tiistaina, maaliskuuta 11, 2014

Kuulumisia videolla

Taas niin laadukas video pitkästä aikaa.


Mitä teille kuuluu?

23 kommenttia :

 1. Sää oot kyllä kuin hyvä viini, siis sellanen joka paranee vanhetessaan eikä muutu etikaksi.
  Video on vaan vähän liian hämärä: "Lisää Valoa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kommentti näin keskiviikkoaamuun! :3

   Poista
 2. Hei tee taas postaus sun tän hetken lempibiiseistä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, voisin vaikka tehdäkkin! :)) Vaikka kuuntelen aina vaan samoja biisejä :D

   Poista
 3. Moikka! Kiva kun teit taas videon :)
  Mitä kautta löysit uuden kämpän? Mulla on sama tilanne putkirempan kanssa ja alkaa olla jo kiire muuttaa mut ei meinaa asuntoa löytyä.. :/ Tää meteli on niin rasittavaa ja toi pölyn määrä et oisin valmis muuttaa vaik tänää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Löysin kämpän jostain oikotien tms sivuilta ja sen takia sen varmaan sainkin kun se on lievästi sanottuna outo ni ei oo varmaan hirveesti kiinnostusta herättäny :D Mut yks mitä suosittelen tekeen, laita Tori.fi sivulle ilmotus ja laita otsikkoon vielä "Kiire:" ja kerro sit et mitä teet (opiskelu, duuni?) ja kerro toi sun tilanne. Mä sain aika monia kämppätarjouksia sillain :) Onnea asunnon etsimiseen!

   Poista
 4. Mikskä valmistut toukokuussa? :) En oo tiennyt, että opiskelet! Oppisopimuksellako? :) Ja haitko Haaga-Heliaan opiskeleen liiketaloutta vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo oppisopimuksella ja en halua puhua noista koulujutuista täällä blogissa ainakaan toistaiseksi :)

   Poista
 5. TAMK:iin on muuten ihan törkeän vaikea päästä. Hoitoalallekin varmaan tarttee olla lähemmäs täydet koulumenestyspisteet, jos mielii pääsykokeisiin. Vaikeampi nykyään melkeinpä päästä sinne kuin just esim. Stadiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä miten tässä ämmän käy :P

   Poista
  2. TAMKin hoitoalalle ei tarvi juur mitään koulumenestyspisteitä tai ite pääsin noin 7 keskiarvolla :D t. hoitoalan opiskelija Tamkista

   Poista
  3. http://www.tamk.fi/cms/tamk.nsf/$all/81089C209F5AC2F8C225757B002D8379 Tarvii roimasti keskivertoa enemmän. Jos 30 pojoo tulee täydestä ja 5 ensisijaisesta toiveesta, niin täytyy kyllä olla aika kovat pojot, että yleensä tuonne ees pääsee. Yleensä 7 ei kyllä ole asiaa noihin kokeisiin, tosin en tiedä oletko aikuispuolella vai sinun hakuvuotenasi ollut surkea taso, mutta yleisessä tiedossa on, että TAMK on suosittu ja sinne on vaikeampi päästä nykypäivänä.

   Poista
  4. Vuonna 2010 on ollut ainoa, jolla on päässyt tosi alhaisilla pisteillä pääsykokeeseen, mutta tasan et ole noilla pisteillä päässyt 2010 vuoden jälkeen. Tosin riippuu mitkä on ollut kirjoitusten arvosanat, puolet pisteistä kun tulee niistä.

   Poista
  5. Ihmettelen hoitoalan opiskelijan kommenttia opiskelijakollegana :D Pääsykokeeseen pääsykin voi olla kovana vuonna (eli nykyään käytännössä aina) aika kivenalla.

   Poista
  6. Kuulostaa aika vaihtelevalta! :)

   Poista
 6. et osaa kyllä videolla olla millään tavalla luonteva ja puhua luontevasti. huhhuh, miltä kuulosti sun puhe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä aina tykännyt Anniinan puheesta. No, kaikkia ei voi miellyttää vai miten se meni? :D

   Poista
 7. Puhutko elävässä elämässäkin kirjakieltä ja tuollai hitaasti ja pohtien joka sanaa? Oon aatellu sut räväkämmäksi mutta oikein häkellyin tosta puhetavasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit kattoo noita muita videoita ja päätellä niistä :)

   Poista