sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2014

Aussie Blog Awards

Sain viikonlopuks kylään parhaimman lutiaisen ever eli Oonan ja jälleennäkemisen riemu oli sanoinkuvaamaton, koska ei oltu nähty tyylii 2kk. Perjantaina kun se saapui, vedettiin sellaset pikalaittautumiset ja otettiin kurssi kohti Kalasataman Teurastamoa ja Aussie Blog Awards -blogigaalaa. Lauantaillekki meillä oli luvassa Inspiration Blog Awardsit ja nää tapahtumat on kyl ollu tiedossa iha tarpeeksi kauan, mutta kuten voitte kuvitella ni luonnollisesti en ollu tehny elettäkään miettiäkseni esimerkiks asuvalintoja.

Tällästä mulla oli sit päällä perjantaina:
Alla oli ihan tavallinen musta makkarankuorituubimekko ja päällä tollanen ihan ohut vanha H&M:n laatikkomainen kaapu. Jalassa hennosti kimaltavat stripparikengät, joilla pystyy käveleen vaan kännissä, hiuksissa kullan värinen ponnarikoriste ja ranteissa hienot kullanväriset renkaat. Mun oli tarkoitus ottaa pois toi rintsikoitten olkain, mutta totesin et ne ei pysy päällä ilman, joten tolla oli nyt mentävä.

Tuttuja bloggaajia oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa ja tutustua pariin uuteenkin. Lähdettiin vielä jatkaan iltaa mäkin kaut Apolloon, mutta siellä oli niin leimiä et lähdettiin jo joskus vähä 1 jälkee pois. Oltiin hetki mun luona ja mentiin hakee vielä kebabit :D

Mitä pidätte asuvalinnastani? :)

12 kommenttia :

 1. aivan kauhee toi sun asento tos vikaskuvas vasemmal :DDDDDDD kunnon guasimodo kellonsoittajast... ja toi ilme on aika kaamee.. kaikki muut kauniina hymyilee ja sä näytät ihan devililt.. + naama aivan oranssi muuhun ihoon verrattun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD kiitos pelastit mun päivä! :D

   Poista
 2. eiksua häirinnyt kun ainakin näyttää että tuo alla oleva tuubimekko olisi hädin tuskin pyllyn peittävä? :D ei sinänsä näistä kuvista ainakaan näytä pahalle, mutta saattaa sopivassa valaistuksessa olla vähän ehkä..härski? tosi kiva mun mielestä kuitenkin tuo h&m "kaapu" ^^)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana asu, sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi mekkoviritelmä! Pitääki käydä hakees henkalta makkarankuorimekko niin voi itekki kehitellä jotain saman tyylistä! :D Tosi nättinä oot ollu taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaset tavalliset makkarankuorimekot on hyviä alusmekkoja kyllä :))

   Poista
 5. Haha ootte Oonan kanssa kyllä mainio parivaljakko :) Ihan oot Egyptin Kleopatrana chillannut! Beautiful, baby, beautifuuuuul!

  VastaaPoista
 6. Asu ei tällä kertaa ainakaan mulle toimi... Minusta mekko on liian lyhyt ja tulee jotenkin sellanen viba, et teinibaareissa vois krebailla tommonen korvissa :D

  VastaaPoista