perjantaina, kesäkuuta 13, 2014

New toys

Niinkun mainitsin viime postauksessa, se mun Sonyn järjestelmäkamera siirty sit ajasta ikuisuuteen ja Instagram -seuraajista varmaan jotku jo ehti huomata, että kävin tänään hankkimassa tilalle pari uutta lelua. Saatan olla pitkiäkin aikoja kuvailematta, enkä erityisesti nauti valokuvaamisesta, mutta tunne siitä että nyt mul ei oo kameraa (paitsi joku ylivanha pokkari) tuntu tosi raskaalta ja mun oli pakko mennä vähän nettikaupoista tutkiin vaihtoehtoja. Bongasin sit Canon EOS M -minijärkkärin joka oli halpa vaikutti iha sopivalta mulle ja pienoisella googlailulla sitä ei ihan pystyyn haukuttu niin lähdin sit metsästään sellasta. Koska oon miettiny uuden tietokoneen ostamistaki jo vaikka miten kauan ni otin sit samalla mukaan MacBook Pron jota oon kattellu sillä silmällä.

Tää kuva oli instassa.

Tietokonetta en oo vielä ottanut käyttöön, mutta kameraan tutustuin nopeesti kun oli vähän päivänvalookin jäljellä. Seuraavat kuvat on otettu sillä pokkarinraadolla, että älkää säikähtäkö :D Miettikää, että joskus joutui pärjäileen pelkästään sellasella ja oli ihan tyytyväinen sen kanssa!


 
Noin tiivistettynä paketti sisälsi salaman, objektiivin ja rungon.Kiitos ja hei vaan vanhalle läppärille. Seittemättä vuotta se jo palveli uskollisesti joka on aikamoinen saavutus ja ulospäin näytti yhä hienolta, mut viimeaikoina hitaus ja toistuvat yhtäkkiset bluescreenit on aiheuttanu sen verran harmaita hiuksia et tuli aika vaihtaa.

Koulussa me käytettiin mäkkejä ja oltiin niitten kanssa ihan mestareita, mut kun viime viikolla otin yhden macbookin syliin tarkotuksena tehä iha muutama pikku juttu, ei siit tullu yhtää mitää :D Halusin mielessäni heittää sen seinään jo suunnilleen 15 sekunnin jälkeen kun en saanu yhtä kuvaa avattua ja noin 5 minuuttia taisteltuani tyynesti laitoin läpän kiinni ja siirsin koneen sivuun välttääkseni totaalisen raivarin :D Ehkä seuraavalla kerralla oon kärsivällisempi.

Tässä vissiin tutkailen sitä uutta kameraa ja tää on sillä otettu.


Älkää välittäkö siitä mitä tuolla taustalla tapahtuu :D Testailin vaan vähän tota tarkennusta kameran kosketusnäytöltä. 

Eka kokeilukerta ei mitenkään erityisemmin mua vakuuttanu, mutta eiköhän me ehditä tutustuun iha ajan kanssa. Tässä kuitenkin olosuhteetkaan ei ollu parhaat mahdolliset mihinkään kuvailemiseen

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia :