maanantaina, helmikuuta 17, 2014

Ystävänpäiväviikonloppu


Miten teidän ystävänpäivä meni? Tai viikonloppu noin yleensä?

Kiitos vaan kysymästä, mulla ainaki oli hirveen kivaa. Olin perjantaina duunissa iha ystävänpäivänhengettärenä kun kaikki oli niin hyvällä tuulella ja odotin jo iltaa et pääsen tapaan kavereita ja ottaan siinä ohella vähän alkoholia :D Töistä suoraan painelin kattoon yhtä kämppää, siitä nopsaan kotiin sipaseen vähän meikkiä lärviin ja sitten kaupan kautta kavereille.

Töissä taukotilassa oli tarjolla tälläsiä ihania. Saattanu olla pienessä tehotuotannossa Arnoldsissa perjantaina :DDD

Iltaan sisälty hengailua mitä parhaimmassa seurassa, hämäriä Instagram ja Facebook -päivityksiä ja kuvia. Myöhemmin lähdettiin vielä muutaman kaverin kanssa keskustaan bailaan ja baarireissusta varmaa ennemminkin treenit kun tanssittiin ihan pilkkuun asti :D Pitkästä aikaa jopa kävelin kotiin. Hävettää myöntää, mutta valitten käytännössä aina taksin, vaikka tästä keskustaan kävelee tosiaan sen 10 min tai vartin.

Lauantaina olot oli vähintäänkin jäätävät ja pelkkä lakanoiden vaihto aiheutti niin syvää tuskaa et jouduin ottaan tunnin päiväunet. Keräsin kuitenki itteni ja lähdin iltapäivällä Leenalle hengaileen ja kattoon Putousta oloistani huolimatta, sekä myöhemmin siirryin vielä toiseen paikkaan kemuihin ja keskustaan baariin.

Sunnuntaina kampesin itteni sängystä ylös nöyrästi kello 15:15 ja lähdin Kallioon mettästään ruokaa Ravintolapäivän kunniaksi. Mentiin Leenan kanssa Vaasankadulle Masterchef -kilpailijoiden katupitseeriaan. Keli oli ehkä vähän ankee tälläselle tapahtumalle ja oltiin aika myöhään liikenteessä, mutta se ei haitannu.

Ois tietysti voinu vaikka laittautuakkin mut kun en jaksanu nousta.

Pitsa oli iha jees ja jälkkäriks käytiin hakeen jotku luomuvegaanilatet ja leivokset jotka nautittiin tyylikkäästi sähkötolpan päältä R-kiskarin edessä hengaillen.

Loppuillaks menin vielä Leenan luo istuskeleen kun ei kotonakaan ois mitään tekemistä ollut.

Tosi hyvä viikonloppu jälleen kerran. Oon niin ilonen kun oon löytänyt täältä ihmisiä joiden kanssa on mukavaa hengailla! Ilman noita ihania elämä täällä Helsingissä yksinään olis aika kurjaa :)

13 kommenttia :

 1. Vitsi maistuis tuo pizza! Ja nuo donitsit :D Hullu nälkä...

  VastaaPoista
 2. Miten oot tutustunu nihin ihmisiin helsingissä? :) Töiden kauttako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töiden kautta saanut pari hyvää kaveria, mutta näihin sitten eri kautta! :)

   Poista
 3. Viis miltsii tommosta donitsii tänne saatana :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieti, niistä vois rakentaa talon 8)))))

   Poista
  2. JO-HOO! Ja lisäsiiven, jossa mättää ihan hulluna turpaan noita plus autotallin, jossa istua autossa ja mättää lisää turpiin donuja :C Kämppä Jali ja suklaatehdas-tyyliin. Lähen kaupasta hakeen vituksee donitseja nyt, alko karkkihammasta kolottaan niin että kädet tärisee kun tekomulkulla vibraylellisyydellä konsanaan! :C Motto: Mätä turpiin se nyt minkä voisit mättää myöhemminkin. Eeheheheheh 8))))

   Poista
  3. Ruvetaako samantien donitsikavereiksi? :C

   Poista
  4. Joo toi kuulostaa just mun unelmalta! Aletaan heti donitsiBFFiks !

   Poista
 4. Ihania Arnoldsin sydän pullat❤ :)

  VastaaPoista