tiistaina, heinäkuuta 02, 2013

Tekosyynä Kivenlahtirock

Terveisiä Helsingistä! Lauantaina kannettiin kamat tänne uuteen kotiin, koko perhe oli mukana auttamassa ja sunnuntaina tulin sitten lopullisesti itse perästä kun siivosin vanhan kämpän ja palautin avaimet :) Kuvia mulla ei oo täältä vielä ollenkaan ja muutamia pikkujuttuja pitää vielä hankkia. En viitsi luvata mitään päivää, millon laitan kuvia tai kämppäpostausta tms, koska myönnän itelleni et tulisin rikkoon sen lupauksen :D

Sen sijaan huomasin, etten oo kertonu tälläsestä jutusta ollenkaan, vaikka tästäkin on vissiin kuukausi jo aikaa :D Kesäfiilistä parhaimmillaan!

Mentiin Ainon kanssa tosiaan noin kuukausi sitten, lauantaina mun kaverin tykö Espooseen, tekosyyksi juhlimiselle löytyi tällä kertaa Kivenlahtirock.

Seikkailtiin Helsingin keskustasta Tapiolaan bussilla ja onneks meidän edessä istuva nainen kuuli meidän jutuista, että meidän pitäis jäädä hänen kanssa samalla pysäkillä pois ja huikkas kun oli aika nousta, koska ihasteltiin maisemia niin haltioituneena, että varmasti oltais menty ohi :D

Tässä ollaan niin tyylikkäänä kauppareissulla, mulla oli jostain syystä vaan farkut mukana ja lämmintä oli varmaan jotain 30 astetta niin jouduin lainaan mun kaverilta shortseja... Ei kyllä helpottanu hommaa että kyseessä on jonkin verran mua kookkaampi miespuolinen henkilö. (Kylälle lähdettäessä laitoin kyllä ihan omat housut :D)

Keli oli aivan mahtava ja hengailtiin kaverin taloyhtiön pihalla aika kauan. Ite tapahtumaan me ei viittitty ostaa lippuja, koska päiväranneke olis maksanut 45 €, mutta hengailtiin nurmella alueen ulkopuolella, sinne kuului musiikki hyvin ja isolta screeniltäkin vähän saattoi nähdä esim Raappanaa.
Baariin ei ketään vissiin huvittanut lähtee niin hengailtiin vaan kaverien kämpällä loppuilta. Tän tyyppiset illat on välillä tosi virkistäviäkin!

Illan biisi: Heikki Kuula - Koirakaveri
Bonuksena pari kuvaa kavereitten kämpästä :D:D:D:D
Sattuiko teistä kukaan käymään tuolla tapahtumassa? :D

26 kommenttia :

 1. huhhu tuo kämppä ei oo kyllä naisen kättä nähnykää :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hei mimmi.. Pistetääs hynttyyt yhteen? Oon kaikkee mitä sä kuvailit haluavas sillä risteilyllä, joten lähetääs ens alkuun treffeille? Houkuttimena: Voin ottaa susta piksit sun blogii, sitä tarvitaan kun rakastut meitsii. Otan mielellää myös alastonpiksit sun muut tulevaan kotiporno-kansioomme ;)

   Poista
  2. Uuuu no nyt kuulostaa houkuttelevalta!

   Poista
 3. mikä niissä varpaissa on ?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahat vaivasenluut, niitä ihmeteltiin :D

   Poista
 4. Hyi hitto toi vihreen pullon viini on aivan sairaan pahaa, maistuu käsisaippualta :D Erehdyin maistaa joku aika sitten nimittäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ÄLÄ, meidän molempien viinit oli niin pohjanoteeraukset, että ei paljo tehnyt niitä mieli juoda :D

   Poista
 5. No onko sulla "hoitoja", vaki tai ns. On Demand?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheen tarkkaan esitetty kysymys, tästähän ihan häkeltyy

   Poista
  2. Kylläpä ihmiset on ihan sairaan uteliaita. Enpä tiedä mitä kukaan noilla tiedoilla tekee :D.

   Poista
  3. No älä? :D En ymmärrä mitä joku tuntematon tekis näillä tiedoilla ja jos on tuttu niin miksei kysy suoraan? :D

   Poista
 6. Olin just tulos kirjottaa samaa noista alemmista kuvista ku tossa muutama ylempänä :D miehet ja niiden siivous-ja sisustustaidot<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noikin pojat kuitenki erikseen osaa, mutta kaksin asuessa vissiin jotenki leviää homma käsiin :D

   Poista
 7. mikä kamera sulla on?:)

  VastaaPoista
 8. Hei sulje tää säälittävä blogikyhäelmä jos et jaksa ees lomalla päivittää kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uuuuuuuu sulje tää ruutu! Mulla oli muutakin tekemistä kun olla tietokoneella, sori :/

   Poista
  2. Tossa oikeassa yläkulmassa on valkoinen rasti punaisella pohjalla. Kannattaa anonyymi siitä painaa jos tämä on niin surkea tai jatkaa muihin blogeihin.

   Poista