiaankaan (toivottavasti) kukaan ota niitä ajatellen "ooh nyt kaikki miehet on kuumana muhun, ihq juttu" :-D

  Myös toi "tarviimiseen" ja "isot tissit on vaikeet ja rumat ja roikkuu jaja" kommentointi on AIVAN turhaa. En tosiaan hanki niitä tissejä tarpeeseen, enkä myöskään ole haluamassa ISOJA tai varsinkaan luomuja isoja (jotka sitten herkemmin roikkuu). :p Ja niin, "En koe tissittömyyden vaikuttaneen mun itsetuntoon juurikaan, se on aina ollut hyvä, tai sanotaanko, että terve" <-näin täälläkin.

  Jatkan vielä vähän, sori. :D Oon menossa samaan paikkaan ja samanlle kirurgille. Jos lähetän sulle sähköpostia, että miten meni niin vastaa jooko (siis pliis:-D), haluan tietää kaiken. Hehee. Niin joo ja tsemppiä hulluna, hyvin se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pistä ihmeessä sähköpostia, vaikka kyllä mä tännekkin kirjotan kaiken niin tarkkaan kun vaan kehtaan/pystyn/muistan! :D Todellakin vastaan sitten oikeen kunnon ROMAANIN! ja KIITOS!!!!

   Poista
 53. Halusin kirjottaa tän anonyyminä, jotta tutut jotka lukee kans tätä blogia ei tunnista mua :D

  Mutta siis itse omistan nykyään 80C/75D kupin rinnat, mikä johtuu ihan vain siitä että painoa on tullut noin 10 kiloa lisää ja olen 170cm/74kg. Kokoni on kuitenkin s/m ollut aina ja rintani eivät ole mitkään suuret vaan hartiani :D Näytän oikeasti mieheltä takaapäin joskus.. :D

  Mutta siis asiaan. Murrosiässä olin jotain 20 kiloa laihempi ja minulla ei ollu tissejä ollenkaan, käytin oikeasti lapsille tarkoitettuja rintsikoita kun A-kupitkin olivat aivan liian isot. Tämän vuoksi myös täyttelin rintsikoitani, mistä sitten 7. luokalla jäin kiinni. Minua alettiin kiusatakin asiasta todella paljon, mutta enhän minä semmoisesta asiasta voinut kenellekään kertoa - en edes parhaalle ystävälleni.. :( Asia kavaltaa minua yhä suuresti ja olen kaikkien kanssa toimeen tuleva, mutta ne kaksi tyttöä jotka sen paskan aloittivat eivät ole normaaleja. Heille en voi antaa koskaan anteeksi sitä tuskaa, enkä pidä heitä edes inhimillisinä. Heidän takia he satuttivat minua niin paljon, että se sattuu minuun edelleen paljon, kun muistelen niitä aikoja.

  Mutta nykyään olen siis 19 vuotta vanha ja seurustelen maailman täydellisimmän poikaystävän kanssa ja muutimme äskettäin yhteen 3 vuoden kaukosuhteen (300km välimatkaa) jälkeen<3 Hänelle kerroin itkien melkein heti seurustelun alettua menneisyydestäni ja hän on ainoa joka tietää tänä päivänäkään asiasta. Hän rakastaa tissejäni ja kehuukin aina niitä ;D Olen itsekin nykyään tyytyväinen kehooni ja hän on vaikuttanut siihen paljon.

  Haluan vaan toivottaa sulle paljon onnea leikkaukseen ja toivotaan että kaikki sujuu hyvin myös tulevaisuudessa<3 Uskon että leikkaus on sulle se oikea ratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauheeta, mitä oot saanu kokee! :( Tosi inhottavaa kun ihmiset on niin julmia :/ Ihanaa, että oot löytäny hyvän miehen, jolle voit uskoutua vaikeissakin asioissa, kiva kun ootte päässyt nyt toistenne lähelle, kaukosuhteet on niin raastavia! On kyllä uskomattoman hienoo, miten se vaikuttaa positiivisesti itsetuntoon kun on rakkaita ihmisiä lähellä, joille kertoo huolistaan ja joitten lähellä voi olla ihan oma ittensä :)

   Kiitos tsempeistä ja sitä samaa sinulle! :>

   Poista
 54. Mä olen kyllä niin kateellinen! Mä oon halunnut itsellenikin muutosta jo ties kuinka monta vuotta, ja nyt täytän 18 vuotta niin olen jo päättänyt et nyt sen on tapahduttava. Mä en ole kellekkään miehellekkään näyttänyt näitä rumia! kuitenkin seurustellut 3v saman kanssa ja siltikään ei vaan pysty, alkaa vaan ahdistamaan. Tsemppii sulle! pian minäkin :P

  VastaaPoista
 55. Toivottavasti leikkaus on mennyt hyvin ja oot lopputulokseen tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja kyllä! Vaikka paha turvotus onkin, ei haittais yhtään, vaikka jäisivät tälläsiks! Toki pehmentyä saisivat :D

   Poista
 56. Vauva.fi-palstalla kysellään sun perään, liekö ovat huolestuneita kun et oo blogannut:)

  http://www.vauva.fi/keskustelu/3405744/ketju/onko_tullut_jo_rintojen_suurennusleikkauksesta

  VastaaPoista
 57. Heippa! Hieno homma, että uskallat puhua aiheesta julkisesti. Itselläni ei olisi pokkaa koskaan, koska olen töissä yrityksessä, jonka imago perustuu kaikkeen muuhun kuin ulkonäköön - varsinkaan seksuaalisessa mielessä! Itselläni laitettiin viime vuoden alussa samalla klinikalla 360cc:t ja alunperin B-kokoisena oli ollut pidempään jo haaveena saada suuremmat tissit (nyt kokoa DD). Noh, kävin ja sullottiin noi suurehkot implantit pieneen kroppaani, jonka seurauksena a) en kehdannut näyttäytyä rintamusta korostavasti puoleen vuoteen ja nyt olen todennut, että kylpylä ja yhteissauna -tilanteet tulevat olemaan historiaa kohdallani.
  Leikkaus onnistui hyvin! Rinnat ovat sopusuhtaiset (ainakin siihen nähden, että minulla on selkeästi alunperinkin ollut toinen rinta pienempi ja se olisi näköjään kaivannut suuremman implantin - tätähän Jüri ei tosiaan "tajunnut" ja totesi että leikataan uusiksi myöhemmin jos mua häiritsee) ja mieheni rakastaa rintojani, mutta oikeasti se nolostuminen, kun porukka kysyy "ai siis onks noi oikeet?".. Selkeät silarithan nää on ja voin kertoa, että en kadu laittamista!!!
  Mutta laittaisin ehkä seuraavat mahdollisten raskauksien jälkeen korjausleikkauksessa Suomessa jollain, joka oikeasti on kiinnostunut lopputuloksesta myös myöhemmin, eikä totea heikomman (huom! ei huonon, eikä edes välttävän) lopputuloksen kohdalla että "noh, ensikerralla korjaillaan jos tuntuu siltä".. :D

  Onnea leikkaukseen! Toivottavasti laitat pienemmät kuin minä (oon aikalailla mittasuhteiltani samaa kuin sinä ja 320cc olisi riittänyt loistavasti, ellei vähempikin. C-kuppi on ihan yhtä kaunis kuin mikä tahansa, suuri on oikeasti aina naurettavampi ja törkeempi huomata silariksi.

  Olisi oikeasti kiva nähdä "lopputulos" esimerkiksi miten vaatteet istuvat (nehän on vaikeampi ostaa, kun rintamus on turvoksissa ja tykit sojottaa eteenpäin) ja minkälaisia vaatteita suosittelet leikkauksen läpikäynneille.

  Tsemppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jaoit sun kokemuksen! Jännä ettei se sitä aiemmin tajunnut, mulla oli vähän eroo omissa tisseissä ja hän kysy, haluanko sitä korjattavan, mutta sanoin et en oo ite huomannu eroo niin merkittäväks, että ois mitään tarvetta. Siis tosiaan en ollut huomannu mitään ennen konsultaatiota :P

   Asukuvia tulee taas kun kesäänpäin mennään ja jos joskus jotain hovikuvaajaa saadaan niin sit tietysti :) Tällä hetkellä ei kyllä pysty miettiin mitään muita vaatteita kun edestä avattavia mahdollisimman löysiä, jotka saa omin avuin päälle, nimittäin lievästi sanottuna hankalaa toi pukeutuminen :D

   Poista
 58. Aaaaah loistava teksti! Kiitos tästä! :)
  Onnea ja tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 59. OOOO OLET HENGISSÄ ja ihan ok kunnossa? Olin huolissani kun susta ei kuulunu! Onneks oot käyny täällä. Tee kuulumis-postaus. Siis sellanen missä kerrot miten meni ja oliko kauheet kivut ja ihan lyhyesti vaan sillälailla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen sellasen aika pitkän jutun, varmaan saan sen jo huomenna postailtua kun eipä mulla töitten lisäks paljon muuta tekemistä oo kun olla koneella/kattoo tv :D

   Poista
 60. En tajua miten se vaikuttaa parisuhteeseen jos on silarit? Mitä sit jos ne on tekotissit voishan omatkin olla ihan saman kokoset :D Sama asia jos miehilleomis plastikkakirurginen leikkaus ja nainen panis suhteen poikki sen takia et mies menee sellaseen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä tiiä :D Sama ku esim hiustenpidennys tai huulitäyte tms.... :D Kai jotku vaan on niin pinnallisia :D

   Poista
 61. Kun asettaa tavoitteen, niin sen myös saavuttaa. Olen säästänyt jo pidemmän ajan rintojensuurennukseen. Paikka on sama kuin sinulla Anniina. Ja olenkin mielenkiinnolla lukenut postauksiasi :) Tarkoituksena oli mennä Fin-Estiin vasta kesällä, mutta rintojensuurrennustarjous mahdollistaa operaationi jo huhtikuussa :) Nyt jännittää jo kympillä. Kaikki on sujunut tähän asti upeasti, konsultaatio oli todella hyvä ja hieman vähensi jännitystäni. Poikaystäväni tukee minua ja lähtee saattajakseni. Ihanaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän tarjous sattui just sopivaan aikaan! Kovan työn takana odottaa palkinto! Kovasti tsemppiä sulle operaatioon ja toipumiseen! :) <3

   Poista
 62. Johan täällä on "Unknow" käynyt tässäkin blogissa mustamaalaamassa Kullamaata. Kullamaa antoi Laatukirurgialle potkut eikä päinvastoin. Kullamaa oli perustanut uuden yrityksen jo kuukausia ennen kuin haastemiehen välityksellä ilmoitti irtisanoutumisestaan:

  http://www.plastiikkakirurgiafinest.fi/fi/yhteiso/uutiset/68-plastiikkakirurgi-jyri-kullamaan-tiedote

  Kannattais ehkä vähän tutkia taustoja ja kaupparekisteriä jne ennen kuin alkaa puhumaan läpiä päähänsä. Virallisempaa tapaa ei ole irtisanoutua kuin haastemiehen välityksellä.

  Niin ja nyt tietty kaikki ihmettelee mistä mä tiedän mitään. Sattuneesta syystä tiedän, sillä olin yksi niistä, jotka jäivät pulaan kun oli just leikattu eikä Laatukirurgiassa ollut enää henkilökuntaa. Sieltä tuli vaan v-maisia sähköposteja. Onneksi sain sitten Kullamaan kiinni hänen omasta numerostaan ja sain häneltä vastaukset kun "välitysfirma" jolle olin maksanut ei enää ollut kiinnostunut minusta. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

  Toivottavasti sullakin Anniina menee kaikki hyvin eikä tule ongelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti kaikki mennyt oikein hyvin! :))

   Mä ite oon lukenu tosta aiheesta paljon ja en ite viitti puuttua siihen täällä huonojen kirjottajanlahjojeni kanssa :)

   Poista
 63. Oma leikkaus Fin-Estissa onnellisesti ohi :) Jännitin turhaan. Kaikki meni hyvin ja henkilökunta Helsingissä ja Tallinnassa oli ihanaa. Kiitos sinulle Anniina näistä kirjoituksista jotka rohkaisivat minut tekemään päätöksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on mennyt ihan ohi tää kommentti :( Toivottavasti sulla on mennyt kaikki kivasti, kolme vuotta tuostakin jo näköjään tulee sullakin! :)

   Poista
 64. Miulla on 70A ja olen aina ollut tyytyväinen näihin. Kauniin muotoiset ja muutenkin silti kehittyneen näköiset. Ja jos sillä jotakin väliä on, niin miehetkin ovat tykänneet rinnoistani.
  Onko sulle kerrottu, että silikoni-implantit rinnoissa voi vaikeuttaa rintatutkimusten tekemistä? Ei välttämättä näy muutokset, jos sellaisia tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, et varmaan tainnut kovin tarkkaan lukea mun tekstiä. Nimittäin aika tarkkaan on aiheeseen täällä perehdytty.

   Mun tisseistä on kans miehet tykännyt, pienistä ja isoista ;)

   Poista