keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2014

Viimeiset kuvat

Tässä vielä viimeiset blogissa julkaisemattomat vanhalla kameralla otetut asukuvat. Nää on varmaan jostain viime- tai edellisviikolta kun on ollut lämmin. Eilen aamulla kun heräsin, ikkunoista näky vaan pilvetön taivas ja aurinko paisto kämppään suoraan ja oli niin lämmin, et luulin jo säätiedotusten menneen pahasti vikaan mut kun pääsin pihalle niin olikin ihan sairaan kylmä ja jäätävä tuuli :D Tekis mieli suunnilleen kaivaa talvitakit esille kellarikomerosta. Mut onneks parin päivän päästä pääsee vähä lämmitteleen ja toivottavasti takasin tullessa on kesä tullut takasin.Yks mun joka kesän suosikeista on kukkamekko + farkkutakki combo. Tää mekko on löytyny jostain matkalta monta vuotta sitten, mutta tykkään siitä vieläkin tosi paljon.

Kuvausavustajatkin pääsi mukaan otokseen lasien kautta :D:D


Eilen kokoonnuttiin kavereitten kanssa kahvitteleen, koska ei tiietä yhtään millon ehditään näkeen porukalla seuraavan kerran kun melkein kaikilla alkaa lomat nyt ja kaikki suuntaa omiin menoihinsa. Kotikin pitäisi siivota, koska siellä on vielä vähän saastasta viikonlopun jäljiltä enkä tiedä mitään vastenmielisempää kun tulla likaseen kämppään reissun jälkeen. Myös pakkaaminen pitäs suorittaa. Haaveilin et olisin ehtinyt käydä uimassaki, mutta enköhän ehdi ens viikon aikana ihan tarpeeks :D

Mä muuten kävin nyt perjantaina ekaa kertaa pitkästä aikaa kuntosalilla, siis oikeesti ekaa kertaa moneen kuukauteen. Talven ja kevään aikana oli niin paljon kaikkee kiinnostavampaa: juoksukoulua ja muuta juoksemista, uimista ja tankotanssia (+ tietty kaikkee sikailemista) ettei vaan oikein toi sali kutsunu missään vaiheessa. Tein nyt vaan hyvin hillitysti jalkoja kun en uskaltanu alkaa repiin pitkän tauon jälkeen täysiä, keskiruumista rääkkäsin sit vähän enemmänkin ja se oli ikään ku virhe. Ensin pari päivää kunnolla kipeenä oli reidet, kyljet ja perse, mut toissapäivänä (kyllä, vasta maanantaina) mun ylemmät vatsalihakset oli niin kipeet et sisäelinkarttoja ja oireita googlailemalla diagnosoin itelleni jo mm. sepelvaltimotaudin ja haimatulehduksen ja olin viittä vaille valmiina lähteen lääkärille :D Sängystä nouseminenkin tuotti vielä eilen aamullaki niin paljon tuskaa, että ois tehny mieli vaan maatua sinne koko päiväks.
 
Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on?
 

10 kommenttia :

 1. Ihana kukkamekko:) näyttää todella hyvältä farkkutakin kanssa

  VastaaPoista
 2. Kivaa matkaa! Varo manoliittoja. Niitä voi yllättäen löytyä jopa vuodevaatteista ja niistä on vaikea päästä eroon.

  VastaaPoista
 3. Että osaa olla ihana tuo mekko, oon itelle etsiskelly hyvin pitkälti samanlaista.. Eipä ole vielä tärpännyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tärppää pian kun nyt paremmatkin kelit alkaa vissiin taas! :)

   Poista
 4. Ootko koskaan kertonut minkä tyyppistä työtä teet? Ei tarvi kertoo missä oot töissä mutta mua kiinnostais hirveesti millä alalla oot tai millasta sun työ on! Teetkö jotain toimistotyötä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kertonut, entisestä työpaikasta joskus tainnut mainita :)

   Poista