perjantaina, heinäkuuta 25, 2014

SSF14

Kesäloma alkoi perjantaina hienosti Summer Sound -viikonlopulla, mutta sieltä mulla ei paljon kuvia ole. Kamera ei ollut menossa mukana koko viikonloppuna ja puhelimesta on muisti täynnä enkä muista näköjään ikinä tyhjentää sitä XD 

Kuitenkin vaik lomalla oonkin niin nopee puhelinkuvapäivitys viime viikonlopulta. Kävin töiden jälkeen nopee rääpimäs jotain meikkejä naamaan ja lähdin kaverin kanssa istuun pihalle ja odotteleen Ainon junaa. Kun ystävä oli poimittu matkaan, suunnattiin mun luo.

Perjantain asuna oli Fight Back -teepaita jonka särjin topiks valkoisten shortsien ja punaisten tennarien kanssa. Tuollahan ei mitään korkokenkiä käytetä :D 

Lauantaina kun selvittiin oloista (huom itsehän olin ollut 2 viikonloppua selvinpäin eli vähä heikotti) lähdettiin kaupungille kierteleen hetkeks. Mun jalat oli niin rikki ja väsytti et ei jaksanu kiertää kun ne tärkeimmät puljut läpi. Huomaa ehkä hienoin GOT paita ikinä ja eriävää mielipidettä en hyväksy. 

Illalla tapoin poikaystävän paidasta itelleni topin ja taas mentiin. 

Perjantaina ei otettu laukkuja tai mitään mukaan alueelle, mut la vähän huvitti ottaa muutama kuva mitä puhelimen muistiin enää mahtui.

Sunnuntaina halusin nähdä muutaman esiintyjän ja koska molemmilla oli jo hirvee ikävä kun oltiin ehditty näkee viimeks eilen niin ilmoitin sit poikaystävälle että sen velvollisuus on tulla mun seuraks, koska kaikilla muilla oli vaan kahden päivän lippu enkä tietenkään yksin ajatellut mennä paikan päälle :D bf teki sporassa valotikuista hienon kampauksenkin mulle, mutta ne otettiin portilla pois koska "maailmanluokan tähden toive". 

Mentiin vähä 12 jälkeen paikalle kattoon Eric Prydziä ja vähä ihmettelinkin et aika outoo musiikkia soittaa ja lopulta paljastu et se oliki perunu ja siel soitti Axwell sen sijaan :"D eipä siinä, hyvä keikka ja vähä jäi syömään että Tiesto soitti vaan uutta settii mut hyvä mieli jäi silti.

Jossain vaihees viikonloppua mua alko sattuu sisäelimiä hirveesti ja varasin sunnuntaiaamuna itelleni maanantaille lääkärin, maanantaina joka tietty oli eka oikee lomapäivä heräsin hirveissä tuskissa ja vollotin pari tuntia odottaen lääkäriaikaa ja diagnosoiden itelleni munuaissyövän ja puolet koko maanantaista meni sit työterveyden kanssa vehdaten. Sain antibioottikuurin tulehdukseen testien jälkeen ja taas ollaan elävien kirjoissa!

Tällänen pikanen tänää, katotaan miten lomilta ehtii taas blogin pariin! ;)

14 kommenttia :

 1. Meinasin pari kertaa vklp aikana tulla moikkaan kun tulit vastaan :D kovat oli bileet ja Weekendii venates. Ootko sinne tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Haha oisit tullu moikkaa :D Weekendiin tulossa myös, ehkä siellä nähdään! :))

   Poista
 2. Meikki tutoo noista silmämeikeistä, upeeta !

  VastaaPoista
 3. Mistä GOT paita?! Hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebayn ihmeellisestä maailmasta, ehkä 3 e :D Oli myös muita ja joutuu ehk ostaan house Starkin :D

   Poista
 4. Kesän kuumin päivä!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä näytät iha hullulta nois meikeissä :D

  VastaaPoista