sunnuntaina, syyskuuta 14, 2014

Kaikki hukassa

Mä oon ehkä maailman paras hukkaan kaiken näköstä. Kuukaus sit hukkasin lompakon ja puhelimen, tällä viikolla kääntelin kämppää ympäri ämpäri vaatekaappeja myöten ettien vanhan tietokoneen laturia, joka loppujen lopuks löyty yöpöydän alta vaik sinnekkin olin kattonu ainaki 30 kertaa. Perjantai-iltana en löytäny röökiaskia mistään. En mistään ja lähialepakin oli menny kiinni just vartti sitten. Hädän hetkellä muistin keittiön kaapissa hengailevan DIY-röllöaskin.

Sätkien kääriminen on köyhille, jos ei oo varaa ostaa valmiita röökejä niin ei tarvi sitten polttaa ollenkaan. Näistä aineksista taiteilin sit niin viimesen päälle laittoman näkösen kääryleen, että poltellessa aloin jo venaileen Aarnioo paikalle ja lähin sit harmistuneena Delishiin shoppaileen kun toi kääriminen ei ollu tosiaan mun juttu.

Kuin moni on nähny ennen tällästä tee-se-itse -askia? No en ollu minäkään tätä ennen. Tää vaan pölähti Mallorcalla mulle automaatista kun hermostuneena tivasin tarjoilijalta että onko koko automaatissa mitään sinistä ylipäänsä jäljellä kun olin jo kaikki napit mielestäni painanu läpi eikä mistään tullu mitään. Avatessa meinas tulla itku :D

Mut tässä viihdykkeeksenne torstaipäivän asu:

Mites toi ilme? Näytän Frankensteinin hirviöltä XD


bleiseri /H&M
paita /Bershka
hame /Vila
kengät /Guess

Toimiva kombo, teepaidan vaihtamalla menis melkein mihin tahansa tilaisuuteen.

Onko teistä joku kova hukkaan omaisuuttaan?

Entä mitä pidätte asusta?

18 kommenttia :

 1. Ihastelen sun tyyliä todella paljon ja haluaisin käyttää saman tyylisiä vaattieta kuin sinä.
  Mutta tässä saa ensin laittaa kropan kuntoon ennen kuin kävisi pienessä mielessä. Ja tietenkin täytyy odottaa ettei tuo mun sotta pytty 7kk ikäinen tyttö sotkis enää niin pahasti mun vaatteita niin sit voi myös panostaa enemmän pukeutumiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sovellat vaan vähän, helppoja materiaaleja kehiin niinku vaikka collegekankaisia bleisereitä ja hameita, joustavia farkkulegginssejä tms ja topit ja teepaidathan voi olla mitä trikoota tahansa! :) Eiköhän niillä pysy sitten tytön perässä kun se tosta vähän kasvaa ja ehtii joka paikkaan ennenku silmä välttää :P

   Poista
  2. Toivottavasti niistä oli mitään iloa! :3

   Poista
 2. Kroppaa katsoessa pelmahtaa mieleen yksi yhdyssana: laihaläski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etuliitteen tosta yhdyssanasta voi iha huoletta poistaa :D

   Poista
  2. Kun on massaa on inertiaa ja inertia tekee hyvää.

   Poista
  3. Ku inertia on sitä, että massa pyrkii säilyttämään senhetkisen liiketilansa, nii mä aattelin: ku kaks puolikimmoisaa massaobjektia kohdistaa voimavektorinsa toistensa massoihin, nii suuremman massan inertian takia tää voimavektorien vaikutuksen suuruus ja kesto on pitkäaikaisempi ku verrokeilla ja se tekee hyvää tai jopa parenpaa.

   Poista
  4. No niillähän on sit vissiin erinomainen synergia :3

   Poista
 3. Musta tuntuu, että aina kaikki mitä tietyllä hetkellä tarvitsisi, on aina hukassa. En vaan tajua. Oli se sitten joku tärkee paperi tai joku enemmän tai vähemmän tärkee tavara, eikä sitä löydy mistään. Yleensä ne sitten löytyy vielä jostain pinosta tai muusta paikasta minkä on jo sata kertaa penkonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aina se mitä just tarvitsee on hukassa! :D Ja löytyy just sieltä missä sen pitääkin olla suunnilleen xD

   Poista
  2. Mä oon just siivoillut vanhoja laskuja, että niillä saa lämmitettyä taloa :D. Mulla oli tommonen yks hylly niitä täynnä. Tyhjensin ton hyllyn ja löysin niiden alta Stadiumin kortin jonka tilasin joskus viime vuonna. Muistan, kun piti viime syksynä lähteä hakemaan Stadiumista kenkiä enkä löytänyt sitä korttia. Onneksi sinne pysty sanoo nimen, niin sai alennukset. Ihan kiva kuitenkin, että se edes nyt löytyi.

   Poista
  3. Hyvä et löyty mut tosi kätevä et nimen kanssa myös sai sit kassalta, tollanen sais olla joka paikassa! :)

   Poista