tiistaina, huhtikuuta 08, 2014

Katuruokafestareilla

Selasin tässä äsken kameraa ja löysin sieltä läjän kuvia muutaman viikon takaa lauantailta, kun täällä oli joku Streat Helsinki Eats (???) katuruokafestarisysteemi tai vastaavaa ja oltiin sitten Leenan kanssa kylällä pällistelemässä kun oli nii mukavan aurinkoinen ja lämmin päivä.

 Meillä kesti varmaa vartin verran päästä toi pieni kadunpätkä Senaatintorilta Kauppatorille kun se oli aivan tukossa. Meidän kaverit oli ehtinyt käymään sillä välin Alkossa ja Burger Kingissä kun niistä yks jonotti tuolla ruokaa, et todettiin sit hyvin äkkiä et mekään ei olla tonne ainakaan syömään jäämässä :D

Palattiin häntä koipien välissä Tuomiokirkolle.
 
 
Collegepaita /Only, Housut ja lenkkarit /H&M, ihanakamala takki varmaan Vero Moda tai Only, en muista.

Oltiin oltu edellisenä iltana vähän juopottelemassa ja alettiin kaverin kanssa tekeen mulle rastoja jotka jäi sit kesken ja lisäks en ollut ehtiny peseen mun hiuksia niin letti oli lievästi sanottuna aika järkyttävän näkönen :D

Harmistumista lievittämään oli haettava Alepasta karpalolonkeroo, eikä sielläkään ollut kun Kurkoa :( Mentiin istuskeleen Rautatientorille luistelukaukalon reunalle nauttiin auringonpaisteesta ja odotteleen vielä meidän seuralaisia, joiden kanssa mentiin sit Leonardoon syömään pitsaa.

Pitsan kimppuun kävin niin raivolla, että siitä en ees ehtiny saamaan kuvaa.

Mentiin vielä kattoon jos oltais saatu kahvit ja jotain jälkkäriä torilta, koska kello oli jo aika paljon. Porukka oli kyllä aika hyvin vähentyny, mutta suurimmassa osassa kojuista oli jo tarjottavat myyty loppuun. 

Lähdettiin sit Kallioon ja loppuillalta kuvat on sit varsin julkaisukelvottomia, allaoleva hyvänä esimerkkinä.


Kävikö teistä joku tuolla torilla syömässä? Oliko hyvää? :)

4 kommenttia :

 1. Ruoat kuulosti ihanilta mut mekin tyydyttiin vaa käymään kääntymässä ja jonot nähtyämme lähdettiin kotiin. Toisaalta mulla ilta päätty siihen et herra teki sit mulle juhla-aterian joten ehkä parempi niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, no sait sitten kunnon hyvityksen ainakin! :P

   Poista
 2. Me kans käytiin vain kääntymässä, oli sen verta pitkät jonot :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sinne oikein viitti jäädä venaileen varsinkaan jos jo vähän nälkä meinaisi olla! :)

   Poista