torstaina, toukokuuta 08, 2014

hv

Se vappuki tosiaan oli ja meni jo jotai viikko sit ja voisin siitä jotenki parilla sanalla kertoo. Kävin noutamassa Ainon  keskiviikkona rautatieasemalta ja myöhemmin illalla Oona ja Miika löysi myös tiensä mun luokse ja siitä jatkettiin jossain vaiheessa Kallioon kavereiden kemuihin. Ja sieltä baariin.

Torstaille oltiin varattu iha hirveen kokosella porukalla paikat brunssille Buzaan Jätkäsaareen, mutta varmaan puolet vaan pääsi paikalle ku muilla saatto olla jotain oloja :D Me paikalle kyenneet oltiin siellä nii kauan et mesta meni kiinni, pelailtiin vaa Band Heroa ja oli kyllä iha sairaan kivaa, haluan tonne heti uudestaan. Ei oltu vissiin montaa tuntia mun luona kun lähdettiin takas kyseisen paikan naapuriin kaverille ja siellä tuli sit riekuttua yömyöhään ja käytyä vähän baarissakin.


Perjantaina lähdin vähän liikoja ulos kattomatta töihin päällä balleriinat, lyhyt hame ilman sukkiksia, ohut paita ja nahkatakki eikä ees kunnollista kaulaliinaa ja yhes vaiheessa pihalla tuli iha oikeesti luntakin. Voin kertoo et oli lievästi kylmä. Illalla käytiin vielä riekkumassa Iltakoulussa Kalliossa, mutta väsy alko iskeen jo suhteellisen aikasin ni toivotin porukalle hyvät yöt ja liukenin paikalta.


Lauantaina meillä molemmilla olikin sit lievästi sanottuna kauheet olot, eikä tehty oikein mitään muuta vissiin koko päivänä ku käytiin Henkassa siivillä, mitä nyt mulla oli joku äitikrapula kun siivoilin ja kokkailin, juustokakunkin leivoin.


Sunnuntaina herätessä olin ihan kipee ja oon sitä edelleen. Räkä vaan lentää. Että ois varmaan kannattanu sillon perjantaina vilkasta vaikka lämpömittariin ennen töihin lähtemistä.


En millää jaksa laittaa tänne mitää vappuasukuvia ku tuntuu et tukin jo koko instagrammin niillä viime loppuviikon aikana :D Olin keskiviikkona aamupäivän intiaani, illalla Raichu ja torstaina taas intiaani. Perjantaina riitti jo ihan oma naama ton marinoimisen jälkeen. Tai itseasiassa saatan sittenki laittaa niitä vielä, mut en tähän samaan.

Tuntuu kun koko vapusta ois jo ikuisuus, vasta oli huhtikuun loppu ja ens viikolla ollaan jo puolessa välissä tätä kuuta?! Miksei aika voi talvella mennä näin nopeesti? :(

8 kommenttia :

 1. Tuolla ulkona on kyllä niin vaihtelevat sääolosuhteet nyt ettei kyllä tiä yhtään miten päin sinne pitäs pukeutua :D Mäkin oon vapun jäljiltä pahemman luokan flunssassa, taisin vilustuttaa itseni ihan kunnolla sillon. Ja ehdottomasti laitat vappuasut tännekin, se Raichu oli aika cool ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä :D Mäkin vissiin vilustutin itteni sillon :D

   Poista
 2. Ah mitä herkkuja teillä on ollut! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vähä laittaa iha silmänlumeeks edes, en mä tollasia syö :D

   Poista
 3. Missä baareissa käyt täällä helsingissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina DTMssä ku kaikki kaverit haluaa käydä siellä :D Joskus suunniteltu käyvämme muualla mut aina päädytään tonne :D

   Poista
 4. Sun blogi on ihan mahtava! :) Oot jotenkin niin aidon olonen niinkuin koko blogi, et yritä esittää mitään niinkuin useimmat bloggaajat :D Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista