sunnuntaina, syyskuuta 15, 2013

Päivän shoppailut

Oon jo pitkään halunnut tätä hiuspantaa KappAhlista ja käynyt sitä useesti hipelöimässä, mutta aina piheyttäni jättänyt kuitenkin ostamatta 7,95 € hinnan takia (no hui miten kallis lol). Luulis nyt tollasen löytyvän eBaystakin.... mutta kun ei löydy :D Nyt ei enää tarvii jahkailla onneks.

Mulle heräs yks päivä hirvee tarve löytää viininpunanen bleiseri ja muistelin, että yhdessä H&M:ssä on ainakin tätä mallia vielä jäljellä. Tää malli ei oo ihan täysin mun mieleen, mutta muunkaan laisia ei nyt ollut tarjolla. Koko 36 oli pienin mitä oli jäljellä ja tää oli yllättävän hyvän kokonen. 19,90 €. Käyttöö tälle tulee aivan taatusti! :)

Mul on selkeesti nyt meneillään joku viininpunanen kausi :D Halusin viininpunasen huulipunan ja löysin tällästä minikokosta kännykkäkorumallia H&M:ltä. Tää on ihan kätevä ja makso vaan 2 €, tälläsestä sävystä kun ei koskaan tiedä tuleeko käytettyä sittenkään :P Testasin kyllä tätä ja ihastuin jo :)

Haluaisin myös viininpunaset housut, tennarit, kauluspaidan, kaulaliinan ja villakangastakin, mutta nää saa nyt riittää toistaiseksi :D

11 kommenttia :

 1. Moikka!
  Viittisitkö mitenkään laittaa tosta huulipunasta kuvaa huulilla ennen/jälkeen ? :) oon yrittäny kans löytää HYVÄN väristä tuollaista, muttei oikeen mistään oo löytyny kun on sit taittanu liikaa liilaan tai ollu liian tummaa, melkein mustaa :D Jos toi ois hyvän väristä ni voisin vaikka matkatakkin lähimpään H&M:n etsimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä laitan ensitilassa! :P Tää ei ainaka ollu kallis et kehotan shoppaan jos H&M:n suunnilla liikut! :))

   Poista
 2. Oon kahlannu sun postauksia nyt läpi melkein kaikki ja tiiätkö mitä? En tajua sitä miten täydellisen näköinen nainen sä olet! :D Oon käkättäny sun huumorintajulleskin ihan räät näppiksille :DDD Ai vittu, voitas mennä kahville. Luulin meinaan ennen olevani ite tosi hauska, mutta olinkin ihan yliarvioinu itteni. Oot ite niin hauska kaikkine lentävine kommentteines, että wikisitaatteihin pitäs tehdä oma saitti susta, käkäkäkäkää hahaaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kiitos tietenkin, olipa kiva kommentti! :D

   Poista
 3. kommentoin nyt väärään postaukseen :D tän pitäis olla tos iho jutus!
  mut tosiaan luulen et sun iho ongelmien takana on vaan stressi. Sitä stressaa ihan huomaamattakin, sulla kaikki muutot eri kaupunkiin yms. :) Toinen syypää voi olla aurinko, itellä on nyt vasta kahtena syksynä ollu TOSI PASKA iho, muuten tosi hyvä. Mun kosmetologi sano joskus et aina syksysin pitäis käydä kasvohoidossa (syväpuhdistus). Et aurinko sotkee vähän ihon normaaleja juttuja ja jotain tasapaino juttua :D (sori en jaksa miettiä niitä oikeita termejä mut ehkä ymmärrät:D)

  Mut ihoo kannattaa kosteuttaa, rasvailla hyvin vaikka oliski rasvottuva iho. Iho tarvii kosteutusta etenki jos on pintakuiva. mut yhteenvetona sun ihon pilaajat=stressi+aurinko+helsingin kakka vesi :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä luulen kans et on jotain noitten kaikkien yhteensattumaa tää kaikki ikävyys! :D Toivottavasti tää nyt lähtis paraneen!!!!!

   Poista