tiistaina, elokuuta 12, 2014

Manses ja sielläpäin

Kävin viimeviikolla tehokkaalla pikavisiitillä Tampereella kun edellisestä kerrasta oli ehtiny vierähtään jo puol vuotta :D Hups :D Tai oikeestaan olin siellä vähä paremmin ja pidempään joulun alla, sit tammikuun lopussa kävin nopeesti ja helmikuussa ohikulkumatkalla kun olin menossa isoisän 80-vuotis syntymäpäiville Tornioon. Yks syy minkä takia ei oo hirveesti kiinnostanu käydä on se, että junat maksaa suuntaansa halvimmillaan ~25€, mutta sit jos haluat jollain tietyllä mennä niin saatat joutua pulittaan matkasta melkein 40 euroo :D Koska mulla oli loma, eikä niin väliä et mihin aikaan sitä lähtee niin vilkasin Onnibussin hintoja ja aikatauluja ja kun edestakainen matka irtos 13 eurolla niin mulla meni iha plasmat sekasin.

Sitäpaitsi bussi oli kiva: oli wifi, pistokepaikat ettei akku pääse loppuun kesken, ilmastointi ja siistit punaset nahkapenkit. Veikatkaa miten paljon huvittaa jatkossakaan käyttää tota junaliikennettä? :D

Tiistaina puolen päivän maissa taiteilin itteni ensin äitelle, pikkuvelikin tuli jossain vaiheessa kun oli saanu muuttopuuhiaan hoidettua kun se oli just sinä päivänä muuttamassa ja lähettiin sit kolmistaan vähän ajeleen iha muuten vaan kun oli niin kiva keli.


Ajeltiin kauemmas sivistyksen parista, Hämeenkyröön (kai?) ja käytiin kattoon teletappimaata.Siis toi on ihan keskellä-ei-mitään, hyvin kaukana mistään älyllisestä elämästä ja vissiin joku taideteos.


Siellä on tunneleita ja mäkiä ja lampia.
Pällisteltiin vaan siellä ihan turisteina.

Siitä jatkettiin matkaa toiselle samaan kastiin kuuluvalle luomukselle, joka on vaan vuori täynnä puita XD
Tuolla oli niin kuuma ettei jaksettu lähtee rämpiin syvemmälle.

Illemmalla mentiin käymään vaarilla ja sieltä menin sit iskälle yöks. Iskän luota löysin myös tälläsen kaverin:


Isi oli hakenu Dominon mummilasta kun ajatteli et varmaan haluan hengailla sen kanssa. Domino sekos ihan täysin kun näki mut ja niin taisin kyllä mäkin :D Oli ollu vähän ikävä!

Domino oli ihan yhtä ihana kun aina. Ulkona oli lämmintä varmaan 30 astetta niin toinen nukku päiväunia peittojen alla sohvalla :D Ok, sisällä on tietty ilmastointi ja mukavan viileää.
Iltapäivällä me lähdetiin kaksistaan mummille.

Sinne sit jätin Dominon taas ja lähin ite busseileen takas himaan.

Mä olin tosi tyytyväinen tohon Onnibussiin ja jatkossakin meinaan ekana tsekata sen vaihtoehdon kun jonnekkin pitäis päästä. Onko teistä joku testannu sitä tai ottaako jotain muuta yhtä paljon päähän junalla matkustaminen?

14 kommenttia :

 1. Eb:llä pääsee vielä halvemmalla, jos varaa ajoissa nii tre-hki meno-paluu yhteensä 4e eli 2e per suunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa 4 eurolla :D Lol vähä halpaa! Itseasiassa nyt kun tuli mieleen niin en ookkaan ikinä käyttäny Eb:tä :O Aina vaan matkahuoltoo ja kai ne on eri asia?! :D Täytyy ottaa toikin vaihtoehto huomioon jatkossa!

   Poista
 2. mun yks kaveri on töissä onnibussin asiakaspalvelussa ja se aina bongaa mulle halvimmat menopaluut tre-hki. Yleensä matkustan euron suunta ..hyvät bussit ja halvat hinnat! :D

  VastaaPoista
 3. No itse asiassa onnibussilta saa halvimmillaan tre-hki menopaluun 2e:lla, eli 1e/suunta :) toki täytyy ostaa tosi hyvissä ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo kyllä hinnalla pilattu :D Voisi melkein lyödä vaan päivät hyvis ajoin lukkoon jatkossa ja ostella lippuja :D

   Poista
 4. Miulla kanssa tuli teletappi-kukkulat mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyl just sellaset, mitä nyt vähä kuivuneet kun ei oo paljo satanu vissii :D

   Poista
 5. Mä kävin just alkuviikosta Turussa ja hoidin kulkemiset Onnibussilla. Menolippu 4€ ja paluulippu 1€ että ei voi valittaa :D Eikä tartte kahta kertaa arpoo, meneekö junalla vai Onnilla.. Lisäksi ne bussit oli kyllä tosi hyvät, siistit ja ilmastoidut. Ehdottomasti kannatan Onnibussia jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä ollu kallis :D Ite oon kans sen kannalla jatkossaki!

   Poista
 6. Meidän pitää joku päivä mennä yhdessä Tampereelle Onnikalla jos se on noin halpaa!! Sinne bailaa! ^^' ja mäki haluun kokea teletappilan! :D Vähän siiiisti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin täytyykin mennä! Mutta tonne teletappimaahan onki sitte vähän vaikeempi päästä ilman autoo! :D

   Poista