perjantaina, syyskuuta 26, 2014

Arkea parhaimmillaan

Poikkesin keskiviikkona iltapäivällä ravintola Brondassa jossakin asiakastilaisuudessa. Itse Tomi Björck ja Matti Wikberg (ne omistaa ton ravintolaketjun) oli siellä kertomassa ravintoloistaan ja syötiin siellä sit tollasia tapasjuttuja ja jälkiruuaks ihan mieletöntä tiramisua. Jälkkäriäki jouduin syömään kaksin kappalein kun oli niin hyvää etten yksinkertasesti voinu vastustaa :D


Eilen torstaina oli kelinsä puolesta ehkä rumin päivä mitä ikinä voi olla. Sen aiheuttamaa tuskaa lievitti lounas Factoryssa Oonan kanssa.Päivän asukuvat olis EHKÄ kannattanut ottaa ennen lounaalle lähtemistä, eikä heti sen jälkeen. Niille jotka ei mestaa tiedä niin Factoryssa on ihan mieletön ns. kotiruokalounasbuffet alle kympillä arkisin (viikonloppusinki vissiin mut vähä kalliimpi jos oikein muistan) ja se ruoka on oikeesti taivaallista ja sitä on montaa eri lajia. Tällä kertaa kahmin lautaselle fetasalaattia, sämpylää, focacciaa, tonnikalasalaattia, jotain lihasalaattia, kermaperunoita, uunilohta ja sieni-kesäkurpitsagratiinia. Haikailin vielä uunimakkaran ja lihamurekepihvien perään mut ne ei ois enää millään mahtunu. Kärsien jouduin vielä hakeen jälkkäriks kasan lättyjä, jäätelöö ja hilloo. Loppupäivän olin ihan lamaantunu koomas noista ruokaövereistä.


Paita, housut ja takki /H&M
Saapikkaat /Seppälästä

Noi saapikkaat on monta vuotta vanhat, mutta pari vuotta ne oli poissa käytöstä korkolapun puuttumisen takia. En millään raaskinut heittää niitä pois kun ne on muuten tosi hyvät, joten kiikutin ne joskus keväällä suutarille ja niistä tuli kuin uudet :)

Ps. Hankin salaa sille mun yhdelle duunikaverille lahjaksi sen Tokio Hotel teepaidan ja vein sen hänen pöydälle odotteleen saikulta palaamista. Tais ilahtua kun veti paidan heti päälle töihin tullessaan ja piti sitä koko loppupäivän :D Puumaleima tuli otsaan siis :D


PSPSPS! Kuten huomaatte, blogin ulkoasu on muuttunut. Tää sekoilee aika urakalla mut älkää välittäkö, fiksailen sitä pikimmiten. Näyttääkö toi banneri tutulta? Mullahan oli joskus vuosia sitten samanmoinen ja olin jo pitkään kaivannu sitä takas. Palaan tähän aiheeseen ehkä myöhemmin :)

6 kommenttia :