maanantaina, syyskuuta 08, 2014

Loppuviikko

Mun viikonloppu oli pitkästä aikaa jotenki aktiivinen. Tuntuu et kaikki viikonloput on vaan dokaamista ja darras makaamista tai sit tota jälkimmäistä ilman darraa :D Tai sillai et ei tuu vaan käytyä missään.

Perjantai alkoi kivasti kun heti aamulla töissä mua vastaan tuli tällänen ihana:

Jossain vaiheessa päivää huomasin et kaikki muut oli laittanu sen kanssa selfieitä Instagramiin ja tulin niin mustasukkaseks et etin ton käsiini välittömästi ja laitoin duunikaverin napsiin kuvia.
 
Tuli hirvee ikävä omaa koiraa.

Töiden jälkeen kävin nopee vähän kaupoilla, mutta en ostanut itelle mitään ku Lushista yhden saippuan. Eli aika halpa reissu :D


Meillä oli ajatuksena mennä poikaystävän kanssa illalla johonkin terassille syömään kakkua ja juomaan kuplivaa ihan muuten vaan mutta todettiin et kello on jo sen verran että mistään tuskin enää mitää kakkuu ainakaan saa. Kuoharipullo onneks löyty kotoo ja käytiin sit kaupasta shoppailemassa prinsessakakku. Muistin että Narinkkatorilla ois ollut joku konsertti missä ois ollu monta hyvää esiintyjää mut sekin oli ilmeisesti loppunu jo ajat sitten niin mentii sit puistoon piknikille.

Lauantaina päivällä kävi hyvä tuuri, sillä just kun olin saanu naamani valmiiks päivän seikkailuihin tuli kaverilta viesti et vartin päästä alkais Kaisaniemen puistossa Pete Parkkosen ja Apulannan ilmaiskonsertit ja koska Leijo fanittaa molempia (kyllä.) ja oli nii kaunis ilma jne niin lähettiin sitten sinne. 

Tuolla oli joku Tough Viking -tapahtuma josta olin kyllä kuullu tai vissiin Facebook oli sitä mulle ehdotellu, mutta ite en tienny mistään ilmaiskonserteista eikä varmaan kovin moni muukaan, koska tuolla oli ihan hirveen vähän porukkaa.

Otettiin matkalta lounasta mukaan ja mentiin eka syömään niitä ja sit vähä ihmetteleen niitä kisailun esteitä.Iltapäivällä lähdettiin kalastaan Ruoholahteen ja meidän kaverit Leena ja Pasi liitty seuraan jossain vaiheessa.


 
Ei saatu oikeestaan mitään kalaa, tuolla oli aika viileetä ja aurinko laski tosi nopeesti. Mut toi ritari onki mulle ruusun merestä :D
 
 
Koska melkein kaikilla alko oleen jo vähän nälkä eikä kukaa jaksanu vielä mennä kotiin niin käytiin syömässä Dennisissä.

Nukkuun mennessä kun räpläsin kännykkää niin löysin sit jonkun meikkisovelluksen AppStoresta, oiskohan nimi ollu vaan joku MakeUp tai vastaavaa. Koska omien kuvien muokkailemisessa ei oo mitään hauskaa, huvittelin sit kaunistelemalla meidän lemmikeitä ja parhaat naurut sain luonnollisesti Leijon kuvista. Nauroin _niin_paljon_ että raukka heräs siihen monta kertaa. Tässä vielä muutama taidonnäyte:
 
 
 

Tarpeeks kauan kun noita kuvia katteli niin nyt toi kissa näyttää ihan meikittömältä livenä :"D


Sunnuntaina käytiin tekemässä tupatarkastus Oonan luona. Niin, eihän noi oo kun 1,5 kk asunu melkein naapurissa (oikeesti mun kämpältä siihen kävelee 5min) ja nyt tuli ekan kerran käytyä siellä vasta. Voisin kehua Oonan kokkailuita ihan loputtomiin ja se oliki tehny meille illallista. Mut hei miettikää, meillä oli oikein pariskuntaillallinen, en pääse tästä ehkä ihan heti yli………...

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia :

 1. Sullahan ollut kiva viikonloppu ja hei muistatko ku puhuttiin silloin kirppareista.Nyt toi meidän lähikirppis kaboom muuttaa syyskuussa keskustaan kamppiin
  http://www.omakirppiskaboom.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai muuttaa, kivaa! Pitää mennä joskus käymään :)

   Poista
  2. Jep tuolta nettisivuilta löytyy tarkemmin päivämäärä ja paikka =)

   Poista