maanantaina, heinäkuuta 28, 2014

Grillauspäivä

Mun loma on lähteny käyntiin ihan sairaan hitaasti, en oo saanut tehtyä oikeestaan yhtään mitään :D Ei sillä, että mun tarvisikaan mitää erityistä tehdä mutta lomailu ei vaan sovi mulle. Perjantainakin vai koska heräsin joskus yhden ja kahden välillä pää märkänä hiestä, söin ja olin nii rikki jo pelkästään siitä et jouduin menee takas nukkuun :D Ja päivistä oon ihan sekasin. Koska kolme viikkoo toimettomana ois mulle ihan liikaa niin buukkasin itelleni keikkatyön keskiviikosta sunnuntaille ja ens viikolla yritän käydä vihdoin ja viimein Tampereella.

Ollaan löydetty hyvä kalastuspaikka Jätkäsaaresta ja viime viikol saatiin idea että mennään sinne koko päiväks grillaan ja onkimaan. 

Täysin mutkattomasti ei päästy perille. Oltiin nukuttu tosi myöhään, meillä oli ihan sairaasti kamaa mukana ja piti vaan nopee käydä ostaan uus onki hajonneen tilalle Ruoholahden Citymarketista mut sit ku sinne asti päästiin ni sesonkihan on tietty ohi eikä mitään kyseisiin laitteisiin viittaavaakaan koko kaupas. Eli toinen joutu lähteen takas keskustaan kalastusliikkeeseen :D

Löydettiin kaupasta kätevä sankogrilli joka oli halpa, kestävä toisin ku kertakäyttögrilli ja pieni toisin ku normaalit pienet pallogrillit. Ton saaminen syttyyn olikin sit ihan toinen juttu. "Aamupalaks" paistettii lättyjä.

 Sit grillattiin makkaraa ja kasviksia.

Miikakin tuli jossain vaiheessa seuraks.  Ja pari mopsia.

 Ja Miika paisto lisää lättyjä.

 Ja saatiin kalaa.

Koirakuvia ei voi olla koskaan liikaa.

Sit kuunneltiin reggaevirsiä. Siis oikeesti toi yks oli löytänyt virsistä jotain reggaeversioita. Ei paha.
Sit grillattiin vielä lisää, pihvejä, perunoita, maisseja ja sieniä... Olin koko päivän ihan täynnä mut silti oli pakko ahtaa vaan lisää :D

Me lähdettiin pois vasta jollain yöbussilla ja sillonki oli vielä ihan lämmin, kaverit ehti lähtee vähän aikasemmin kun kaikilla on tietty keskellä viikkoo omat menonsa :)

Vieläkö jaksatte helteitä?

12 kommenttia :

 1. Teillä on ollut kivaa ja tuskasta ku joka paikassa kuuma.Jos töissä ja kotona ois viileempää kestäisin =)

  VastaaPoista
 2. Kihhih oli ihan super päivä! Kiiitos siitä teille raksut. <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo ne on niin ihania vaikka röhkiikin tosi paljon :D:D:D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eeen ku muuten kutsun vaan yhtä miestä poikaystäväks :D

   Vastaus: Kyllä seurustelen :D

   Poista
 5. Ihana viritelmä ton paistinpannun kanssa :D

  VastaaPoista
 6. Tätätuleevieläikävä(:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella varsinkin! :I Sillon sit uudet kujeet ;)

   Poista