torstaina, elokuuta 29, 2013

Blockfest day 1 asukuva

Varmasti teistä moni lukikin Oonan blogista, että oltiin viimeviikonloppuna vähän Ratinassa rymyämässä :D Ellei joku tiedä, mitkä Blockfestit on niin valaisen sen verran, että ne on rapmusiikkifestarit. Odotin Blockeja koko kesän vähän kauhullakin, koska kesä loppuu niihin. Nyt ne on takana ja kesä taputeltu pakettiin, syksykin saa tulla iha millon vaan - ei kiinnosta.

Perjantain asu oli seuraavanlainen.
Musta maksimekko/hame pitkällä halkiolla oli pyörinyt mielessä ja sovittelinkin H&M:llä hametta, jossa oli molemmin sivuin pitkät halkiot, mutta koska koko S oli aivan liian iso joka suunnasta, päätin leikata ihan omin pikku kätösin halkion vanhaan VeroModan maksimekkoon ja olin lopputulokseen varsin tyytyväinen. Collegepaita löytyi Cubuslta ja lenkkarit on ne H&M:n. Toisessa käsivarressa oli kasa kullanvärisiä renkaita ja kaulassa se hieno Ginan statement -koru.

En tiiä jaksanko laittaa tältä reissulta missään vaiheessa enempää kuvia, eikä mulla itseasiassa ees paljo oo :D

Mitä pidätte asusta?!

4 kommenttia :

 1. Sun tyyli on muuttunut, parempaan suuntaan! :)

  VastaaPoista
 2. AA, ihanan näkönen asu ja misu ;) Hei eiks tullu kuuma tolla collarilla, olihan tona viikonloppuna ihan älyttömän lämpimät ja hyvät kelit?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä muista oikeen tuliko kuuma :D Ainakin lauantaina tuli kun oltiin siellä koko päivä mut sillon en pitäny hupparia koko aikaa päällä tietenkää!! :)) Onneksi sattuikin ihanat kelit!!!

   Poista