sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2014

Lasit

Oikeesti mun näkö on normaali (ok, ehkä vähän heikentynyt), mutta tykkään käyttää välillä feikkilaseja, varsinkin silloin kun haluan näyttää fiksummalta :D Tällä kertaa leikkiin pääsi mukaan tälläset vaaleenpunasankaiset.

Haluaisin lisää vahvuudettomia laseja, eniten tykkään tollasista isoista ja kaikista värikkäistä! Tein tähän pienen kollaasin hyvistä vaihtoehdoista, mitä löysin NetLensin sivuilta.


1. Brooklyn /2. Cerritos /3. Vancouver
4. Tigre /5. Santos /6. Braga

Sivuilla on myös mahdollisuus ladata oma kuva ja sovitella sankoja sitten siihen päälle, että kannattaa käydä kokeilemassa :) Tuolta löytyy myös piilolinssit, myös värilliset ja hinnat on tosi edullisia.

 
Eri värisillä sangoilla saa myös ihan erilaista fiilistä.

Tykkääkö teistä joku käyttää imagolaseja?

6 kommenttia :

 1. Hei! Pystyisitkö tekemään postausta siun ihosta. Olisin kiinnostunut kuulemaan onko "aikuisiän akne" parantunu / helpottanu yhtään ja mitä ihonhoitotuotteita oot käyttäny yms. Itselläni kun alkoi kans aikuisiän akne syksyllä ja haluaisin jtn vinkkejä kuinka voisin parantaa ihoani:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyisin ehkä mut ku tosiaan tää ei oo nyt menny oikein suuntaan eikä toiseen ja lisäks kun en käytä mitään ihonhoitotuotteita. Ainoostaan suihkusaippualla pesen ja niitäki mulla on vaikka miten paljon................ Mut voisin kehitellä lähitulevaisuudessa! :)

   Poista
 2. Käytän tosiaan imagolaseja. Ne mielestäni tulisi katsoa myös ammattilaisen kanssa, sillä en ainakaan itse tykkää jos lasit näyttävät tosiaan imagolaseilta. Lasien tulisi olla siis kasvoihin sopivat, kuten oikeatkin lasit. Nämä viimeiset näyttävät hyviltä sulla, mutta nuo vaaleanpunaiset näyttää kyllä liian suurilta sun kasvoille ja väri on jotenkin vähän hassu ja ei sovi mun mielestä kauheen hyvin sun kasvoille. Mielipidekysymyksiä tietysti. Vaikka ks.väri näyttää viimeisimmässä hamepostaukselle hyvälle vaatteissasi, mutta silmälaseissa tuo on tosi vaikea väri.

  -Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä sun kanssa asiasta mutta toisaalta niitä tulee sen verran harvakseltaan kuitenkin käytettyä, että ei sen niin hirveen väliä! :)))

   Poista