perjantaina, heinäkuuta 18, 2014

Ostohyvitys.fi -jäätelökamppis

Ostohyvitys.fi laittoi alkuviikosta käyntiin jäätelökampanjan, joka on voimassa heinäkuun loppuun asti! Kampanjassa uudet ja nykyiset käyttäjät saavat ilmaisen jäätelötuutin, kun he keräävät bonusta verkko-ostoksistaan.


Niille, joille palvelu ei ole ennestään tuttu niin tässä lyhyt briiffi: Ostohyvitys on täysin ilmainen palvelu, jonka kautta voi kerätä bonusta verkko-ostoksista, eli nettikaupoissa shoppaillessa saa puhdasta rahaa takasin tililleen. Kuulostaa melko hyvältä, eikö?

Kampanjan sivulle pääset TÄSTÄ.

Bonusta saa tällä hetkellä 566 verkkokaupasta, joiden joukossa on mm. Nelly.com, Yves Rocher, Zalando, Fitnesstukku, Brandos, Fashionstore, Asos, Rapunzel of Sweden ja Bubbleroom ja bonusta saa myös esim lentolipuista ja hotelleista.

Näin yksinkertaista se on:
1. Liity palveluun ja etsi kiinnostavat tarjoukset.

2. Siirry nettikaupan sivuille Ostohyvitys.fi:n kautta, jotta ostohyvitystä voidaan maksaa!

3. Voit pyytää bonusten siirtämistä pankkitilillesi, kun olet kerännyt tilitysrajan ylittävän määrän tilityskelpoista bonusta. Tilitysraja on yleensä 15 euroa.

Esimerkiksi 250,00 € tilauksesta Zalandolle saa hyvitystä 10 €.


Kampanja on voimassa vain heinäkuun loppuun asti, joten liity heti!

2 kommenttia :

  1. Heips, voisitko tehdä jonkun vastaavan tilannekatsaus postauksen silareista? Siis tyyliin, et miten se paraneminen sit suju lopulta ja onko olo nyt niinkun mitään leikkausta ei olis ikinä tehtykään? Ihan vaan mielenkiinnosta, jos samaan tilanteeseen joskus päädyn! :-) Toki ymmärrän jos et kyseistä aihetta haluu enää blogissa käsitellä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä mut oikeesti sen vikan postauksen jälkeen ei mikään oo muuttunu mihinkään suuntaan, eli kannattaa lukee sieltä mun fiiliksiä! :) Siitä on nyt kohta 1,5 vuotta ja kyl ne on iha osa mua ollu jo vaikka miten kauan, eikä mitää komplikaatioita itelle oo syntynyt :))

      Poista