keskiviikkona, elokuuta 13, 2014

White sheets

Kun makaa kotona neljän seinän sisällä viikon verran, eikä saa tai jaksakkaan liikkua oikein minnekkään, sitä alkaa kiinnittään huomiota mitä mielenkiintosimpiin juttuihin. Sain pahoja mielenterveysongelmia esim siitä, miten oksettavalta petaamaton sänky ilman päiväpeittoo näyttää kun lakanat ja tyynyliinat on ihan eri paria ja se vastenmielinen runkopatja (tai siis tässä tapauksessa se ite sänky) vasta hirveen näkönen onkin. Harmittaa oikein etten huomannut ottaa kuvaa.

Päiväpeitolla voi onneksi piilottaa kaiken.

Siinä innostuin et helppo juttu, käynpä nopee tos kaupoilla, ostan halvat valkoset liinavaatteet ja sellasen helmalakanan petarin ja runkopatjan väliin ni kiva tulee. Ja paskat :D Helmalakanaa löyty vaan luonnonvalkosena ja sellasia kulmalakanoita puhtaanvalkosena. Tyynyliinojakin oli mutta pussilakanaa tai sellasta settiä ei minkään näköstä? Kiersin läpi kaikki kaupat keskustassa, mistä ois voinu kuvitella tollasia löytyvän mut ei sit missään. Jotain pellavajuttuja ja 200 € Balmuirin pussilakanaa ois kyllä löytyny vaan niissä ei paljoo naurata kun vaikka syö sängyssä ja ruuat kaatuu päälle :D

Turvauduin sit siihen viimeiseen mutta varmaan vaihtoehtoon ja poikkesin Ikeassa, josta löysinkin loput tarvittavat. Pussilakana + tyynyliina 13e ja kaksi kahden kappaleen tyynyliinapakkausta yhteensä ehkä kympin koska mulla on sängyssä 5 tyynyä.Hyvä tuli.

Sain verho-ongelmankin ratkastua vihdoin: ostin tollasen suihkuverholle tarkotetun tangon, joka ei tarvi mitään kiinnitysvälineitä vaan pysyy jollain jousisysteemillä paikoillaan ja laitoin sen tonne syvennykseen. Verhotankoa tossa ei vissiin oo ikinä ollut, eikä sitä siihen oikein fiksusti saisikaan kun seinässä menee sellaset jännät kulmat epäsymmetrisesti. Onhan tossa sälekaihtimet, mutta tykkään hirveesti verhoista. Ne on parhaimmillaan tosi näyttäviä.


Verhot olis tietysti voinu silittääkkin ennen asentamista kun ne on tuolla yli 4 kuukautta lojunu kaapissa, mutta en jaksanu. Pääasia et sain laittaa noi tupsut :D

Muutenki iski kauhee vimma vähän parannella sisustusta, tauluja ainakin haluaisin hankkia ja jotain muuta kivaa mut näiden kanssa oon nyt hetken tyytyväinen. Mitä tykkäätte lopputuloksesta?

10 kommenttia :

 1. hienon näköistä on! Hei, voitko laittaa tarkemman kuvan tosta suihkuverho tanko jutusta, pähkäilen itse myös vaan sälekaihtimien kanssa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin laittaa täs lähitulevaisuudessa! :)))

   Poista
 2. Heippa!
  Saisinko kysyä että mistä olet hankkinut tuon boksin? (Ilmeisesti meikkejä pitää sisällään) kun itsekin juuri tuon tyyppistä etsiskelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sen perintönä mun kampaajakaverilta ja se on jostai tukust vissii ostanu, mutta siis Bauhaussista/K-Raudasta/ClashOlsonilta vaan työkalupakkia kehiin, ne on ihan yhtä hyviä :))))

   Poista
 3. etkö pessyt lakanoita ennen käyttöönottoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, emmä harrasta sellasta ikinä :D Aina heti käyttöön vaan :D

   Poista
 4. ikeastako löytyi toi helmalakana? mihin hintaan? Itse myös metsästänyt ja jumalauta niitä hintoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmalakana oli Sokokselta vai Anttilasta :/

   Poista