maanantaina, huhtikuuta 07, 2014

Moving

Uudesta kodista ei vielä ole mitään kuvamateriaalia varsinaisesti tarjota, mutta voisin vähän avata tota edellisen viikonlopun tuskaa iPhonella räpsittyjen kuvien muodossa.


Pohjoisrannassa näytti edellisellä viikolla tältä. Ulos kämpästä oli vähän hankala päästä.


Vessakin oli vähän ku pyöremyrskyn jäljiltä. Toinen kuva taitaakin olla jo lauantaiaamulta ennen sitä varsinaista muuttosessioo, kamat nätisti jätesäkeissä ja sohva siellä ikkunaseinällä paloina.
 
Iso Roballa sanoin muuttomiehille, että kamat vaa sisää ni se riittää, koska halusin päästä tosta kärsimyksestä mahdollisimman nopeesti ja jäädä sitten yksin pähkäileen järjestystä. En nimittäin ollu oikeestaan ehtinyt vielä sellasta miettimään.
 
Muuttomiehet oli ihan helvetin nopeita, alle 2 tuntia kesti kokonaisuudessaan, että kamat siirtyi kämpästä toiseen ja kun huomioon ottaa välimatkan (no huimat 2 km) jonka joutu ajaan keskustan läpi lauantairuuhkassa ja jättimäisen pakettiauton sorvaamisen porttikongeista jossa tuntu kestävän ikuisuuden niin voin kertoo, että olin ihan ällistynyt miten nopeeta toi sessio hoitui. Jatkossakin aion valita aina ihan ostetun palvelun, niin paljon helpommalla pääsi kun et ois joutunu paimentaan porukoita tai kavereita ja miettiä miten niille sen hyvittäisi :D
 
Siinä vaiheessa kun ne äijät sitten lähti, tulikin mulle pieni ongelma ku kämppä oli ääriään myöten tavaraa, eikä oikein mitään pystynyt liikuttaan minnekkään :D Oli aika ikävää ruveta raivaan tietä isommille huonekaluille.
 

Jätesäkkejä koitin purkailla siinä kaappeihin.
 
Muutamassa tunnissa sain kuitenkin sohvan, sängyn, lipastot yms aseteltua mieluisaan järjestykseen ja nyt viikkoa jälkeenpäin oikeestaa kaikki on löytänyt paikkansa ja vasta rempattu kellarikomeroki löytynyt niin sinne oon vienyt jotain talvikenkiä ja ton vaaterekin, jota en saanu minnekkään sopiin. Sinne on hyvä viedä sitten talvitakitkin.


Styroksitaulu pitäs enää saada seinälle ja lamput kattoon, sit verhojen kanssa on vähän probleemaa kun ikkuna on sillain jännästi syvennyksessä, eikä siihen saa oikein verhotankookaan laitettua, mut koitan keksiä jotain, koska tykkään verhoista tosi paljon (ok kuulostaa oudolta) :D
 
Lähitulevaisuudessa sitten kämppäpostausta kehiin ku ehtii :)

8 kommenttia :

 1. Tykkään kovasti sun sisustusmausta, sillä se on samantyylinen kun mulla itsellänikin ;D Odotan innolla uuden asunnon esittelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh aijaa, kiva kuulla! :)) Laitetaan kunhan saa paikat järjestykseen :>

   Poista
 2. Vessa ja keittiö(komero) on kuitenkin tärkeimmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi ja ikkuna riittää mulle :D Ja vessanpyntty ois plussaa xD

   Poista
 3. Mistä otit muuttopalvelun? Itselläni muutto edessä ja itse en jaksa muuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlasin hakusanoilla kilpailuta muutto ja jätin sinne ilmoituksen, johon tuli tarjouksia :) Niistä valkkasin mieluisimman!

   Poista
 4. Paljon tossa on neliöitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 28 tai 29 oli ilmotettu :) Eli aika lailla saman kokonen mitä mun edellisetki yksiöt on ollu :>

   Poista