torstaina, syyskuuta 18, 2014

Habitare 2014

Puhun kokoajan matkamessuista ja tähänki meinasin kirjottaa jotai et käytiin matkamessuilla.... Mut niin käytiin siellä Habitare messuilla Leenan kanssa sunnuntaina. Otin hirveen paljon kuvia siellä, mut koska tosiaan en kaikkia jaksa muokkailla ja tänne laittaa niin tässä nyt omia suosikkeja :)

 Mentiin tonne jo aamupäivällä ennen yhtätoista ja sillon tuolla oli mukavan avaraa, ei tosiaan niin täyttä kun siellä matkamessuilla joilla käytiin viimetalvena / keväällä.

 5 min messuja ja ostin jo tollasen ison peilin Jyskin pisteeltä, makso vaan 36 euroa. En tiedä millä saan sen raahattua kotiin Tammistosta kun se sinne tulee, mutta se on sitten sen ajan murhe :D:D:D

 Me saatettiin rakastua tohon sohvaan mut se oli vähän kallis meidän makuun. 10 000 e.


 Yks mielenkiintosimpia juttuja tuolla oli tollanen tussitaulumaali :D Ei sillä et kotiin haluaisin tota, mut toimistolle tms vois olla aika näppärä. En edes tiennyt tollasen olemassaolosta.
 Romutaideosasto oli ilmeisesti muutaman muunkin mielestä kiinnostava, toi nimittäin kuhisi porukkaa niin ettei sekaan meinannu sopia. Hienoja juttuja siellä olikin. Tuoksuliljoja olis saanu upeita kimppuja tosi halvalla, mutta en millään viittinyt alkaa raahaan niitä kotiin asti. Jälkikäteen kyllä jäi harmittamaan. Noi kaikki valojutut oli kiinnostavia. 


 Kylppärit, saunat ja paljut oli ihan lemppareita.

 Pakko myöntää et rakastan rosetteja. Hommaan joskus kämppään nii viimesen päälle lattialistat ja ovenkarmit ja tollaset kunnon rosetit kattoon lamppujen ympärille :D Ps. näin jo sieluni silmin miten mun ystävä Jarmo just oksensi kun tein tän tunnustuksen.


 Tuoksukynttilät, diffuuserit, saippuat, huonetuoksut = rakkautta.


Yläkerrassa olis ollut vielä joku antiikkimyyntijuttu, mut sinne ei sit menty kun molemmilla oli jo nii nälkä et oli pakko jatkaa matkaa poispäin hallilta. Hirveesti tuolla oli kyllä nähtävää ja ois siellä varmaan pidempäänkin viihtynyt.

Kävikö teistä joku messuilla?

9 kommenttia :

 1. Hommaan just tollasen peilin meidän työhuoneeseen kun maalaan seinät siel ja pykäilen siitä mulle sellasen nätin tankoiluhuoneen! Mikä ton normihinta oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa hyvä !!!!!!!!!!!! :)) Normaalisti se on jyskissä vissii 80 tai 90 €, Ikeassakin on tollasia isoja ja ne taitaa olla 70 € jos oikein muistan tai 80 € en tiiä. Ei ihan halpoja :I

   Poista
 2. Nätin peilin oot hankkinu ja ei tullu käytyy messuilla

  VastaaPoista
 3. Aaaah rakastan tuota kirjahyllyä!! :O

  VastaaPoista
 4. Liitutaulumaalista ja magneettimaalista oon kuullut aikaisemmin, mutta toi tussitaulumaali on ihan uus. En mäkään välttämättä himaan sellaista haluais tai eihän sitä koskaan tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Joo ei se kotona välttämättä niin tarpeellinen oo, hauska kylläkin! :D

   Poista
 5. Muistatko minkä firman toi epäsymmetrinen kirjahylly oli? :)

  VastaaPoista