lauantaina, elokuuta 16, 2014

Heinäkuun leffat

Parempi myöhään kun ei milloinkaan? :D Tässä nyt kuitenkin heinäkuussa katotut leffat:
 
 
 
...
 
 

TADAA!
Aika hiljasta :D
 
 
 
Ei vaan tullu katottua mitään.

MUTTA sarjoja tuli sit kytättyä sitäkin enemmän sillon kipeenä maatessa ihan telkkarista. Oikeesti en telkkariakaan kato käytännössä ikinä, mut nyt oli siihen hyvä mahdollisuus.

Mm seuraavia sarjoja tuli kytättyä muutamien jaksojen verran:
 
 
Sinkkuelämää

Kuva täältä
 
Ite en oo ikinä ollu mikään varsinainen fani, esim ne dvdboksit ja muut ei vois vähempää kiinnostaa. Kuitenkin aina jos tv on päällä ja sinkkuelämää sattuu pyörimään niin katottua tulee ja tykkään kyllä. Samat jaksot nähty moneen kertaan mut ei välii.

 
 
Poliisit


Kuva täältä
 
Suomen poliisit. Ei se kai sen kummempia selittelyitä kaipaile :D

 
 
Fat Cops

Kuva täältä
 
Kun tää pamahti ruudulle nii ekana heräs kysymys et TODELLAKO. Ei kovinkaan mieltäylentävä katselukokemus ja ei ainakaan herätä luottamusta virkavaltaa kohtaan.
 
 

Suomen Huutokauppakeisari

Kuva täältä
 
Ihan mukavaa katottavaa, ei herätä suurempia tunteita. Siinä on välillä jotain ihan ihme juttuja, kerran siltä pariskunnalta joku äijä kysy et eikö teillä pitäis olla jo lapsia, niin se mies vastas et "lasken aina lakanoille" ja sit keskustelu jatku ihan normaalisti. Jäi vähä hämmentyny olo.
 
 
Sit joku sellanen jenkkisarja, vähän saman tyyppinen. Sellanen mies käy pöyhiin jotain vanhoja latoja ja rakennuksia, löytää sieltä kaikkee rojua ja neuvottelee niille hinnan ja myy ne eteenpäin. Tai siinä aina siis kerrotaan et paljon voittoo se niillä tekis jne. Sit jonkun hienon jutun se voi kunnostaa ja sit se saa siitä ihan megavoitot xD Myös asiaohjelmia ja dokumentteja on tullu katottua.


Eli näinkin jännittäviä! Millasia sarjoja te katotte tai mitä leffoja on tullu viimeaikoina katottua?

2 kommenttia :

 1. Mä oon kans välillä seuraillu Sinkkuelämää, sitten yritän välillä katella jotain Brittisarjoja jos niitä sattuu tulemaan. CSI:n tyyliset ohjelmat kiinnostaa, samoin varastojen metsästäjät, matkalaukkujen metsästäjät ym..

  Yöllä jos en saa unta niin mulla pyörii telkussa Disney Chanel :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool, mulla ei näykkään Disney Channelia :D

   Poista