torstaina, toukokuuta 23, 2013

Ostohyvitys

Onko Ostohyvitys.fi teille ennestään tuttu? Ostohyvitys.fi on siis täysin ilmainen palvelu, jonka kautta eri nettikaupoissa shoppaillessa saa rahaa takaisin tililleen. Sivustolta löytyy esim. Nelly, Asos, Stadium ja vaikka mitä muita yli 400 vaihtoehdosta.

Tällä hetkellä sivuilla on käynnissä Kismet -kampanja, kun rekisteröidyt sivuille TÄSTÄ linkistä, 31.5.2013 mennessä saat ilmaisen Kismet -patukan!
 
Rekisteröitykäähän sinne ja kerätkää jatkossa bonuksia verkko-ostoistanne :)

18 kommenttia :

 1. Rekisteröityessäni ei tullut mitään mainintaa Kismetistä, lähetetäänkö se mainitsematta osoitteeseeni vai kuinka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostiin tulee koodi jolla voi hakea Ärrältä sen Kismetin.

   Poista
 2. Kattelin joskus kun nää Ostohyvitys.fi:n jäbät oli Suomen Leijonanluolassa jokunen kk sitten takaperin, että kerrankin FIKSU idea tyrkyllä!

  Ja ohi aiheen: Tuleeko tää sun A little bit dramatic-blogisi ehkä Mean Girls-leffasta? Muistelen siinä Reginalla (tai joku muu leffan lortto) olleen kyseinen lausahdus paidassaan. Kelailin vaan kun kikkailin netissä ja löysin samanlaista settiä A little bit dramatic-tyylissä. Vauvan ruokalapuista stringeihin 8) Että aikamoista.. Oot päässy piparinkin päälle! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kyllä, oon täällä muistaakseni joskus aaaaaikoja sitten kertonutkin, mutta tosiaan blogin nimi tulee alunperin just siitä kyseisestä teepaidasta :D:D:D Käytin tätä jo nuorena SoMessa vähän mihin vaan pysty tunkee :D

   Poista
 3. Sun pitäis ilmoittaa onko tää yhteistyötä kyseisen jutun kautta ja että mainostat sitä! Vai onko tää vaan että sä ite oot löytäny ton ja ajattelit vain vilpittömästi innoissasi kertoa tosta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossahan on tägi, että mainos, vaikka onhan tää kiva juttu muutenkin kaikkien kannalta! :))

   Poista
 4. Kismetti maksaa kaupassa 70 centtiä :::DDdDD

  VastaaPoista
 5. Bongasit sut eilen siipiweikoilta ;) oliko hyvät siivet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on aina :D Toivottavasti en ollu iha helvetin räjähtäny :D

   Poista
 6. Tää mainos oli kyllä todellista roskaa! Hieman on laatu kyllä mennyt tästä blogista kuin lehmän häntä. Sivusto vaikutti mielestäni epäillyttävällekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paina tota ruksia sivun oikeessa yläkulmassa :D

   Poista
 7. Oon samaa mieltä ton anon kanssa että blogi on nykyään paska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailman helpoin asia: Lopeta lukeminen. Täällä on tietääkseni kerrottu että bloggaajan elämäntilanne on niin radikaalisti muuttunut, että toistaiseksi ei pysty uhraan tälle niin paljon aikaa kuin ennen, koska ei riitä aika. Ainakaan vielä. Kun osaat analysoida noinkin "hienosti" ja vertailla edelliseen niin oot myös varmasti tietoinen tästä muutoksestakin. Kokeileppa itse ravata Helsingissä duunissa ja uhrata muutama tunti junamatkoihin, puhumattakaan aamuherätyksistä.. Ei ehkä ihan sillä tahdilla pysty päivitteleenkään. Uskoakseni kun tilanne muuttuu ja kämppää löytyy Helsingistä, jää aikaa kyllä blogillekin. Sen verran pakko kyllä dumaa sua, Ano.

   Poista
  2. Sitten varmaan kannattaa mennä toisten blogien pariin jos tämän blogin tarjonta ei miellytä. Mä ainakin ymmärrän, että Anniinalla menee paljon aikaa töissä ja työmatkassa, joten blogin päivittäminen ei varmasti ole pääasiana mielessä.

   Poista
  3. Mulla on sellanen vinkki, että painaa tuolta oikeesta yläkulmasta x -painiketta :P

   Poista
 8. Missä mun ilmainen Kismet on??! Jihad!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle on tullut varmaan maililla sellainen koodi, käyppäs tsekkaamassa! :>

   Poista