keskiviikkona, syyskuuta 10, 2014

Saippuakaupassa

Oona poikkes yks päivä hakemassa multa jotain kamojansa, jotka on loisinu mun luona jo vähä pidemmänkin aikaa. Vaihtokaupassa sain synttärilahjan, josta löyty kaiken näköstä kivaa, esimerkiks Lushin ihanan tuoksunen Bubblegum Sugar Scrub -huulikuorinta josta inspiroituneena sit muistinkin et munhan on pitänyt pitkään käydä siellä shoppailemassa niitä legendaarisia palasaippuoita.
 
Lushin liike on kiva, siellä jaksais olla vaikka miten kauan vaan haistelemassa niitä kaikkia voiteita ja saippuoita mut oon lähtenyt sieltä aina tyhjin käsin kun on tullut niin hirvee valinnanvaikeus :D Tälläkin kertaa samaa ongelmaa oli havaittavissa, joten päädyin sit tekeen esikarsinnan värin perusteella.
 
Näihin päädyin lopulta:
 
Vaaleanpunainen Rockstar ja sininen Ice Blue.

Kuvaus Lushin nettisivuilta: "Karamellimaisen herkullinen, syötävän hyvä, kermaisesti vaahtoava vadelmasaippua."
 
"Pirteän piparminttuinen suolasaippua, kuin aamuinen sukellus viileään meriveteen!"

Molempien tuoksu ja koostumus on ihastuttava. Hinnat noilla oli vähän alta 6 €/100g ja pyysin kumpaakin n. 100 gramman palat, jotka on itseasiassa jo aika kookkaat. Noi myös tuntuu molemmat aika riittoisilta sen perusteella mitä nyt oon ehtiny käsiä niillä pestä viikonlopun aikana eli en pidä hintoja erityisen tyyriinä.

Onko teillä jotain omia lemppareita Lushin valikoimista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti