lauantaina, elokuuta 30, 2014

Itämeren aalloilla

Poikkesin tiistaina kaverin kanssa Tallinnassa ihan perus kaavalla: ensin kierrellään pakolliset kaupat ja sit kahlataan ruokakaupassa :D Vaikka näillä reissuilla pidän aina mahdollisimman vähän tavaraa mukana, otin tällä kertaa kamerankin mukaan et voi olla sillee turistimeiningeissä.

Ekana käytiin survaseen jotain aamupalaa naamaan ja pitään pieni neuvottelu päivän agendaa silmälläpitäen. Ite menin terveellisellä linjalla, eli perus sämpylää ja pullaa :D


Sit siirryttiin hyvin äkkiä siihen olennaiseen, eli kiskoon siideriä ja seuraan aamutansseja.

Näytin kamalalta.

Normaalisti ollaan otettu niitä muutaman tunnin maissaoloja mut täl kerral otettiin myöhäisempi paluu niin ehdittiin vähän kierteleen ja syömään kiireettömästi ravintolassa ettei tarvi mennä hirveellä rynnäköllä. 

Virossa on yks vika, siellä on aina ihan perse keli kun eksyn sinne. Tälläkin kertaa vettä tuli välillä enemmän ja välil vähä vähemmän niin ei voitu nauttii mistään terassihommista.

Mulla ei ollu mitään erityistä metsästettävää mielessä, mutta jotain pientä tuli kannettua kotiin asti.

Ostin pullon viinaa, muutaman litran halpaa viiniä ja sangriaa, Smirnoff icee ison pullon ja pari melonibreezeriä. Sit noissa kemikaaliosastoissa aina villiinnyn ja mulla on pakkomielle hamstrata sieltä jotain saippuoita/suihkugeelejä/shampoita jne mitä ei jostain syystä oo Suomessa. Kävin ihan mielenkiinnosta just laskemassa että mulla on kotona 'kylpyhuoneessa' 19 pulloo suihkusaippuaa. Ja siihen lisäks hiusshamppoot, hoitoaineet ja kuorintavoiteet. Niin ja poikaystävän luona on muutama pullo. Vaatekaupoista en löytänyt mitään muuta kiinnostavaa kun miesten osastolta Bershkasta Captain America T-paidan, josta unohdin ottaa kuvaa. Ajattelin raadella siitä topin ehkä.

2 kommenttia :

  1. Kivoja ostoksia ja harmi että oli huonot kelit.Mie olin just puolison kanssa tallinnassa.Mentiin torstaina ja tultiin eilen oli yllättävän hyvä ja lämmin keli =)

    VastaaPoista