keskiviikkona, lokakuuta 08, 2014

Hullarishoppailut

Oon varmaan joskus täällä maininnutkin mun kammosta Stockmannin Hulluja Päiviä kohtaan. Ideassahan ei sinällään oo mitään vikaa, ei tietenkään vaan lähinnä se iltapäivä kello viiden Helvetin esikartano, muka halvoista hinnoista hullaantunu kyynerpäätaktiikalla etenevä roskasakki riuhtomassa rytkyjä toistensa käsistä 50 asteen kuumuudessa ei oo kovin mieltäylentävä kokemus ikinä.

Tulin kuitenkin selailleeks läpi sen tarjouslehtisen ja huomasin siellä Gantin pyyhkeitä hyvällä hinnalla ja päätin et lähen etsästään niitä, koska vein just viime viikonlopun tupareihin saman merkin käsipyyhkeet ja mietin jo sillon et oisko pitäny ostaa poikaystävän kotiin samanlaiset (syystä että ne ois kivat ja sen kämppään ne sopii paremmin kun mun). Totesin et paree käydä heti aamusta kun tavaraa vielä todennäkösemmin on, paikat siistinä ja porukkaakin vähemmän ja ryysäsin sinne jo seitsemältä aamulla tänää.


Pyyhkeet löytyi, 6,90 €/kpl

Koska kello oli sen verran vähän, menin vielä kyttäileen vaateosastoille.

Onlyn ihan perus tummansininen takki 34,90 € jäi mukaan myös, koska tollasta mulla ei oo ja sitä tarvii kuitenki aina. Olisin voinu yrittää ottaa paremmanki kuvan mut en jaksanu :D

Kävin vielä miestenosastolla pyörähtämässä ja löysin sattumalta Gantin armyvihreen 100% villahuivin 27,90 € joka tuliki ihan tarpeeseen. Jouduin nimittäin ikäväkseni vasta toteen ettei mulla oikein oo hyviä kaulaliinoja enää ja sit ostin säälistä Ginasta ihan tavallisen mustan huivin. Mun mielestä tää oli tosi halpa kun vertaa että jostain akryylirätistä saa pulittaa suunnilleen saman verran.

Onko joku teistä ehtiny jo käydä Hulluilla Päivillä tai onko aikomuksia käydä? 
Jos kävitte niin mitä löyty?

8 kommenttia :

 1. En kyllä ite lähtis tuonne pyöriin,mutta kivan takin löysit =)

  VastaaPoista
 2. Töissähän siellä tuli oltua ja homma senkus jatkuu ;)

  VastaaPoista
 3. Hyviä ostoksia :) Mulla on ideana kans huomenna mennä metsästämään heti aamusta Lexingtonin pyyhkeitä, paitaa Joselle ja vähän hiuspurnukoita… apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis rahanmenoo tiedossa! :D Mäki taidan vielä koittaa toisenkin kerran käydä tuolla, mut pitää olla varuillaan ku meinas kans lähtee vähä shamppoojuttuja mukaan mutta pystyin sit pidättäytyyn kun en oikeesti tarvinnu niitä xD vaikka sellasiahan tarvii aina eikä ne vanhaks mee jne jne jne......... :P

   Poista
 4. Mä katselin netissä koko kuvaston läpi, muttei löytynyt oikein mitään mielenkiintoista. Ainoastaan KC Professionalin punainen (pepper) tai oranssi (curry) color mask vois olla semmoset mitkä tilaan. Nyt syksyllä toki olis Jamie Oliverin mortteli 19,90e, mutta ostin semmosen miehelle jo viime vuonna lahjaksi. Toisaalta semmosen vois vaikka äidille tilata, mutten tiedä vielä.

  Ärsyttää välillä, kun kosmetiikkaosastolta suurin osa on sellaisia mitkä voi ostaa vaan tavaratalosta, mutta tulis kalliiksi lähteä ajelemaan lähimmälle Stockalle ja ahdistaa se ihmispaljous :D. Oon joskus käynyt Hullareiden aikaan sekä Oulun että Tampereen Stockalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah job toi onkin ärsyttävää jos ei stockaa oo lähellä! Onneks kuitenkin voi tilata kotiinkin jos sieltä jotain löytyy mikä pitää saada! :))

   Poista