tiistaina, heinäkuuta 30, 2013

Synttäriviikonloppu

Kuten viime postauksessa jotakin mainitsin, täytin perjantaina 25 vuotta. Kelatkaa - oon lähemmäs 50 kun omaa syntymää :D

Mun oli tarkotuksena tulla perjantaina jo kotiin, mutta en millään jaksanut, eikä mulla mitään tekemistä olis Helsingissä yksin ollutkaan.

Poikkesin Heikin (veljeni) kanssa Ylöjärvellä, kauppakeskus Elon Siipibaarissa synttärilounaalla. Otettiin kunnon sikamättö, kuvassa osa on mennyt jo parempiin suihin :D

Koska en ollut varautunut kantamusteni kanssa extrapäiviin reissulla, lähdin kaupungille ettiin jonkun ns. säälipaidan viikonlopun rientoihin. Löysin myös kivoja koruja. Kaupungilla oli niin ihana ilma ja mukavasti ihmisiä Kukkaisviikkojen takia. Maailmanpyöräkin oli tossa, sekä sen takana se Dinner in the Sky -nosturi, jossa itse olin alkukesästä Helsingissä.

Illasta lähdin Ainon kanssa vähän ulos viihtymään, valkattiin kohteeks Miamin terassi, jossa meinattiin syödä. Terassilla oli joku grillbuffet systeemi, josta sai liha, kana ja kasvisvartaita, hodareita, makkaraa ja salaatteja - koko setti hintaan 5,00 €. Kuulosti niin hämärältä, että oli pakko testata. Oli kyllä hintansa väärti :P

Miamilta suunnistettiin Raideri Rokkibaariin ja sen kautta Hällänkellariin, jossa meno oli vähintään kyseenalainen :D Oon käynyt tuolla jälkimmäisessä paikassa viimeksi 7 vuotta sitten :D Ai niin ja kiitos lukijalle, joka tuli moikkaileen siellä! Siitä jatkettiin Jack The Roosteriin, jossa oltiinki sitten ihan tappiin asti.

Lauantainakaan ei vielä huvittanut palata kotiin, koska Tampereella oli Puistoreggae -niminen tapahtuma, jonne innostuin lähtemään.

Päivä oli ehkä kuumin ikinä ja viihdyttiin pihalla vaikka miten pitkään. Kirkkopuistosta siirryttiin Ruby & Fellasiin, joka oli aivan täynnä.

Näissä merkeissä kelpaskin vanheta, kiitos vaan kaikille! :)

HUOMHUOM Huomenna viimenen päivä laittaa mulle kysymyksiä KYSYMYSPOSTAUSTA varten. Kysymykset TÄNNE postaukseen kiitos jos haluatte jotain musta tietää tai muuta udella!!! :)

12 kommenttia :

 1. Vähän myöhässä: Hyvää synttäriä!! :)
  Alko niiiiin paljon tekeen mieli siipiä kun katoin tota kuvaa :P NamNam :P !

  http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ne olikin kivat, BikBokin aleissa joku 3 tai 4 € vaan!

   Poista
 3. Huippu viikonloppu ollut siis. Onnea vielä :) <3

  VastaaPoista
 4. Mä en oo jostain syystä koskaan käynyt Kukkaisviikoilla, en ees sillon kun asuin Tampereella yhden kesän. Jotenkin ihan outoa, ettei oo tullut sinne eksyttyä. Toisaalta myös Teatterikesä on jäänyt väliin vaikka siellä on ollut monesti tosi mielenkiintoisia juttuja. Esimerkiksi sillon, kun asuin Tampereella, olisin mennyt pari juttua katsomaan, mutta oli just töitä silloin ja tais olla hankala vaihtaa vuoroja. Tammerfesteillä oon kyllä käynyt monena vuotena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ite ikinä (paitsi ihan teininä) käynyt Tammerfest -alueellakaan varsinaisesti, aina tulee vaan jossain kylällä muuten hilluttua :))) Teatterikesäänen oo tutustunut lainkaan!

   Poista
 5. Ahahahaa toi hällänkellari :'D huikeeta! keksin meille kierroksen kun tuut tänne seuraavan kerran: sema (:DDD)--> kulma-ale--> ylä-ale & tiikerihai--> henkka--> raideri--> monttu--> hällä. Jäiks mulla joku muu hirvitys välistä? :D siinä on meinaan pari erittäin kyseenalaista mestaa! noista vois myös löytää pari erittäin kyseenalaista miestä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PUUMA! Sitä ei saa unohtaa :D Ja Semaforis jatkot :D

   Poista
 6. Hih, mää tulin sua moikkaa sielä HÄLLÄSSÄ :'D Ja kuinka ollakkaan, sieltä päädyttiin sit raideriin hahah.

  Ei mutta, kuten sanoinkin niin sun blogis on ehdottomasti mun lempiblogi, oon seuraillu tätä vissin jotain kolme vuotta jo :o Enkä ikinä oo mitään kommentoinu, shame on me. Jo oli aikakin! Pidän sun tyylistä kirjottaa, ja vaikutat semmoselta ns "tavalliselta" jalat maassa -tyypiltä verrattuna moneen muuhun bloggaajaan. Plus oot todella kaunis!! Innolla oottaen uusia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes :DDDD

   Mut tosi kiva kun tulit moikkaan ja kiitos ihanasta kommentista!!!! :>>

   Poista