torstaina, kesäkuuta 12, 2014

Kesäkuuta

Tuntuu aika hurjalta ajatella, että ens viikolla on jo juhannus ja tuntuu siltä ettei koko kesä oo ehtiny vielä edes alkaa. Kelitkin muuttu taas ihan kamaliks, eikä niiden suhteen näy oikeestaa mitää helpotusta hetkeen. Toisaalta ihan sama millasta täällä on juhannuksena, koska lähden ens perjantaina viikoksi Mallorcalle! Mielipahaa on viimepäivinä aiheuttanu järkkärin hajoominen, se ei vaan yksinkertasesti enää lähteny käyntiin maanantaina :D Akunkin latasin ihan täyteen mut ei mitää elonmerkkejä, eli kamerakaupat kutsuu koska matkalle en ilman kameraa oo todellakaa lähös! En oikein tiedä pitäskö mun hommata sellanen minijärkkäri (vai millä nimellä niitä kutsuttiinkaan?!) vai iha tavallinen, että vinkkiä otetaan vastaan! Mikään erityinen sen ei tarvi olla, toi vuosia vanha Sony oli ihan riittävä mun tarpeisiin.

Tässä jotain materiaalia iPhonesta viimepäiviltä.

"Mitä teet nyt?" -kuva viimeviikolta. Juoksentelin Töölönlahdella.

2,5 viikkoo syömättä siipiä wtf? Täs tuli korjattua tilanne Henkan terassilla kun vielä oli jotain terassikeliäkin.

Työkaveri houkutteli mut mukaan ns "lounasjoogaan" Citycenterissä olevaan PopUp Iloon tai johonki sen nimiseen, mulle jäi vähä arvotukseks mikä se paikka oli, mutta toi oli keskellä päivää sellanen jonne sai mennä ilman mitää ilmottautumista ja maksupolitiikka hoidettiin omantunnon mukaan. Toi oli ihan mahtava ja sen jälkeen oli reidet vähä niinku kipeenä.

Perjantaina kävin yhdissä kemuissa ja sieltä suuntasin Villi Väinöön kun pari kaveria Seinäjoelta oli yhtäkkii keksiny tulla sitte Helsinkiin :D Oli hauska nähdä pitkästä aikaa kun viimekerta tais olla peräti Blockfesteillä, eli ihan liian kauan sitten.

Lauantaina hyppäsin junaan ja otin kurssin kohti Hämeenlinnaa, jonne oltiin sovittu pienet kokoontumisajot entisten duunikavereitten kanssa.Mun ja Petrin junat oli samaan aikaan Hämeenlinnassa ja otettiin siitä taksi keskustaan. Ensin käytiin syömässä ravintola Hällässä ja siitä jatkettiin sujuvasti Rantakasinon ja entisen Tawastia Bankin (mikä se ny sit tällä kertaa olikaan) kautta UPiin. Kaikki Hämeenlinnassa oli jotenki iha muuttunu, tosin viimesestä kunnon vierailusta oli jo vuosi aikaa. Viimeks taisin siellä käydä joskus syksyllä pikasesti koiraa hoitoon viemässä.  Oli sairaan mukavaa nähdä entisiä työkavereita ja yökerhossa bongasin lauman muita vanhoja kavereita ja oikeestaan niiden kanssa hengaillessa meniki sit loppuilta kunnes aamuyöllä otin bussin kohti kotia kun en jaksanu jäädä kenenkään nurkkiin loisiin tai ottaa mitää hotellia.

Sunnuntaina reippaana kalastamassa Ruoholahdessa kaverien kanssa.

Tällä kertaa ei ollu nii hyvä kalaonni kun viimeks, ahvenia saatiin muutama onneks ja pari lahnaa.

 
Mun porukat oli eilen käymässä Helsingissä ja ne tuli samalla tekeen tupatarkastuksen. Väänsin niille leipiä kun kelasin et niil voi olla nälkä. Mukana ne toi paketin jäätelöö ja se täyty syödä kokonaan siltä istumalta, koska mulla ei oo ees pakastinlokeroo jääkaapissa :P Porukoita oli kiva nähdä pitkästä aikaa, mä oon nimittäin käyny viimeks Tampereella ohimennen helmikuun alussa, enkä tiedä yhtään koska seuraava kerta tulee olemaan, todennäkösesti vasta heinäkuun lopuilla. Kesä on täynnä niin paljon kaikkee muuta ja matkustaminen sinne on ihan ylihinnoteltua, melkein 80 € edestakaset matkat ja aktiviteetit siellä päässä siihen lisäks.

Illalla kävin vielä sulatteleen jäätelöitä Töölönlahdella.

Jos teillä on mitään vinkkiä ton uuden kameran suhteen niin niitä otetaan vastaan kiitos! :)

10 kommenttia :

 1. Olympuksen minijärkkärit on kehuttuja. Itellä vähä vanhempi Samsungin mini, joka on ihan täydellinen peruskäyttöön ja kuvailuun. Ei siis oo mikään ihmeellinen, eikä sisällä mitää hienouksia (muutakun wifiyhteyden). Objektiiveja myös saa aika helposti :) Tosin Olympus ja Samsung taitaa pyöriä samoissa hintaluokissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ite yhtään seuraa näitä juttuja niin en tiedä mitään noista laitteista xD

   Poista
 2. Oooo such a sexy lady.

  Kyllä sun kalenterissa on vielä Ponterosan mentävä aukko ;) "Saatanan siloaivo!"

  VastaaPoista
 3. Et oo varmaan kuullu tarkan tiketistä? Express bussilla pääsee matkustamaan stadin ja tampereen väliä alkaen 2€/suunta... Typerää maksella monta kymppiä junamatkasta, kun melkein samassa ajassa pääsee bussilla ihan muutamalla eurolla :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä ikinä, pitääpä perehtyä asiaan :D

   Poista
 4. Joo halpabussilinjoja menee jo useita :) Onnibus alotti, nykysillään myyty ulkomaille ja sen tilalla toimii OnniExpress joka tosiaan myy lippuja periaatteella mitä aiemmin ostat, sen halvemmalla saat. Vuoroja menee useita päivässä. Samaten matkahuolto myy halpoja bussilippuja, aina jokaselle päivälle löytyy joku ~10e vuoro (Hki-Tku-välillä) kun ajoista tinkii. Eli joo, halvemmallakin pääsee ;) Pysäkit on Onneilla vähän eri ku matkahuollolla eli se kandee kattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onnibussin tiesinkin mut ei se ikinä sillon oo halpa ollu kun oon jotain matkoja kattonu ja ne lähti ihan vääriin aikoihin :D

   Poista