tiistaina, joulukuuta 03, 2013

Salikassin sisältö

Mussa ei pahemmin oo tota välineurheilijan vikaa :D Salikassina toimii ilosen keltanen reppu, joka kätkee sisäänsä vähän mitä millonkin. Vaatteiden lisäks siellä on aina kengät, pussukka, pikkupyyhe, tarraharja ja joku juomapullo, joita ei nyt sattunut kuvaan mut tällästä siellä on tälläkertaa.

Niken urheiluliivit.

Cubuksen urheilutrikoot ja ihan liian seksikäs Foxin teepaita.

Asicsin kengät ja pinkki pikkupyyhe. Väriä pitää olla :)

Pussukasta löytyy ihorasva, hiusharja, salikortti ja jostain syystä 5e käteistä, lukko kaappia varten, huulirasva (joka alkaa oleen aika lopussa :D), hajuvesi, ponnareita, peili ja käsidesi.

Mun on aina ennen treeniä pakko laittaa huulirasvaa, ja pestä kädet + laittaa käsirasvaa :D Vihaan olla salilla jos kädet on likaset, kuivat tai ei oo huulirasvaa! :D Saleilut ajotain aina sellaseen ajankohtaan, että pääsen suoraan kotiin suihkuun yms, ettei tarvi alkaa tuolla salilla puuhasteleen koska siellä ei oo mitään mukavuuksia, kuten saunaa.

Mitä kaikkee te kannatte salikassissanne? :)

6 kommenttia :

 1. Mäki käytän aina reppua, mun mielestä salireppu on niin suloinen :D

  Oli muuten pakko tulla laittaa sulle kommenttia, kun siis mun poikaystävä Juuso oli jutellut sun kanssa ****n tupareissa, ja kerto et olit ihan super mukava ja symppis tyttö!^^Kerroin siis hänelle että luen sun blogia ;D oli vaan pakko tulla sanoo tää sulle, ku en sillo valitettavasti päässy paikalle ja olis ollu nii kiva tavata sut! Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO me juteltiin Juuson kanssa! Harmi kun et päässyt sinne, ois ollu hirveen kiva nähdä! Sit kun tuun Tallinnaan niin lähdet sit mun kanssa kahvitteleen/shoppaileen tai jotain muuta kivaa, eikö?! :>

   Poista
 2. Etkö tee tänä vuonna joulukalenteria? :( Se on aina ollu mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm no en oo tehny enää vuosiin sitä sellasta perinteistä, ainoostaan näiden toivepostausten merkeissä! :D Katotaan sit ens vuonna jos vielä jaksan bloggailla jos sit pistäis taas joulukalenterii pystyyn :>

   Poista
 3. moikka! tää nyt ei tähän postaukseen liity mitenkään, mutta huomasin fin-estiä googletellessa, että oot käyny siellä leikkauttamassa silarit ja haluaisin kysyä jotain jos et pahastu :) eli siis olen itse nyt suunnitellut silareiden ottoa ja aika varmasti olen fin-estiin päätymässä. oletko ollut tyytyväinen leikkaustulokseen jne? :) onko yhtään mitään huonoa sanottavaa tms? olisiko leikkaukseen muuten saanut saattajan mukaan ja paljonko olisi kustantanut? kiitos jos viitit vastata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tägin "tissit" alta löydät postauksia aiheesta, niistä löytyy näihin kaikkiin vastaukset! :))

   Poista