sunnuntaina, joulukuuta 01, 2013

Kesäkurpitsaveneet

Ajattelin tossa joku aika sitten vääntää kesäkurpitsalasagnen kun kaapissa sattui olemaan juustokastikepurkki, mutta yhtäkkiä alkokin hirveesti himottaan tehdä kesäkurpitsaveneitä, joista oltiin vasta puhuttu parin kaverin kanssa :D

Tarvikkeet:
- 2 kesäkurpitsaa
- 400 gramman paketti jauhelihaa
- sipuli
- juustoraastetta
- lempimausteitasi

1. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra sisusta pois. Teelusikalla sai aika hyvin sen kaavittua.

2. Laita kattilaan paljon vettä ja vähän suolaa, keitä kesäkurpitsoita minuutin verran ja valuta ylimääräinen vesi pois niistä.

 2. Paista jauheliha ja silputtu sipuli. Mausta haluamallasi tavalla. Ite heitin joukkoon valkosipulijauhetta, kalakastiketta ja jotain tacomaustetta.

3. Lusikoi jauhelihaseosta kesäkurpitsoihin ja päällystä koko komeus juustoraasteella.

4. Paista noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Tarjoile raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kera!

Miltäs kuulostaa?

7 kommenttia :

  1. Juotko ihan oikeeta kaakaota vai onko tuo "leivontaan"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä leivo, ihan juotavaks se on tarkotettu.... vaikka en kyl ees juo kaakaoo :D

      Poista
  2. Voi olla vähän tyhmä kysymys, mutta voiko noi veneet syödä kuorineen päivineen vai syödäänkö vaan sisus?

    VastaaPoista