keskiviikkona, kesäkuuta 19, 2013

Dinner in the Sky

En tiedä miten monelle teistä otsikon mukainen tapahtuma on tuttu, ite en ollu ikinä kuullutkaan siitä aikasemmin, mutta poikkesin tuollaisessa huvituksessa muutaman työkaverin kanssa pari viikkoo sitten ja läjäytän tähän vähän kuvia kyseiseltä illalta.

Noin lyhyesti, tapahtumassa nostetaan 22 paikkainen pöytärakennelma 50 metrin korkeuteen ja siellä nautitaan sitten esim lounas - noissa on eri vaihtoehtoja.

Odottelutilassa mua ainakin korkeenpaikankammosena vähän jännitti ja siellä saatiin heti lasit kuplivaa. 

Alkupalana oli jotakin avokado-anjovisjuttua.

Pääruokana vähän maksalle maistuva pihvi (en ehtiny kuulla mitä lihaa oli) ja joku velociraptorinjalka.

Jälkiruokana mansikkamoussee ja marenkia.

Ruokien takia en kehota ketään tonne meneen, mutta ite elämys oli ihan mahtava. 

Keli oli vähän harmaa, mutta lämmin.

Maisemia oli kiva kattella yläilmoista, mutta kuvia vähän hankala ottaa. Kyselin vierustoverilta monista rakennuksista, mitä ne oli, esimerkkinä silmiin pisti Torni, jonne lähdettiin sitten jatkaan iltaa. Tornin terassille alkoi paistaa ihanasti aurinko ja viivyttiinkin siellä monta tuntia, kunnes lähdettiin vetää pitsaa kun kaikilla oli hirvee nälkä :D
 
 

Huikee ilta ja hieno kokemus, toi vissiin on tulossa Tampereellekkin Kukkaisviikkojen aikana, jotka muuten alkaa just mun synttäreinä :D
Onko joku teistä käynyt tuolla?

21 kommenttia :

 1. Oon miettinyt aina missä toi tarjoilija palloilee sen aikaa ku kaikki syö? Siinä keskellä lukee aku ankkaa?:D Entä jos tippuu alas tavaroita?

  queen-ariel.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se järjesteli muistaakseni jo seuraavaa ateriaa :P Se muakin vähän jännitti et jos tippuu jotain....... kai ne vaan tippuu kovaa ja korkeelta :D:D:D

   Poista
 2. yhest toisesta blogista luin et pääruoka oli kyyhkystä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se vissiin oli, ite en saanut siitä lihaa irti :D

   Poista
 3. Olin viime vuonna champagne in the skyssa ja oli mahtavaa :)! Mua kyl pelotti koko ajan, mutta se oli vaan jännää :D! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. sul on oikeest varmaa maailman kauneimmat kasvonpiirteet :D

  VastaaPoista
 5. Jänskää! En itte varmaan uskaltais nimenomaan korkeanpaikankammoisena :)
  Näytät Anniina hyvältä!

  VastaaPoista
 6. mulla on tampereelle drinksuille varattuna paikka!! odotan just tosta sitä elämystä :)

  VastaaPoista
 7. nyt tipahdin tolle velociraptorinjalalle :D:D eksoottista!! hyi saatana pakko säilyttää toi jalka siis hyvää ruokahalua itse kullekkin

  VastaaPoista
 8. Oli varmasti hieno kokemus! :) Pari vuotta sitten,kun oltiin Monacossa,niin toi oli sillon sielä. Hintataso oli ihan jäätävä(varmaan ihan paikallisesti sopiva),joten jäi hieman harmittaan, ni nyt vois Tampereella kokeilla tota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti joo oli vähän tyyristä :D No ei toi muutenkaan mitään kovin halpaa lystiä oo :) Mutta kannattaa ihmees koittaa jos on kiva keli! :)

   Poista
 9. Heippa! milloin Thebos.fi arvonnan voittaja selviää ? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jo arponut voittajan, mutta ikävä kyllä unohdin mainita siitä täällä blogissa :D Voittajan nimimerkki oli Tawunen.

   Poista
 10. Voi kun pääsis kans tonne Tampereelle ton kokeen,ei vaan oo vaan kaveria joka lähtis.. olis varmaan tosi hianoo napostella Tampereen yllä!

  VastaaPoista