keskiviikkona, tammikuuta 29, 2014

Q4 2013

Viimevuoden viimeistä osaa viedään ja tää postaus senkun huononee edellisestä :D Kuten aiemmin kerroin niin mun puhelin teki tossa pari viikkoo sitten aikamatkan lokakuun alkuun ja kaikki sen jälkeen otetut kuvat on kadonnu taivaan tuuliin. Onneks nyt Instagramissa oli jotain tallella, mutta sen takia varsinkin noi marras- ja joulukuu on lohduttoman vajavaiset. Laitetaan nyt tää kuitenkin tästä äkkiä alta pois niin päästään taas muiden asioiden kimppuun :)

Lokakuu
1. Mun työkaveri kuvitteli mun tarvitsevan tälläsiä ja toi hirveen läjän mun pöydälle :D
 
2. Kävin Sirkus Finlandiassa ja oli muuten varsin mukavaa päästä pitkästä aikaa kattoon kaikkia taikatemppuja ja muita jänniä esityksiä.

3. TradeTrackerin iltamassa G18:ssa.

4. Lähijunassa matkustaessa pyrin aina valkkaan tälläsen tietyn istumapaikan :D Se on matkojen pelastus!

5. Kävin vaan keskenäni päiväreissulla Tallinnassa :D Tai no, oikeestaan treffasin siellä kaverin ja käytiin viinakaupoilla ja sillälailla.

6. Iltapäiväkahvilla. Tai siis iltapäiväkokiksella :D

7. Teki ihan hitokseen mieli karkkia ja sipsiä ja pakkohan niitä oli sit saada.

8. Tampereella juhlimassa Ainon syntymäpäivää.

9. Sain Buzzadorin kautta testaukseen noita hienoja AirWickin kynttilöitä.


Marraskuu
1. Ostin jo marraskuun alussa itelleni hienon Barbie -joulukalenterin töihin, mutta loppujen lopuks söin varmaan 2 luukkua tosta ite ja muut laitoin aina päivä kerrallaan kulhoon muiden syötäviksi :D

2. Oonan kanssa käytiin Pizza Hutin yhteydessä olevassa jääjugurtti (ihan hirvee blackout että mikskä näitä kutsutaan?!) pisteessä. Tuli muuten taas harvinaisen paha annos kun ite sai tehdä :D

3. Heräsin yhtenä aamuna ja ihmettelin että mitä hemmetin kovaa mun tyynyssä on. Sieltä löyty tällänen :D Siis toi oli oikeesti mun pään alla, tyynyliinan sisässä, enkä todellakaan oo huomannu kun se on sinne kömpinyt :D

4. Leenan kanssa käytiin Steve Madden -iltamassa.

5. Inspiration Awardseissa.

6. Oltiin vähän kaverin kanssa "jatkoilla" mun luona kahdestaan ja aamulla sieltä löyty 5 mukia josta on juotu Baileysiä?

 
Joulukuu
1. Ainon ja Oonan kanssa valmistautumassa Ilveksen itsenäisyyspäivänjuhliin.

2. Pikkuveljen kanssa käytiin valmistautumassa jouluruokamaratoniin Pizpalan siipien merkeissä.

3. Käytiin kaverin kanssa Unelmille Siivet -konsertissa Barona Areenalla kun saatiin sinne ilmaisliput.

4. Joulun jälkeen lähdössä kotona käymään, oli vähän kantamuksia :D


Harmittaa kun kaikki noi loppuvuoden kuvat on tosiaan poistunu puhelimesta, siellä ois ollu vaikka mitä kivaa :(( Varoituksen sanana siis kaikille ja huomiona itselleni, muistakaa varmuuskopiointi tasaisin väliajoin ja tarpeeksi usein!

Ja vielä loppusanoiks sen verran, että viime vuosi oli aivan mahtava, vaikka välissä olikin muutama hirveen raskas ajanjakso. Kaikin puolin hieno ja opettavainen vuosi, tehdään tästä vähintään yhtä hyvä!

6 kommenttia :

 1. Näin sut eilen sinkkulaiva ohjelmassa :) Olit aivan ihastuttava! :)

  VastaaPoista
 2. Laittaisin heittomerkit marraskuun 6. kuvan kohdalla pikemminkin sanan "mukia" kohtaan :D (Säilykepurkit :D )

  VastaaPoista
 3. Yks raskas ajanjakso on varmasti ollut se kun keikkaroit hetkein Tre-Hki-Tre väliä kun ne duunit muuttu sinne Stadiin. Itsellä sama juttu nyt, mä kuljen opiskelujen perässä päivittäin suuntaansa junalla vähän alle 200km matkan, ei kiva, meinaa usko loppuu tähän touhuun :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli niin hirveetä aikaa, onneks asun nyt täällä!

   Poista