perjantaina, joulukuuta 06, 2013

Arkimeikki

Sillon kun oikeesti jaksan meikata, tällänen suunnilleen on arkimeikkini. Nykyään oon aika laiska käyttään ees luomivärejä arkena. Seuraavaks tutorial, miten tällänen taiotaan!

Varusteet:
Meikkivoide / Lumene
Ihonsävynheleyttäjä / Lumene
Peitevoidepaletti / eBaysta, maksaa joku 3€
Irtopuuteri / CCUK
Poskipuna / H&M
Luomiväripaletti / ELF
Eyeliner / CCUK
Kulmakynä / H&M
Ripsiväri / Maybelline
Huulipuna / YSL

Sanon nyt jo etukäteen et mua harmittaa kun tää tutoriaali meni ihan perseelleen, en jotenkin tajunnu missään vaiheessa kattoo tuliko noista kuvista ees tarkkoja (no ei tietenkään tullut) ja kulmakarvatkin olisin voinu esim. nyppiä etukäteen tai jotenki kammata :DDDDDDDDD Sorii!

Pohjalle meikkivoidetta ja ongelmakohtien (silmänaluset, nenänpielet jne) häivytys peitevärillä. Ihonsävynheleyttäjää poskipäille. Kevyesti irtopuuteria isolla sudilla ja poskiin poskipunaa.


1. Vaaleeta luomiväriä silmien sisänurkkaan.
2. Ruskeeta luomiväriä ulkonurkkaan, myös alaluomelle.
3. Kulmakarvojen siistiminen kynällä.
4. Eyelinerillä vähän ulkonurkkaa kohden paksuuntuva rajaus.
5. Ripsiväriä.
6. Huulipunaa.


Valmiina päivän rientoihin! :)

Oliko tästä mitään apua? :D


9 kommenttia :

 1. käytätkö aurinkopuuteria, vai pelkkää poskipunaa? sun arkimeikki näyttää täysin samalta kuin mulla, paitsi en oo löytäny noin täydellisen väristä huulipunaa, joudun käyttämään vähän nudemman sävyistä :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis yleensä aurinkopuuteria poskipunan sijaan tai jos oikein villiinnyn niin saatan laittaa molempiakin :)) Ite en hirveesti taas tosta huulipunasta välitä vaikka sitä tuleekin usein käytettyä :D

   Poista
 2. Miten oot saanu sun finnit kuriin? Mitä oot käyttänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tavallaan en oo saanu niitä kuriin mut sit toisaalta taas tilanne ei oo pahentunukkaan tai uusia finnejä ilmestyny mikä on hyvä juttu :)

   Poista
 3. voi vitsit sä oot kyllä upea! :)

  VastaaPoista
 4. oot paljon kauniimpi ilman silmämeikkejä mikä on tosi omituista :D

  VastaaPoista
 5. munkin mielestä sulle sopis tosi hyvin se että olisit ilman rajauksia/silmämeikkiä! Näytät ihanan luonnolliselta tossa kuvassa missä sulla on vaan pohjustus valmiina :)

  VastaaPoista