keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2014

The best life ever

Nyt tapahtuu jotain niin jännää, että heikompaa hirvittää, nimittäin ihan liian pitkästä aikaa mulla on esittää teille kuvaa päivän asusta. Tai no, oikeesti kyseessä oli maanantainen asu, mutta väliäkö sillä. Mulla on käytännössä aina järkkäri mukana, mutta silti sitä tulee tositosi harvoin käytettyä. Maanantaina kuitenkin oltiin menossa kuvaileen pihalle duunikaverin kanssa ja samalla tajusin kysyä jos hän ottais musta pari kuvaa.

Paita /Only, Nahkalegginssit /Gina Tricot, Takki /Asos, Kaulaliina, pipo ja tennarit /H&M, Reppu /Fjällräven

Täällä on ollut nyt sen verran lämpimiä kelejä, että kaiken järjen mukaan pitäis pärjätä jo lyhyellä takilla, mutta ite en oo vielä uskaltautunut laittaan sellasta päälle. Niin ja nythän on luvattukin kurjia kelejä.

Säälitennarit ostin joskus joululomalla Tampereella ollessani kun mun nilkkureista lähti yhtäkkii molemmista korkolaput veks shoppailukierroksella :D

Viime lauantaina kävin naistenpäivän kunniaks ravintolassa syömässä yhen kivan miehen kanssa ja sieltä kun poistuttiin ni huomasin et apua: on lauantai-ilta ja mulla ei oo aikomustakaan lähtee viihteelle tänään. Tein pikakelauksen taaksepäin ja jouduin kauhukseni toteen että en edes muista, millon olisin ollut lauantaina selvinpäin tai edes sellasta viikkoo, että olisin dokaillut vaan yhtenä päivänä. Varmaan joskus syksyllä. Aika säälittävää.


Oli pienimuotoinen shokki herätä sunnuntaina ilman krapulanpoikastakaan ja teki mieli lähtee vähän kaupungille pyörimään kun ilmakin oli mainio. Sain shoppailuseuraakin kaverista ja pyörittiin sitten kaupoilla lähinnä ihastelemassa.


Onlysta löysin kivan collegepaidan kotiinviemisiksi ja käytiin lopuks nauttimassa KESÄN ekat terassikahvitkin Stockmannin Robetrsin terdellä :D Kylmä ei ollut ollenkaan, eikä siihen edes tuullut vaikka muuten tuuli oli niin hirvee et naurettiin kipeenä joillekkin pikkulapsille, jotka ei päässy ees eteenpäin sen takia :D


Maanantain naama oli väsynyt ja hiukset liiskaantuneet pipon alla.

Pyrin nyt oikeesti ottaan kaiken irti valosasta ajasta ja postaileen näitä kaivattuja asukuviakin välillä, kunhan vaan kehtaan jonkun pyytää sellasia ottamaan.

4 kommenttia :